עייפות החומר

Lear22

New member
עייפות החומר

גרמה לי לא לפרסם יותר מידי ביקורת בזמן האחרון למי ששם לב (ולמי שלא - נעלבתי!! :) ולמרות שיצא לי לאכול קצת בכל מיני מקומות שונים לא מצאתי את הזמן או האנרגיה לכתוב עליהם, אבל לא לשם זה הבאתי אתכם לפה. היום בערב הייתי במכה בנחלת בנימין למסיבת GOING AWAY של בת דודה שלי שעוזבת ללמוד בב"ש (ושיהיה לה בהצלחה) בעקבות זה שגם הדודים המבוגרים באו כולנו (הבני דודים הצעירים שרוצים רק לחסוך כסף) מיד נכנסנו עמוק לתפריט והזמנו.. כמו שהבנתם אני לא שילמתי בכל העסק הזה. קלמרי על-הפנצ'טה. קלאמרי וראשי קלאמרי מוקפצים עם עלי בייבי ברוטב שמן זית. מנה טעימה. אחת הפעמים היחידות שבהן טעמתי קלאמרי שלא היה לו טעם של גומי. הוא היה אפילו קצת פריך. מצויין קלאמרי וראשי קלאמרי מטוגנים - שום דבר רציני, ממש כמו בכל מקום אחר פרגיות ברוטב בוטנים וקוקוס - בערך 4 שיפודי פרגיות שבכל שיפוד 2-3 חתיכות מצופים ברוטב מ-ע-ו-ל-ה של בוטנים, מזכיר קצת את הרוטב סאטה של הג'ירף למי שמכיר אבל יותר עם יותר שמנת לדעתי. מנה מצויינת לגמרי שמגיעה עם פירה בטטה שהיה גם הוא סבבה סלט ירוק - חזק בבלסמי, אבל עדיין טעים. עלי בייבי טריים ופריכים פוקצ'ה - מעט רכה מידי וספוגית אבל עדיין טעימה. מכה בכלליות הוא מקום מצויין לדעתי. מוזיקה סבבה, העיצוב של המקום יפה ונעים לשבת שם. אמנם אי אפשר לקיים שיחות מלב אל לב אבל האוירה טובה, האוכל יכול להיות מוגדר כ"בר משודרג" לא מקום לבוא לאכול ארוחה, אבל ליד אלכוהול הוא בהחלט מקבל ציון טוב. בערב המקום יחסית מלא, אבל לא אוובר קראודד. שירות סבבה מכה. נחלת בנימין, כמעט על פינת רוטשילד שרותים נקיים ויפים גישה נוחה לנכים בקומה הראשונה, בלתי אפשרי בעליל לנכים לעלות לקומה השניה

maya100

New member
good to read you...ושאלה

אתה חושב שזה מקום שמתאים להורים? לי היתה תחושה שזה מקום מאוד צעיר, לא כזה שהייתי עושה בו ארוחת פרידה עם הורי... (ובעצם גם לא ממש נראה לי מתאים לצאת לשם ושיהיו הורים של אחרים...) מה דעתך?

Lear22

New member
תראי

נכון שההורים לא הרגישו שם בבית, אבל מצד שני אנחנו לא משפחה כזו שעושה אוףףףף על כאלה דברים ויש לי דודים ודודות שהם לגמרי סבבה. חוץ מאיתנו היו גם המון חברים שלה מהעבודה וכאלה, זו לא היתה מסיבה משפחתית, וגם לא "ארוחת פרידה" משל היא נוסעת לחקור ליויתנים בקוטב לחצי עשור

neta2

New member
נהניתי לקרוא אותך ליר../images/Emo13.gif

לא אכלתי שם, ועשית לי חשק אדיר. תודה!

נשמע פצצות ../images/Emo66.gif

במיוחד כי גם הדודים היו איתכם יחד עם הצעירים במקום "קולי". סתם מסקרנות- למה לא ישבתם בבראסרי...
? מסור לה הצלחה בלימודים ושהיה נעימה בעיר הבדואים

ניסיתי לקרוא בין השורות

ולהבין מה שלומך ולמה התשישות. מקווה שהכל בסדר. מקסימום בוא אלינו לצפון לאיזה נופש.

liti

New member
אולי סוף סוף...

יהיה לנו נציג בבאר שבע, שלא ישאיר אותנו חסרי אונים לנוכח שאלה על ההיצע הקולינארי (המאוד מצומצם) שם? לירוש, דבר עם הבת דודה...

Lear22

New member
לא נראה לי שמזה יפתר חוסר האונים

מה שכן אני חושב שבן גוריון זה המקום הכי טוב ללמוד בו ולקבל "חווית לימודים" אמיתית, שאולי קצת מדגדגת בקולג' אמריקאי, קצת..

למעלה