עייפות במשרד החדש

myrav

New member
עייפות במשרד החדש

אביבה היי מאותו יום שנכנסתי למשרדי החדש אני מרגישה בכל יום עייפות כרונית, תחושה של ריחוף כאילו אני בעולם אחר (ולא שאני עסוקה במחשבות) ועיניים שבקושי מסוגלות להיות פקוחות. בנוסף יש לי גם כאבי רגליים מסתוריים במשך כל אותה התקופה (חודשיים). המשרד אותו משרד ! רק, אם קודם שלטו בו הצבעים החומים וכיוון הישיבה היה לכיוון מערב כעת הכיוון לצפון ושולטים בו צבעים כחולים והרבה תמונות של מים . האם יש קשר בין השנוים הללו לבין הרגשתי הפיזית ? תודה מראש

הרי את מספרת על הקשר...

אין ספק שיש השפעה וכנראה שאת מגיבה אליה חזק. לעבור מיסוד האדמה ליסוד המים, אינו שינוי קל. מה תאריך לידתך? מה הן האפשרויות שלך לשנות משהו במרחב העבודה שלך? מה הסיבה לשינוי המשמעותי הזה בעיצוב? (עודף ביסוד המים יכול לגרום לכאבי רגליים ..)

myrav

New member
אני מזל שור

30/4/72 בנוסף אני מרגישה שמשהו חסר כאן במשרד מן הרגשה שאת נמצאת בחדר סגור לאחר צביעה ועדיין לא הכניסו את כל הרהוט למרות שכבר יש רהוט והחלונות תמיד פתוחים (2 חלונות גדולות פונות לדרום) צבעו כאן את המשרד לפני חודשיים וכל התמונות שהיו קודם הועברו למקום אחר אז נאלצתי לקנות תמונות אחרות ומשום מה יצא שאהבתי את כל התמונות שיש בהם מפלים ואגמים ויש גם תמונה של משפחת פילים שטובלים עצמם בנחל הצבע השולט במשרד הוא בעיקר כחול ושחור וחסר כאן צבעים של אדום כתום צהוב האם יש לך עיצות מה לשפר ואיך להכניס תחושה של חמימות במשרד ועירנות ? אני לא ממש מבינה בפאנג שווי אבל קראתי באיזה מקום שיש מצבים שיסוד מסוים בולע יסוד אחר . אז אם להסתכל במצב אצלי אז נראה שאין שום דבר מיסוד האש כך שבעצם יסוד המים בולע את יסוד האש . נ.ב: הופתעתי לשמוע שבאמת על פי הפאנג שווי עודף ביסוד המים גורם לכאבי רגליים ? אם כך כנראה שפאנג שווי הרבה יותר רציני ממה שחשבתי.

למעלה