עייפה

adiramati

New member
עייפה

ביתי נולדה בשבוע 32 כיום בת חודש ושבוע (שבוע 37+5 אם תרצי). כיוון שנולדה טרם זמנה התחלתי משאיבות (הוזנה בזונדה כשבועיים וחצי). כיום יש לי כמות חלב גדולה ואני מניקה כל שעות היום.
לפעמים נדרשת השלמה של בקבוק ואני נותנת לה חלב שנשאב לאחר תום ההנקה (אני חייבת לשאוב אחרת נוצר גודש).
בלילה זה סיפור אחר.
אתמול בלילה למשל (וכך גם בשבוע האחרון) היא לא שבעה. אוכלת שעות!! בלי הפסקה. בקבוק( 150 מל) הנקה, שוב בקבוק.
לפעמים 4 שעות ללא מנוחה. שלי או שלה. וכשלבסוף נרדמת מתעוררת כל שעה לאכול.
אני אובדת עצות ואובדת אנרגיה.
אשמח לעזרה, או לספק ידע נוסף אם צריך.
תודה עדי אמא של הדס.

הנקות מרובות

שלום
כל הכבוד על השאיבות וההנקה! לפגים זה חשוב במיוחד!
דבר ראשון הדפוס שאת מספרת עליו אני מבינה שהוא חדש, כפי שציינת רק מאתמול בלילה
כל עוד הפיפי/קקי/משקל תקין אז כרגע לא נראה שיש איזושהי בעיה
את צריכה להבין שהיא גדלה ולאט מתרחקת מהפגות והשבועות הצעירים ונעשית תינוקת עם יכולת גדולה יותר לבכות/לינוק ולמעשה משתנה
לעיתים יש מעין קפיצות גדילה, נכון שזה רק במידה ולא "מתקנים" לה את הגיל , אבל זו אפשרות
וגם אם לא , יתכן שמשהו "עובר" עליה (וירוס קל, התפתחות, בשל החום הכבד או כל דבר למעשה...) והיא פשוט רוצה אותך יותר ואולי גם לאכול יותר
אני מבינה שזה עלול להיות מעייף אבל מבטיחה לך שלא ישאר ככה לאורך זמן (יום-יומיים ועד למספר ימים)
שימי לב האם זה במגמת שיפור (כן הייתי מצפה מתינוקת למעלה מגיל חודש להצליח באופן כללי לחוש לך יותר "שבעה" לאחר הארוחות...)
נסי לישון כשהיא ישנה על מנת לצבור כוח...
בהצלחה

adiramati

New member
מעקב משקל

הדס נמצאת במעקב משקל שבועי בטיפת חלב ועולה יפה.. בינתיים שומרת על כ400-500 גרם בשבוע

למעלה