עייפה

שמחה37

New member
עייפה

השעון הביולוגי עובד התעוררתי בדיוק בזמן להליכה אבל הגוף סירב. תפס את הכרית וסירב לעזוב אותה
קונפילקט. בסוף הגוף ניצח. אני מקשיבה לו והיום הוא רצה חופש. קיבל. אבל הנפש חופרת. איך ? איך ? איך? איך אתה מוותר על ההנאה שאחרי ההליכה? הגוף הסביר לנפש שהוא הולך לארוז עכשיו ואח"כ עולה ויורד 28 מדרגות לפחות 10 פעמים אם לא יותר ובא לו חופש. הנפש נרגעת
אם לא הבנתם זה הדיאלוג שרץ במשך שעה בראש שלי. מזל שאני מזל תאומים ואנחנו שניים
ככה אני לא מרגישה שהשתגעתי. שבת קסומה ומופלאה לכולכם
שמחה

רוייקו

New member
אלטרנטיבה

לתכנן את ההליכה לאו דווקא לשעה ספציפית.. להתגמש בשעה ולאפשר להוזיז אותה גם לשעות הערב, כך שאם היית עייפה בבוקר, אפשר גם אחר כך. שיפוצים זה עסק מתיש ביותר. שלשום פירקנו 30 מ"ר ריצוף יוקרתי להחריד אחרי שגילינו שלא מתאפשר לחבר האריחים הענקיים אחד לשני אלא על ידי מרווח של 2 מ"מ לפחות. נוראאאא.. אני מחפש טייח טוב ולא מוצא.

dubit1234

New member
רוייקו, אתה צריך לחפש באתר בנייה

מצאנו שם סיני שעשה עבודה נפלאה. הסינים אומנים בנושא ומחפשים עבודה נוספת :)

רוייקו

New member
מצאנו סינים

בל תשלו עצמכם שהם זולים יותר, נהפוכו: יומית של סיני מתחילה מ 1000 שח !!! אבל לקחנו אותם בגלל המקצועיות שלהם, אחרי ששלושה בני דודים הרסו והשחיתו. שבת שלום

שמחה37

New member
דווקא אצלי הבני דודים

עובדים טוב,מקצועיים ואדיבים. יצרנו קשרים טובים מאוד טובים. ודווקא מי שלקח לנו את קמין מהבית בלי רשות ואחרי שאמרנו שזה משהו שאנחנו צריכים וזה שלנו היה העובד היהודי של האינסטלטור היהודי חרדי. למדתי בחיים שאני לא מכלילה כל אדם נמדד לגופו ללא הבדל מין מוצא דת ולאום. אתה משפץ את הדירה שלך? שמחה

dubit1234

New member
הסינים אכן לא זולים

אבל הם מביאים איתם בדרך כלל את החומרים וזה מקטין קצת את העלות :)

שמחה37

New member
טייח?

זה שעושה שליכט צבעוני? אם כן יש לי אחד מעולה אבל תגיד לי במסר לאן כי יכול להיות שלמרכז הוא לא יבוא. ואם זה צבעי שעושה טיח אז גם יש לי. חוץ מזה דבר איתי עכשיו יש לי מאגר של אנשי מקצוע וכולם טובים ואמינים. שמחה

רוייקו

New member
כבר מצאתי, שימחה

אחרי שכמה קבלנים בני דודים דפקו ברז כבר בטלפון, הזמנו את הסינים איך הולך אצלכם ????

רוייקו

New member
אחותי המשורוולת מופיעה כבר בפרומואים

בערוץ 2 בתכנית "אמא מחליפה", תכנית שתחולק לשניים. נא לעכוב

רוייקו

New member
ביום רביעי הקרוב באמא מחליפה

ערוץ 2 (לא שאני רואה את התכניות האלה ...) אחותי המשורוולת מלפני שלוש שנים (זו עם הפסים בשיער) מופיעה בתכנית החלפה בחופשה.

ליבי3617

New member
מתה על התכנית הזו

אבל נראה לי (לצערי) שזה נופל על שיעורי הזומבה. וזומבה מנצח.

ליבי3617

New member
צודק לגבי הסינים

הם מקצוענים ברמה שאין דברים כאלה. אבא שלי (קבלן בניין במקצועו) עובד עם חמולה של בדואים. לא חסר להם במקצועיות ובכבוד לבוס אבל לדפוק ברז הם יודעים ועוד איך.. מזל שאחי הצעיר נכנס לתמונה. העתק גמור של אבא שלי - מחזיק אותם ואת כל העבודה שם קצר.

למעלה