עייפה ומפחדת

קוסמת יקירתי, איני יודעת מהיכן את לוקחת את הדברים

אך אובמה אינו שונא ישראל,
הוא לא אוהב את ביבי נתניהו,
והסיבות ידועות ומובנות,
אך אובמה, נתן לנו גב חזק בכל מה שהיינו צריכים,
אז מאיפה ההאשמות הפרועות הללו?

רונית אני אענה לך מאוחר יותר

כי אני חולה עכשיו ואין לי כוח. בגדול אני רואה בו סוג של היטלר . אולי מחר מחרתיים אני אטרח לתת דוגמאות

מצאתי לך דוגמאות בשלוף

יש יותר חומר באנגלית אבל רציתי שתקראי בעברית. גם מלכתחילה היחסים שלו עם נתניהו לא היו שיוויוניים
הוא בעיקר בא בדרישות וניסה להכפיף את נתניהו ובכלל לא היה פתוח למשא ומתן .
יש גם שאלות שמעלה ההתנהלות שלו אובמה כידוע מוסלמי ובכל זאת כשעלה לשילטון הכחיש זאת ורק
דרך פליטות פה מאוחרות יותר רואים שהוא מוסלמי ללא ספק . מדוע שיכחיש פרט מידע שכזה?
ואם עקבת לאחרונה אחר העיתונות רואים שהוא נוטה לרצות לבטל את הסנקציות עם איראן וכל ההתנהלות שלו תמוהה בלשון המעטה.
ויש לו גם קשרים עם טרוריסטים אם תחפשי באנגלית תמצאי יותר חומר זה על קצה המזלג.

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-48485-00.html
http://news.walla.co.il/item/1368589

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000953872\
וגם למה בצוק איתן הוא לא ביטל את הסיוע לפלסטינאים? ולמה הוא בא אלינו בדרישות לא הגיוניות לאור המצב הבטחוני?
ולמה הוא סותר את עצמו ומשקר? לא רק בנושא הדת שלו?

ממליצה לך בחום לחפש על כך חומר באנגלית אני פשוט לא במצב כרגע לתרגם.

הדברים שהבאת לקוחים

מאנשים שיש להם אינטרס,
בצוק איתן רק כיפת ברזל
שאובמה הביא לנו ודאג שתהיה להגנתנו, שמרה עלינו
מפני אבדות כבדות,
אז על מה את מדברת?
והיטלר? קוסמת...נסחפת ביג טיים...

ממש לא רגע אני אנסה לחפש אם אני אמצא את זה

אבל תחפשי חומר באנגלית על זה. ולא נסחפתי בכלל
את עוד תראי שהוא יקום עלינו

טוב אין לי כוח לחפש בקיצור אובמה הכריח את ישראל להתנצל

על תקרית המרמרה בפני טורקיה. ב2010
וכי למה? הרי היה להם אפשרות להעביר סיוע דרך מקומות אחרים וכל המטרה של המשט
לעזה היה פרובוקטיוביות לשמה בנוסף היה שם סיכון עבורינו כי היו שם שכירי חרב שתפקידם היה
לעורר אלימות ואולי אף לפצוע ולהרוג מהאנשים שלנו.
אז למה שנתנצל???? זה מראה לך מראש למי ההעדפה שלו נתונה

תזכורת על המרמרה מויקי

"
המשט לעזה היה משט אוניות שיצא מטורקיה במאי 2010 לכיוון רצועת עזה. על פי הצהרת מארגניו ומשתתפיו מטרת המשט הייתה הומניטרית: לשבור את הסגר על רצועת עזה, שהוטל לאחר השתלטות ארגון הטרור הפלסטיני חמאס, במהלך העימות חמאס-פת"ח ברצועת עזה, לעורר את דעת הקהל העולמית, ולהעביר ציוד הומניטרי לתושבי הרצועה. לעומת זאת, עמדת ישראל הייתה כי המצב ההומניטרי ברצועת עזה טוב, בין השאר, משום שניתן להעביר סיוע הומניטרי דרך מעברי הגבול היבשתיים עם ישראל ומצרים, ומכאן שמטרתו האמיתית של המשט היא תמיכה בטרור החמאס באמצעות התגרות שנועדה לקעקע את זכותה של ישראל להילחם בטרור ובדרך זאת לסייע לניצחונו.
במשט השתתפו 6 אוניות שיצאו מחופי טורקיה ועליהן מאות נוסעים פרו-פלסטיניים, חברי ארגונים אסלאמיים, כגון IHH (שהיה ממארגני המשט), פוליטיקאים ומספר עיתונאים. לדברי דובר צה"ל, השתתפו במשט גם 40 שכירי חרב שהצטרפו למשט במטרה ליצור עימות אלים.‏[1]‏[2]ישראל סירבה לאפשר את פריקת האוניות בנמל עזה, ובמקום זאת הציעה למארגני המשט להעביר את הציוד שבאוניות לידי ישראל, וממנה, לאחר בדיקה, לעזה על ידי אנשי האו"ם והצלב האדום.‏[3] משתתפי המשט סירבו והמשיכו לשוט לכיוון הרצועה.
בעקבות זאת עלו לוחמי שייטת 13 על הספינות, והשתלטו עליהן מחוץ למים הטריטוריאליים של ישראל.‏[4] בחמש מהאוניות ההשתלטות נתקלה בהתנגדות פסיבית והיו בהן מעט נפגעים, אך במהלך ההשתלטות על האונייה הגדולה ביותר, "מאווי מרמרה", התרחש עימות אלים. חלק מהנוסעים תקפו את החיילים באלות, מוטות ברזל, סכינים, ולטענת צה"ל גם רימוני הלם, בקבוקי תבערה, וירי מאקדחים שנחטפו מהחיילים‏[5]. נוסעים אף חטפו חלק מהחיילים. החיילים פתחו באש לעבר התוקפים, הרגו 9 מנוסעי האונייה ופצעו 20. 10 מחיילי צה"ל נפצעו, בהם שניים שנפצעו קשה. רוב ההרוגים והפצועים זוהו עם ארגון IHH או עם ארגונים אסלאמיים טורקיים.‏[6]
הפעולה תועדה על ידי כלי תקשורת ישראליים וזרים שנכחו על ספינות המשט. למעט מקרים בודדים, כל החומרים שצולמו על ידי הפעילים על הספינות הוחרמו על ידי צה"ל ולא שוחררו לציבור.‏[7] יחידת דובר צה"ל תיעדה אף היא את ההתרחשויות ופרסמה מספר סרטוני וידאו בעיתונות ובאתר Youtube.‏[8]
הציוד שהיה על הספינות נפרק מהאוניות בנמל אשדוד, אך כאשר צה"ל החל בהעברתו לרצועה סירב החמאס לקבלו.
"

חני3332

New member
משיח זו תופעה

משיח זה תופעה ולא אדם רכוב על חמור .
.זה יקרה רק שהמודעות תעלה שאנשים יגורו בשכנות ואהבה זה אם זה שהשנאה תפנה את מקומה לאהבת חינם .

נחיה ונראה

חני3332

New member
נחיה ונראה נשמתי

משיח וחמור לדעתי זה רק סימבול כדי שיהיה יותר מוחשי ומובן כמו שקבעו שהאלוהים הוא זכר וכו..

משיח= שם חי

כלומר אנחנו המשיח, כולנו, השם שלנו, המעשים והמחשבות שלנו,
אנחנו נביא את המשיח,
כי ברגע שנהיה במואר ובחיובי,
נביא את האור ואת האהבה לעולם...

היי מתוקה

את מייחסת את פחדייך, הלחץ והדאגות לכל מיני גורמים חיצוניים שונים ומשתנים.
אך בעצם מדובר במשהו פנימי - בפחד כללי ממהות החיים.
גם אם לא הרגשת זאת לתקופת שהייה במקום אחר,
זה היה במוקדם או במאוחר מתפרץ גם שם, מסיבות אחרות או דומות.
כי המקור לפחד הוא את ומשהו תמיד יהווה לו טריגר ויחשוף אותו.
כדי לטפל בפחד את צריכה ללמוד לאהוב את החיים ללא תנאים.
שום דבר לא יכול להוות איום על מי שאת באמת -
מי שאת באמת זה מעל ומעבר לחיים האלה...

היי

רק שתדעי ששעה עכשיו חיפשתי את התגובה שלך. רציתי לחשוב עליה קצת ולעכל אותה.
אני מנסה להבין איך מצליחים לאהוב את החיים אם בכל פעם שהצלחתי לשחרר ולהנות מהיום שלי קרה משהו רע

ינוקא1

New member
נכון מאוד.

פחד הוא אנרגיה , והוא מתלבש במה שנמצא לפנינו באותו הרגע.
השחרור מהפחד איננו שינוי חיצוני , אלא שינוי מהותי - התמרה פנימית שלו.

כל עוד הפחד קיים כאנרגיה , תמיד תפחדי - לא משנה ממה.
החוכמה היא "לא לפחד מהפחד" , וללמוד להסתכל עליו "מבחוץ".
כך הוא מאבד את כוחו.

למעלה