עיינתי

א י ל ה

New member
עיינתי

כןכן, זה ע´ בהתחלה. לא ז´. בכל אופן, עיינתי בכתובים וראיתי שיש כאן חברה חדשה, טיפה אדומה. טיפונת. אכפת לכם לבוא שנייה רגע לפה? ליאורי? שחקניתי? זיווקלה? אפיניו? <עשיתם לה מבחן כבר כשלא הייתי? ומי מילא את מקומי? טוב אז אחורי זה אני אמשש כל אחד לחוד וזה יהיה כאילו עשיתי את זה בעצמי. בסדר?> לאלא, זה לא סודות. זה סתם במקרה נפל לה שקל וכולנו עוזרות לה לחפש. א י ל ה אין סודות בחברה. בטח לא בחברת הייטק.

א י ל ה

New member
כפרות אריה

נשמה שלי, וואלה הכול עשר, באמת שעשר. מנש אוטוטו משתחרר, ויהיה לו עבודה בתוּר נהג. סימון מסדר לו קומבינה. מזליקה היה לה יומולדת 18 אתמול והיא כבר בחודש שמיני, ברוך השם. אברם שלה נקי כבר שבועיים שלמים, שיהיה בריא. מישל מחלים מהפציעה והרופאים אומרים שזה ממש נס ושהכדור פיספס את העמוד שדרה במילטטר ממש. כפרה עליו. ממש הצטרפות מקרים טובה. אז תגיד, איך אצלך? לא תקפוץ לבקר איזה שבת? אולי ניקח איזה רכב במגרש חניה וניסע למנש, אה? ע י ל ה ד"ש לשושי

pere-bar

New member
איייייילה כפרה

קופצת לאריה תבואי אצלי ביחד עם שושי נביא ביצועים

א י ל ה

New member
פרא´לה

אתה מנגן? הא. אז למה אתה מתכוון כשאתה אומר ביצועים? לא לודוויג ואן? א י ל ה מנגנת על העצבים

pere-bar

New member
העצבים שלך

שמחים לי כשאני אנגנן איתך אפילו לודוויג ישמע וגם השכנים... פרא יורד לכוון מיתרים ואולי יעלה להדרן

עיוני

למה לא אמרת את בסביבה? אה בונבונה? היית באה היינו דופקים איזה שיבס קטן היינו מוציאים ת´פיצוחים דודדדדדד תחתוך אבטיח עילה באה לבקר. סמדייייי למה מרביצה ככה לאח´שך? ראבקקקקקק הילדים האלה מעצ´בנים אותי מוות. אז מה עילה איך בבית? אבא? אמא? הכל פסדר? ליאוררררררררר תעמדי במרפסת תקראי לזיוי שתבוא הביתה עילה באה כולם לשולחן אוכלים. שחקנית סלאח שבתי קטן עליה

לי-אור.

New member
פרעי?

ינתי פרעי ואם תגידי את זה כמה פעמים ברצף מה ייצא? זה עובד כמו ינתי פרזי? ואם לא למי אכפת העיקר שהגעת לטי עם המג´ס-טי שלך לי-אור מוקירה טובות הנאה

למעלה