עיינתי במאמרים...

star_female

New member
אההה עכשיו נזכרתי...

*שאריות הזיכרון שלי בפעולה* באמת אין לך מה להרגיש רע, אם הוא היה רציני לגבי הפורום הזה הוא היה מפסיק. אנשים כאלה באמת עדיף שלא יהיו פה...

הוא הצטרף בחנוכה או קצת אחרי?

אני זוכר שהצטרפתי לפורום דרגון בול זי בחנוכה, וזה היה הפורום הראשון שהשתתפתי בו בתפוז. ואז רומח הדרקון ואז פורום דיג'ימון. אז הילד הזה היה כאן לפני חנוכה, או מה? או אולי כשנעלמתי?

star_female

New member
או! לי יש גם רעיון ^^;

דאי וקן פוגשים את אקירה והיקארו (זה מתבקש!) קן: *בוהה באקירה* אקירה: *בוהה בקן* קן: א... דאי: הילד הזה נראה כמוך קן! קן ואקירה: לא נכון! היקארו: *מתפוצץ מצחוק* היי.. רוצים לאכול איתנו ראמן? דאי: כן!! *כולם הולכים לאכול ראמן*

miaka

New member
התאומים ../images/Emo6.gif

אבא של אקירה: כן כן אתם בעצם תאומים והופרדתם בלידתכם, ונשלחתם לשתי סדרות אנימה שונות.. מי ידע ששתיהן יתפרסמו והפאנגירלז ישימו לב
הו הדרמה לא נפסקת לעולם

miaka

New member
בהמשך:

איחוד מרגש בין דאי-צ'אן לדאיסוקה מ- DNAngel -P

star_female

New member
או שהוא חיפש תעסוקה אחרת

אחרי שדיג'ימון נגמר (וריקו היא קן מחופש שצבע את השיער... ... אלוהים, על מה אני חושבת במקום ללמוד לספרות XD).

miaka

New member
לאאא לאא

התאומות האלה צריכות למות
אני בכלל שונאת את האנימה ובמנגה לא זכור לי שראיתי מה הצבע שיער שלה אבל.. אני מאמינה לך

star_female

New member
זה ברור שהמנגה יותר טובה

אבל האנימה חביבה, היא מוסיפה (אפילו שהיא לא קשורה למנגה)... דאי/ריקו עדיף על דאי/ריסה, אבל דאי/היוואטארי (אמ, הפוך) הכי טוב *מקווה שזה יהפוך לזוג רשמי* למה אקו-טנשי לא מוציאים עוד פרקים של המנגה
לא קראתי את הווליום החמישי כי אני מחכה שהרביעי יסתיים... קראת אותו? יש שם ספוילרים? כי אם לא אני רוצה לקרוא...

miaka

New member
לא.. קראתי את השלושה הראשונים

לפני מלא זמן, לפחות שמונה חודשים ככה.. ואני גם ככה די סנילית אז it's safe to say- אני כבר בקושי זוכרת משהו ^^; (חוץ מהתמונה שדאיסקה נופל במדרגות שלעד תיזכר לטובה כשונן איי הכי חמוד במנגה
) אני לא רואה טעם לקרוא את החמישי לפני הרביעי אז אני מחכה שהם יוציאו אותו.. לא שכבר יש הרבה סיכוי שזה יקרה ;; רק שאן שלי לא תלך בדרכה של DNAngel

הקייזר פוגש את רייסטלין

רייסטלין מטייל בעולם הדיגיטלי עד שהוא רואה את הקייזר הולך עם הגב אליו. רייסטלין: היי, אתה! הקייזר מסתובב. הקייזר: מה אתה רוצה, צימוק?! רייסטלין: הבנתי שאתה שולט בעולם הדיגיטלי. הקייזר: כן, זה אני ואין לי מתחרים! רייסטלין: אם לא הצלחתי לשלוט בעולם, אני אנסה לשלוט בעולם הדיגיטלי. אז עכשיו הסתלק מכאן לפני שאטפל בך, ילד חצוף. הקייזר: *מרים אצבע שלישית* רייסטלין: Ast kiranann kair soth-arn suh kali jalaran
יורה כדור-אש והורג את הקייזר. (חופית תבין)

למעלה