עיינתי במאמרים...

Light woman

New member
עיינתי במאמרים...

אז החלטתי לעשות מה קורה ששתי דמויות נפגשות... ראשון... מאט ואש, האובדניים שלנו... מאט: הכל באשמתי... אש: לא אתם לא תעצרו אותי! אני קופץ! מאט: עכשיו גם הילד הזה קופץ... הכל באשמתי.. אש: אההה!!! *בדרך פלא אש נופל על מזרן* אש: לא!!!! אני רוצה למוווווווות! מאט: הוא לא הצליח להתאבד.. הכל באשמתי... את סוף "פגישה" זו מאט ואש מסיימים בבית משוגעים עם פסיכולוג... סורי עכשיו לילה אין לי הרבה רעיונות... בתחילת כתיבת הודעה זו... בערך ב16:00 היו לי..

Digi Lista

New member
אני אכניס למאמרים../images/Emo13.gif

כשהם יחליטו לעבוד(ואז גם מה שיאנה ציירה יכנס לגלריות,מה שמיליהו כתב ומוסף השירים יכנס לקישורים...)
תמשיכי לכתוב ,אני רואה שאת כבר משתלבת

טיקיי

New member
שכחת את הציורים של הילה...

איפה האוף עם ההודעה של העפיפון?

Digi Lista

New member
האוף יותר למטה...

שרשרתי הפוך בטעות
... נכון,גם את הציורים של הילה,מצטערת מראש כול מי ששכחתי,אני עוד צריכה להירגע קצת

Light woman

New member
פיקולו ומימי וג'ו נפגשים...

(מימי וג'ו מהעונה הראשונה, למרות שבעונה השניה הוא ממש חמווווד!) פיקולו הולך לאיטו ברחוב משולב ידיים, שלפתע משהו מתנגש באזור הברכיים שלו... פיקולו*מסתכל למטה* מימי: *איק!!* *מסתתרת מאחורי ג'ו* ג'ו תציל אותי! ג'ו: אהה! *מסתתר מאחורי מימי* *********** פאלמון דיג'יגדל ל.......... טוגומון!!! ************** פיקולו: *מרים את המקום שאמור להיות בו גבה* ********** טוגומון דיג'יגדל ל.......... לילימון... *הקול המסטולי של לילימון******* מימי: לילימון תצילי אותי!!!!! *תותח פרחים!!! *שוב בקול מסטולי** פיקולו: *מסתכל על זר הפרחים שיש לו מסביב לצוואר* לא אוהב פרחים. *יורה על לילימון מאקאנספו* אני: *מופיעה עם פונפונים* P-I-C-OOOOOOOOLO!!!!!!!! YAY!!! מימי: לילימווון!!! לא!!! ג'ו: מה עשית ללילימון?!?! פיקולו: מה אתה רוצה ממני? מימי: מה עשית ללילימון שלי???!!?? פיקולו: אני לא התחלתי. אתם התקפתם אותי. אני: נכון!!! כולם: מי את בכלל??!!? אני: אממ.. זה לא קשור למפגש הזה.... *פתאום לילימון נדלקת על פיקולו* (מאיפה הפלצתי את זה?!?!) לילימון: *נמרחת על פיקולו* אתה יודע שירוק ממש הולם אותך... פיקולו: אההההההההההה! *בורח לאפגניסטן* לילימון: חכה לי!!! כולם מאושפזים בסוף מקרה זה בבית חולים לחולי נפש, חוץ ממני כי אני ברחתי!!! האאא!! FREE!!!!

Light woman

New member
מה זה אמור להביע?!?!

האם זה אומר שאתה מזלזל בפיקילה שלי?!?!?!

רק תזכרי, לייט

שאף-אחד כאן (חוץ מחופית) לא היה איתנו בפורום DBZ, ככה שהם עוד לא רגילים (אלי ואל חופית כבר כן).

Light woman

New member
בעע... איזה נורמליים אתם... אף פעם

לא ראיתם סאייאן בפעולה? (חחח צריך להראות להם את גוקו ווג'יטה אוכלים רייסו'שה...)

Digi Lista

New member
לחסום?על טירוף???../images/Emo3.gif

רבותיי אני המצאתי את המילה הזאת,ליד ההגדרה במילון יש את האטומיקונים של |זורו|(ז"ל,תפוז האכזר) ו
וכמובן מצורפת תמונה של אימפמון
אני לא חוסמת אנשים לא על טירוף והאמת שגם לא בכלל,במשך הכמעט שנה הזאת(עוד תשעה ימים בערך)חסמתי רק בנאדם אחד וזה היה אחרי שהמון זמן הוא הציק,והציק,והציק,וקילל,והוזהר,ופגע בכול חברי הפורום,והוזהר שוב עד שבסוף זה כבר עבר כול גבול והוא נחסם(אגב גם הודעת החסימה שלו אומרת שאם הוא יראה לי שהוא באמת מתכוון להתנצל היא תוסר),אין לי
ולמזלי גם אין לי צורך להשתמש בלחצן החסימה הוא לא מתאים לי ולאופי של הפורום ושלי,אז אין לאף אחד מה לדאוג חבר'ה
ולגביי פורום דרגון בול זי-אני נכנסת לשם לפעמים(אבל לא כותבת כלום,אולי רשמתי פעם הודעה אחת בודדה אבל נראה לי שלא) ככה שאני בערך מכירה אתכם ואת מי שנראה לו שאני לא מכירה,נעשה את ההיכרות-נעים מאוד
עכשיו כולנו מכירים

star_female

New member
זה חלק מהחתימה שלו...

ואת מי חסמת? o.o (אני עד כדי כך סנילית ששכחתי שהיה פה מישהו כזה? או שזה היה כשלא הייתי?)

Digi Lista

New member
אופס...

טוב נו כאבי ראש... מישהו בשם 'טאי המלך' זה היה אחרי הרבה זמן שהוא ממש הרגיז את כולם וכמה שנשארתי אדישה לא הייתה ברירה,כשחסמתי אותו הרגשתי נורא רע אבל באמת לא נשארו לי אפשרויות אחרות...

טיקיי

New member
אין לך מה להרגיש רע.

אני לא זוכר וכנראה גם לא מכיר אותו, אבל אם הוא קילל והעליב, זה מגיע לו. הוא בטח לא היה קשור לפורום הזה ואני לא מאמין שהיה לו אכפת בכלל שחסמת אותו. הוא סתם טרול ועדיף לחסום אותו מאשר לתת לו להמשיך לקלל. אם החסימה הזאת הייתה משמעותית בשבילו, הוא היה חוזר לכאן בשם אחר. אם הוא לא כאן, כנראה הוא סתם חיפש אנשים להציק להם וויתר על הרעיון. חוץ מזה, רק לפי הכינוי אפשר להבין שהוא סתם ילד קטן ומשועמם.

Digi Lista

New member
אני מניחה שאתה צודק../images/Emo13.gif

עצם זה שהוא לא חזר(לפחות לא אמר שהוא חזר)מוכיח שבאמת היה לו משעמם,בהתחלה הוא בא ועשה סקרים כול הזמן שיתפתי איתו פעולה וכשאמרו שרק אני עושה סקרים עניתי שאין לי בעיה ושהוא עוזר אבל לאט לאט הוא התחיל להציק והמון חברי פורום התלוננו ונפגעו(כולל קללות רציניות שהוא אמר לי על גביי הפורום,כאלה שאני לא אחזור עליהן אפילו),הזהרתי אותו כמה פעמים כולל בפרטי וכשזה לא עזר וראיתי שזה לגמרי מוגזם הגבלתי אותו,הוא באמת היחיד שהגבלתי אף אחד אפילו לא היה קרוב להגבלה,אני מכבדת גם כאלה שלא אוהבים דיג'ימון ואם בא להם להתעמת כאן על גביי הפורום אין לי בעיה רק בשפה תרבותית ובלי ירידות אישיות שהן לגמרי לא במקום,האמת שמבחינתי לחצן ההגבלה בכלל לא קיים-אנחנו מתעלמים אחד מהשני

למעלה