כרגע מעבר קסום מטפל בי .
N nivinivini New member 12/12/05 #10 איזה שקט היה פה כמה ימים, לא יאמן ואני עוד בכלל התגעגעתי. יא היסטור, דימונז אווי.
ע עיט עינברי New member 12/12/05 #13 שירהת העשביה אני חושבת לבקש מכל הבהמות לשמור על טוהר המילה מה את אומרת?
ע עיט עינברי New member 12/12/05 #22 קבלי "מיכל, מה זה? תמחקי את הפוץ הזה " ממתי מרשים לדבר פה בגסות שכזו?
נ נ ו ל י ה New member 12/12/05 #30 יופי, אני דווקא מרוצה... אני רואה שתרגלת את נשימת הנמר שלי, וזה הביא אותך לקשב הרביעי.
נ נ ו ל י ה New member 12/12/05 #35 אתה צודקת, אני רק שיפרתי אותה. קבלי התנצלות, את התמלוגים תקבלי בדואר.
ע עיט עינברי New member 12/12/05 #39 אני מזהירה אותך. יש לי עורכת דין מן השורה האמצעית אם אתה לא שומר על טוהר המילה לפחות שמור על זכויות יוצרים
אני מזהירה אותך. יש לי עורכת דין מן השורה האמצעית אם אתה לא שומר על טוהר המילה לפחות שמור על זכויות יוצרים
נ נ ו ל י ה New member 12/12/05 #42 טוהר המילה, וזכויות יוצרים. לך יש זכויות יוצרים על נשימת הנמר, ולשירהת יש זכויות יוצרים על טוהר ה'מילה'. איזה מזל, שאין לאף אחד זכויות יוצרים על חופש הדיבור.
טוהר המילה, וזכויות יוצרים. לך יש זכויות יוצרים על נשימת הנמר, ולשירהת יש זכויות יוצרים על טוהר ה'מילה'. איזה מזל, שאין לאף אחד זכויות יוצרים על חופש הדיבור.
ע עיט עינברי New member 12/12/05 #37 שירהת!!! לא יפה שאנו לא תומכות בזורינה כולם כתבו לה מחמאות ועידוד כמו"כל הכבוד" אולי נכתוב לה משהו מעודד?
שירהת!!! לא יפה שאנו לא תומכות בזורינה כולם כתבו לה מחמאות ועידוד כמו"כל הכבוד" אולי נכתוב לה משהו מעודד?