עיזרו נא לי: במה לבחור ?

portland1000

New member
עיזרו נא לי: במה לבחור ?

אנו שני סועדים אמיצים ועוד אחת שלא נוגעת במאכלי ים, יפני, חריף, בשר נא וכו' רוצים לסעוד בששי בערב - ולא לקחת משכנתא עבור התענוג העולות לגמר: ארטישוק, קופיבר, ברסרי, קימל, ברקרולה, פרונטו. (מישהו גם הציע לנסות את וילה פולק, אך נראה לנו שהביקורות לא נטו לה חסד). במה לבחור ????????????????

liti

New member
בעניין המשכנתא,

תוכל לפרט על איזה סכומים אתה מדבר? במסעדות שרשמת (לפחות בחלקם) מאוד קל לעבור את ה- 150 ש"ח לאדם.

meravbr

New member
המלצות ומחירים

ארטישוק ובראסרי ממש לא יצאו זול לגבי קופי בר - כרגיל אני מאוד ממליצה ... אתמול אכלנו עם עוד זוג והוצאנו 600 שח ביחד. וזה כלל - 3 ראשונות (אנטי פסטי, קרפציו בקר ומרק בטטה), 4 עיקריות בשריות יפות (פילה בקר, סינטה, המבורגר וכבד) וקינוח (קנולי בתשלום ועוד קינוח עוגת שוקולד ע"ח הבית...), קוקטייל קוסמו, בקבוק יין (קיאנטי ב 127 שח) ומים מינרלים. ממוצע של 110 לאדם אם מוציאים את האלכוהול מהחשבון ... חובה להזמין מקום עוד מהיום לקופי בר ולבראסרי! על האחרות אין לי מושג לגבי מחירים (בקימל הייתי רק בעיסקיות ובפרונטו הייתי לפני השיפוץ הגדול...)

liti

New member
הגעת לפורום משוחד ../images/Emo8.gif

הקופי בר הוא הפייבוריט של רובנו. רק קחו בחשבון שהמקום הומה אנשים ואם אתם רוצים להזמין כדאי לעשות זאת בהקדם. תוכל לקרוא ביקורות עליו בקובץ הנמצא בטאגליינס (שם גם נמצאות ביקורות על כל המסעדות האחרות שהזכרת, למעט וילה פולק).

get well

New member
איפה זה נמצא הקופי בר../images/Emo35.gif

אפשר כתובת מדויקת וטלפון?

למעלה