עיזרו לסאטו הנואש!

Satou

New member
עיזרו לסאטו הנואש!

אני לומד דקדוק יפני כבר חודש ומשהו ואני עדיין לא יכול להוציא משפט אחד ביפנית ולהיות בטוח שהוא נכון. הגעתי למסקנה שהאתר שאני לומד דרכו לא מתאים לי (או שאני לא מתאים לאתר?) ואני מחפש מקור אחר ללמוד ממנו. בכלל אני לא בטוח לאיזו רמה אני אגיע עם לימוד עצמי, בנתיים הולך לא משהו. בקאנה אני כבר שולט טוב ואני גם יודע הרבה קאנג'י חדשים אבל אני לא מצליח להתקדם בדקדוק במהירות שאני רוצה. עיזרו לי! אני רוצה להספיק ללמוד משהו לפני שאני מתאדה מכאן ב-22.

Satou

New member
סתם בדיחה

פתחו פורום מתחרה לפורום הומור שחור שמתעסק בסוף העולם, ובין היתר אחת התיאוריות שלהם היא שב-22 ישראל תושמד ע"י פצצת אטום שתישלח מאיראן. כמובן שיש גם תיאוריות אמיתיות בקשר לזה אבל לא משנה, הומור שחור בקיצור. גם אני לומד מהאתר הזה, אבל לא יודע אני לא ממש מצליח להתקדם בו. אגב Tae Kim זה לא שם קוריאני?

dannyshadow

New member
לדעתי אתה לא מתרגל מספיק

כי אני לא רואה בעיה מיוחדת עם האתר, ואם מתעוררות שאלות אתה תמיד יכול לכתוב אותן פה. אפילו על המבנה הפשוט- watashi wa satou desu תתאמן הרבה מאוד פעמים עד שתשלוט בו, ואז תעבור למבנה הבא. כנ"ל לגבי אוצר מילים.. אין דרך אחרת להתקדם.

GnomeBubble

New member
לא כתוב בשום מקום

אבל מתוך השם (המאוד לא מקורי לקוריאני
) ומתוך כמה רמזים עבים שהוא נתן, אני מניח שהוא קוריאני. אבל קוריאני עם אנגלית טובה
ואני מצטרף כאן לדעה... Guide To Japanese הוא האתר הכי מקיף ומוצלח שיש ברשת. הוא לא טוב למתחילים של ממש, אולי, אבל ברגע שאתה ברמה שאתה יודע להרכיב משפטים בסיסיים (ואני מתכוון ברמה של watashi wa shounen desu! kore wa PEN desu!), וכמובן שלקרוא הירגאנה, אז הוא הכי טוב שיש. בקשר לבניית משפטים... אתה פשוט צריך לנסות. מי רוצה לפתוח שרשור רומאג'י?

Magma99

New member
../images/Emo45.gif

כבר חשבתי על זה שממזמן לא היה שרשור רומאג'י מי מתנדב להרים את הכפפה?

Nisenhouse

New member
נסה את

http://www.nihongoresources.com/ יש שם שיעורים וספר דיקדוק. החיפושים לא באתר עובדים בינתיים...

Satou

New member
תודה, ועוד שאלה קצת לא קשורה

מישהו יודע מה הולך במחלקת תרבות של שגרירות יפן? שלחתי להם אימייל ב-11 באוגוסט ועד היום אף אחד עוד לא חזר אלי. זה לא שהגשתי הצעה לויזה שאני צריך להמתין חודש לתשובה, רק שאלתי משהו. למישהו יש מושג? הם בודקים את האימיילים בכלל?

למעלה