עיזרו לי

וסל

New member
עיזרו לי

הפלאפון שלי(סמסונג 811) -מזה מספר חודשים לעיתים(לא תמיד) כשמתקשרים אליי הוא לא זמין והמזכירה עונה ישר(למרות שעל הצג הסימן מראה שיש קליטה).הייתי כמה פעמים בתחנות שירות ותיקנו אותו כביכול אבל זה לא ממש עזר.האם אתם יודעים ממי זה נובע הקטע של חוסר זמינות על אף שיש למעשה קליטה?ניתן לתקן בכלל? מצפה לתשובה בכליון עיניים יניב

וסל

New member
למה אתם לא עונים?../images/Emo46.gif

אולי בגלל שאין לי מכשיר סלולרי מתקדם כמו שלכם?הפליות!!!!בקשה תתייחסו!אני יודע שיש לכם מה להגיד! תודה

TheIllustrator

New member
שאלה טובה...

עד כמה הבעיה חוזרת על עצמה? האם תיקון המכשיר כלל לא פתר את הבעיה? ועד כמה הבעיה מפריעה לך? עקרונית, מכשיר ה-811 הוא מכשיר מאד טוב ואמין, ולמרות שיש איתו, כמו עם כל מכשיר, תקלות לעיתים, אני לא ממש יכול לומר מה עליך לעשות. אתה יכול לנסות לתקן, לחדש ולראות מה קורה. אם המצב חוזר ונשנה - התלונן על כך בשירות הלקוחות וראה מה הם יכולים להציע לך.

אלכס נ

New member
אני אספק לך תשובה מלאה

אני, כמשתמש פלאפון בין היתר, נתקלתי בבעיות דומות. לא, אין לך בעיות במכשיר. מצב זה קורה כאשר יש עומס. לדוג´ במקום שאת נמצאת יש 2 אנטנות מכסות, כל אחת מהן מסוגלת לטפל ב 120 לקוחות. 300 לקוחות מנסים לדבר בו זמנית. לכל לקוח מוצגת קליטה על המסך, למרות שלא כולם יכולים להתקשר. מה שקורה כשאת מנסה לבצע שיחה יוצאת: בפלאפון יש דבר נפלא שנקרא ´תור´. את מחייגת, נכנסת לתור, וכשתורך מגיע, את שומעת את התקתוק. זה אומר שנוצר קשר. כשאת מקבלת שיחה נכנסת, ויש עומס באזור שלך, המתקשר אליך ישמע תקתוק למשך של 45 שניות. אם עד תום הזמן העומס לא הסתיים, המערכת תודיע לו שאת לא זמינה. זהו, אם יש לך עוד שאלות - בבקשה.

וסל

New member
תודה לך

התשובה שלך מניחה את הדעת שכן אני גר באזור שהוא בסמיכות לאיכילוב ובטח הרופאים חורשים עם הפלאפון של העבודה (כי לרוב נושאי המשרות הממשלתיות יש אכן מכשיר של "פלאפון") וזה כנראה יוצר את העומסץמחוץ לבית אין לי כ"כ בעיה של קליטה או אי זמינות.

אלכס נ

New member
את לא יכולה להכליל את האיזור

שלך ולהגיד שהוא תמיד ´אזור עמוס´. יש אזורים שכמעט אף פעם לא עמוסים, לדוגמא: פרק הירקון בתל אביב: יש המון אנטנות של פלאפון, שמכסות אותו. היתי פעם בהופעה שם, וכשההופעה הסתימה, מאוחר בלילה, כל האנשים (הרבה אלפים) התחילו להתקשר. חיכיתי יותר מ 5 דקות עד שהתור שלי יגיע. בקיצור, העומס יכול לקרות בכל אזור.

למעלה