עיזרו לי!

Nonny1

New member
עיזרו לי!

היי. אני בת 27 ונמצאת במצב לא קל במין מערכת יחסים עם בחור נשוי(עד כמה שידוע לי) בערך בן גילי ואיתו גם איבדתי את בתוליי לפני כחצי שנה .אחת לשבוע בדרך כלל בסופי שבוע הוא מגיע אליי ואנחנו עושים סקס. בדרך כלל שהוא מתקשר אליי ורוצה לבוא אליי לדירה אני תמיד שם בשבילו לספק אותו והוא שולט בי והוא מתמיד איתי כבר הרבה זמן.כל מה שהוא רוצה אני נותנת לו בין אם זה שלישיות,אנאלי,אוראלי,וכו'...ממש זונה שלו אני יודעת(הוא גם קורא לי ככה באקט עצמו). אני כל כך נמשכת אליו ואולי אפילו יותר שרק המגע שלו מספיק לי כנראה.אתמול הוא בא אליי עם עוד גבר בן 39(הוא הודיע לי על זה יום קודם) גבר מאוד לא מושך.מהתחלה לא התלהבתי מהקטע הזה שהוא רוצה לבוא עם חבר אני מעדיפה להיות איתו לבד, רק שנינו.אבל נתתי מין אוראלי לחבר שלו וממש ממש לא בהתלהבות.הפעם לא נתתי לחבר הזה שלו מעבר לזה פשוט לא יכולתי לעשות את זה.יש לציין שזה לא הפעם הראשונה שהוא עושה לי את זה וזה כבר קרה בעבר עם עוד חבר אחר שלו. עכשיו אתם יכולים להבין באיזה בעיה רצינית אני נמצאת ואני פשוט לא יודעת מה לעשות איתו. אני יודעת שאני מאוד נמשכת אליו ונקשרתי אליו מאוד אולי יש שיגידו שהתאהבתי בו(אני לא יודעת לגבי ההרגשה כי אף פעם לא הייתי מאוהבת) .כל מה שאני יודעת זה שאני לא רוצה להפסיק את המפגשים איתו...זה מאוד יחסר לי.הייתי עם אחרים ולא יכולתי להפסיק לחשוב עליו. מצד שני אני יודעת שבחורה אחרת יותר חזקה ממני היתה כבר ממזמן מעיפה לכל הרוחות מניאק שכזה או בכלל לא היתה נפגשת איתו כי הוא הגיע אליי בדרכים לא כשרות (מישהו נתן לו את המספר שלי) רק פעם אחת שאלתי אותו על זה.קשה לי עם כל זה ואני רוצה לבכות על כל המצב הזה כי אולי זה היה גורם לי לעשות משהו בנידון אבל הדמעות פשוט לא יוצאות.אני פשוט אדישה לכל זה.

בלאגנית

New member
אני קוראת פה הרבה הודעות

וחייבת לציין שההודעה הזו היתה אחת ההודעות שממש העציבו אותי את במערבולת את מבזבזת את זמנך לחינם את רק סובלת

ChilD SouL

New member
אני חושבת שאת צריכה ללכת לדבר עם בעל מקצוע.

ובכללי, הייתי מציעה לך לנתק את הקשר עם החבר-לא חבר הזה שלך. פשוט לקטוע את זה, חד וחלק. זה לא בריא לך ולא עושה לך טוב. הוא פשוט מנצל אותך ואת נותנת לו לעשות את זה כאילו היית הסמרטוט שלו. מגיע לך יותר ממישהו שיתייחס אלייך כאל שפחת המין שלו ושל חבריו.

וואווו....

אני פשוט בההלללםם............ ממה שקראתי פה, סביר מאוד ש"נקשרת" אליו מכיוון שהוא היה הראשון שאיתו קיימת יחסי מין. מעבר לזה הוא מצליח לשלוט בך כי את לא "קיימת" בקשר הזה, זה רק הוא ומה שהוא רוצה, ומה שהוא מחליט, לך אין שום דעה. דבר אחד אני ממש אבל ממש לא מבינה, איך זה שהוא פשוט מודיע לך שהוא מגיע עם חבר, ואת שם בשביל לספק את שניהם מינית?! זה דבר שאני פשוט לא יכולה להבין, את כאילו רוצה לעשות את זה? טוב לך עם זה? או שאולי את מסופקת מזה? לי קצת נראה שלא, שאת פשוט רוצה לרצות אותו... אני במקומך: 1. עוזבת אותו, לפי מה שאמרת הוא נשוי, הוא לא יעזוב את אישתו בשביל סתם הרפתקאות מין שיש לו 2.אם בכ"זא נשארת בקשר הזה ואת לא רוצה ל"ספק מינית" גם את החברים שלו, אולי תגידי לו את זה. 3. תעזבי אותו, פשוט תצאי מקשר הרסני שלא מוביל לשום מקום. את בת 27 , בגיל הזה את צריכה לחשוב על העתיד שלך ולא איך לספק חרא אחד (סליחה על הקללה) אני מאוד מקווה בשבילך שתצליחי לצאת מהקשר ההרסני הזה, זה ממש לא בריא.... "קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח,זה רק זמן ונשכח" יציאת חירום

הכח הוא בידיים שלך בלבד

ורק את יכולה לעזור לעצמך. ואת גם יודעת איך, רק צריכה למצוא בתוך עצמך את הכוח, רק תחשבי לעצמך "האם אלה החיים שאני רוצה ומאחלת לעצמי?", את בת 27, לא זקנה זה בטוח, אבל השעון מתקתק, תמצאי לעצמך מישהו שבאמת יאהב וייתן לך את הכבוד שלו את ראויה, תבני משפחה וחיים ואל, אני חוזרת - אל תשקעי בתוך בור שחור.

בארי

New member
אני מצטרף לתגובות מעליי...

יש משהו בך שמונע ממך להתקדם הלאה. אם זה אולי מפני ההתקשרות המינית הראשונה שלך איתו ועצם כך שלרוב נשים אשר "מאבדות" את בתוליהן עם ה"ראשון" שלהן,נקשרות אליו יותר מאשר לכל אחד אחר לאחר מכן. אולי זה מפני שאת חסרת ביטחון והוא נוסך בך ביטחון שככה את רואה את זה. אבל בסופו של דבר,את כרגע מבקשת עזרה להתנתק מהמצב הזה,הרבה להציע לך אי אפשר,אלא רק עזרה מקצועית שאולי תעזור לך לצאת מהמצב הזה ואולי לא. אבל הפתרון הכי נכון יהיה שאת תעשי את הצעד שלך בכוחות עצמך. כפי שנאמר מעלה,הכל בידיים שלך. תחליטי את מה שבא לך לעשות. אף אחד לא יכול לחיות במקומך. בהצלחה

shirlove

New member
מהצד הכל נראה

קל יותר,אבל את נמצאת בתסבוכת עם עצמך,כמובן שהכי טוב זה שתתנתקי ממנו אם את מרגישה שזה פוגע בך.....זה קשה אבל זה רק יחשל אותך יותר

מולימול

New member
יו אני בשוק ...

מה פאקינג עובר לך בראש ? ? ? מאיפה את חושבת ? ? ? הבחור הזה לא שם עליך קצוץ !!! נראה לך שהוא אוהב אותך או בכלל שהוא מעריך אותך נראה לך שהוא בכלל מכבד אותך ? ? ? אם היה לו מינימום כבוד אליך הוא לא היה מביא חברים שלו אליך ... אבל העניין מתחיל עוד הרבה לפני לך אין כבוד והערכה לעצמך לכן את מרשה לזה לקרות ... כמה חבל... אני באמת חושב שכדאי לך כמו שאמרו קודם ללכת לעזרה מקצועית ... או שאת פשוט אוהבת את ההתייחסות המזויעה הזאת . כואב לי לשמוע את זה ... מאחל לך כל הטוב שבעולם אבל רק שתדעי את מביאה את זה על עצמך

תברחי ממנו ומהר ../images/Emo88.gif

יש עוד הרבה הרבה דגים בים, ותאמיני לי שהם טובים פי כמה ממנו, ולא נשואים ולא עושים דברים שאת לא אוהבת, כמו להביא חברים שלהם כאילו את שפחת מין שלו, וכך זה נראה מהצד- שאת שפחת המין שלו. תלכי לחברה טובה או למישהו מהמשפחה ותספרי להם הכל, שיצילו אותך ויקחו אותך הרחק משם.

מעבר לבעיה המוסרית שהוא

נשוי .. אני חושבת שאת צריכה לשחרר ולהשתחרר ממנו .. הוא לא גורם לך אושר והנאה.. אם את מחפשת קשר יזיזות יש המון בחורים רווקים ומושכים שיכבדו אותך גם אם הקשר הוא ברובו מיני. הוא לא מכבד אותך וזה מה שצורם לי.. (בנוסף לזה שהוא נשוי). אגב, זה שהוא קורא לך זונה באמצע האקט ממש לא אומרשזה מה שהוא חושב. ההתנהגות שלו, לצערי, מראה זאת בצורה הרבה יותר חזקה וברורה. בהצלחה!

תגובה

אל תעזי לשכב עם נשוי, אסור לו לבגוד באשתו. תוכלו להיות ידידים טובים. בודאי אל תיצרי קשר מסוכן רק מתוך משיכה, ובכלל רצוי שאת קשריך תיצרי מתוך אהבה. אם תהיו ידידים, והוא רוצה אותך יותר מאת אשתו, כבר יחליט בעצמו להתגרש ולעבור אליך.

Fire Of Heaven

New member
מצטער להגיד

אבל את צריכה עזרה מקצועית. לשמור על עצמך כל כך הרבה שנים עד גיל 26 ופתאום להתחיל להתפרע בצורה מינית ואפילו זנותית (למרות שאת חושבת שישנה אהבה, בפועל את רק כלי לסיפוק צרכן המיניים שלו ושל החברים שלו. הוא גם חושב שאת זונה ולכן הוא גם קורא לך ומתייחס אלייך בכזה זילזול) את צריכה לבדוק עם בעל מקצוע מה גם לך להתרצות מסוג כזה, ורצוי כמה שיותר מהר לפני שיגרם לך נזק בלתי הפיך.

למעלה