עיזרו לי....

עיזרו לי....

אני אם לילד הלוקה בpdd .זהו בני היחיד ..וחרדותי אינם פוסקות במיוחד לגבי שנההבאה שבה בני עולה לכיתה א אין לי מושג לאילו מקומות אני פונה על מנת להחליט בעצמי היכן יהיה מפחדת מאוד ומתוסכלת.. אשמח בהמלצותייכם

doroniz

New member
לאט לאט...

פני למרכז למשפחה, לסניף באזור מגורייך. יש עוד די והותר זמן בכדי להיערך לשנה הבאה, וטוב שאת מתחילה בהיערכות הזו עכשו. אין טעם לעשות את ההיערכות מתוך מצוקה ולחץ......

תגשי לעריה שלך ותשאלי היכן האגף

לחינוך מיוחד. שם יתנו לך תשובות אם תפתח כיתת PDD בעיר או כיתה רגילה עם סייעת או בי"ס מיוחד....

קרן ט

New member
היכן הוא היום?

באיזה מסגרת? מה אומר הצוות שמלווה אותו? הם אמורים לעזור ולכוון אותך

איריס56

New member
PDD

מיכל היי, קודם כל עם חרדות לא תעשי שום דבר טוב לכן תירגעי. לי יש שני בנים בני 10.5 ו- 12.5 ושניהם עם PDD. הבכור בבית ספר מצדה בית ספר לחינוך מיוחד והשני בבית ספר רגיל בכיתה קטנה. תלוי מאוד באיזה מצב נמצא בנך ובאיזו רמה. אם הוא זקוק לבית ספר לחינוך מיוחד - מצדה בתל אביב מאוד מומלץ. תנסי להגיע עם ילדך לכיתה קטנה בבית ספר רגיל הרמה מאוד גבוהה. אם תזדקקי לעזרה תכתבי לי. בהצלחה, איריס

ברוכה הבאה

ברוכה הבאה שמי ענת ואני אספית צעירה ( בת 17 ) שכותבת בפורום. אני חושבת שכדי להחליט בצורה הטובה ביותר לאיזה מסגרת ילדך מתאים את צריכה לשאול את עצמך אם הילד שלך מודע להגדרה שלו כפי די די אם כן אני מציעה לך לדבר איתו כי בסופו של דבר הצלחה בכל מסגרת תלויה מאוד בילד וברצונות שלו אך גם חשוב להתייעץ ביחד איתו עם אנשי המקצוע המטפלים. אם הילד לא מודע להגדרה כמו שאני אגב הייתי בגיל הזה אני מציעה לנסות לשלב בבצפר רגיל בלי שום סייעת או משהו כזה בכיתה בגודל רגיל ולראות מה קורה , קל לא יהיה אבל במסגרת רגילה הילד גדל למצב שבו לפחות מבחינתו הוא ילד רגיל והוא לא מוותר לעצמו ולדעתי זה הדבר הכי חשוב בגידול אספים, שלא יוותרו לעצמם. אני חושבת על עצמי וחושבת על זה שאם הייתי יודעת שאני סובלת מהתסמונת בגיל צעיר כמה זה היה עוצר אותי על כמה דברים הייתי מוותרת לעצמי וזה פשוט חבל ועכשיו שגיליתי את זה אני מודה להורי שהסתירו ממני את הכל עד עכשיו כי אומנם עכשיו אני יודעת שאני יכולה לוותר לעצמי אבל אם החזקתי עד עכשיו במסגרת רגילה כולל בגרויות אני אעבור הכל כמו נערה רגילה וזאת המטרה בחיים.

אייגת

New member
תפני לשרות הפסיכולוגי של עירך (טלפו

תפני לשרות הפסיכולוגי של עירך (טלפון בעירייה) לילד שלך מגיע אבחון שיעזור גם לך וגם לרשויות לדעת לאיזו מסגרת הוא מתאים ומה נמצא בסביבתך.

למעלה