עיזרו לי

וסל

New member
עיזרו לי

אני יודע שאתם עכשיו מתכננים מפגש והכול אבל בכל זאת רציתי לשתף אתכם ואני יודע שאני לא מוזמן למפגש: נמאס לי מהחייםו וסל ו√ אין לכם מושג כמה נמאס לי מהכול בחיים המסריחים שלי!הקיצר כבר סיפרתי לכם שאני עובד בחברת סקרים!לאחרונה,לאחר שבוע מייגע של בדידות אינסופית הגיעה עובדת שהכרתי והתידדתי איתה ביום הראיונות !היא סטודנטית והיא מאוד נחמדה וחכמה.הקיצר הייתי צמוד אליה כל הזמן ובהפסקה הצעתי לה שתתקשר מהנייד שלי כי הנייד שלה לא מוציא שיחות.סתם ניסיתי ליהות נחמד לא יותר.אח"כ היא דיברה עם החבר שלה בהפסקות והוא שמע את קולי ברקע!בסוף היום הצעתי לה לקחת אותה הביתה עם האוטו.גם אז התקשר החבר שלה ושוב שמע את קולי!ואז היא סיפרה לי שהחבר שלה מאוד קנאי ובסוף כשכמעט הורדתי אותה בביתה התקשר אליי מישהו מטלפון חסוםובגלל שהייתי בנהיגה לא יכולתי לענות ורק אמרתי לה שתראה על הצג מי מתקשר אז היא אמרה לי שזה חסום ושזה החבר שלה!אח"כ הורדתי אותה והוא התקשר אליי עוד איזה 5 פעמים ולבסוף השאיר הודעה קולית שבא הוא למעשה מאיים עליי שלא אתקרב יותר מידי לחברה שלו ולא אהיה צמוד אליה!שמרתי את ההודעה וביום העבודה שלאחר מכן השמעתי לה את ההודעה !היא התנצלה והכול ואמרה שהחבר שלה קנאי והיא רבה איתו על זה.והיא מחקה את ההודעה הזו והשביעה אותי לא לספר לאף אחד! ולה אני מספר את כל זה פה ס בפורום תקוות גדולות?כי בעצם כ"כ קיוויתי למצוא ידידים וידידות וסוף סוף שמצאתי מישהי נחמדה אני מקבל איומים מהחבר שלה!בסך הכול רציתי ליהות נחמד וזהו!היום שוב הייתי עם האוטו אבל לא הצעתיע לה לקחת אותה ושנסעתי הבייתה ראיתי אותה הולכת על המדרכה אבל לא עצרתי כי אני לא רוצה לגרום לה בעיות עם החבר! עכשיו הקטע איתי הוא שאני בכלל גיי ואני בכלל לא בקטע של בנות.אבל אני לא משדר את זה שאני הומו ואני גם לא מעוניין להצהיר את זסה על ימין ועל שמאל אבל עכשיו אני רוצה להמשיך ליהות ידיד שלה אבל זה יהיה קשה אלא אם אספר לה שאני הומו!ועד שסוף סוף מצאתי ידידה בעבודה זה מה שקורה לי!נמאס לי!בסך הכול רציתי ליהות נחמד כי אני יודע כמה זה חרא לחכות לאוטובוס ואני יודע שלי אף פעם לא הציעו לקחת אותי חוץ מבתקופת הצבא וגם אז לא תמיד!אז רציתי לעזור לה! בבקשה רק אל תפנו אותי לפורומים של גאים/גאות! !

jess ועוד

New member
אתה ממש מסכן

איך כל צרות העולם נופלות עליך להחזיק את המדינה לממן את הענים להיות אבא וגם אמא ליתומים בחיי חיים קשים יש לך אני לא מבינה מה אתה משחק אותה כל כך מסכן בחייך אתה עובד יש לך בית יש לך הורים יש לך כל מה שבחור רוצה אתה מעדיף להתחבא ולא לספר שאתה גיי סבבה הבחורה לא מתאים לה ואם כן שתחפש כי אתה הרי גיי אז למה לסבך אותה תהיה נחמד למי שרוצה לא למי שלא רוצה אלא אם אתה נהנה מהמצב

וסל

New member
אתם חייבים לקרוא את זה!!!../images/Emo2.gif

הקיצר סיפרתי לכם מה היה נכון?אחרי כל מה שהיה ייעצתי לבחורה לעזוב את החבר שלה כי הוא סתם פרימיטיבי והיא סטודנטית אנטליגנטית ואין לה מה לחפש איתו.הקיצר ,אין לי מושג למה אבל היא סיפרה לו שאני אמרתי לה לעשות כך והיום סייימתי לעבוד יותר מאוחר בסביבות 23 .הקיצר,אני הולך בחניון ואז הוא פתאום יצא מאיזה חור וממש התחיל להרביץ לי!ואני רציני!הוא הפיל אותי על הריצפה ואח"כ בעט בי כמה פעמים ולבסוף אמר שבפעם הבא זה יסתכם ביותר!עכשיו אני מרגשי בסדר ואפילו ההורים שלי לא יודעים שהוא הרביץ לי!אבל בטח מחר אני אלך להתלונן עליו במשטרה וכך למעשה יסתיים סיפור האהבה בינהם וליאת תהיה ידידה שלי!ואם יהיה כך אז לא איכפת לי שספגתי את המכות!

s0uljacker

New member
בוא נניח רגע בצד

את המכות (לא שברור לי למה לא הלכת ישר למשטרה) שני דברים לא ברורים לי: 1. הבחורה ידעה על נטיותיו האלימות של החבר שלה ולמה הוא מסוגל ועדיין אתה מספר כבר כמה פעמים שהיא הולכת לספר לו את תוכן השיחות שלכם. באמת לא ידעת שזה יגיע לאזניים שלו? לא תמוה בעיניך שהיא ישר רצה וסיפרה לו? לדבריך היא יודעת שהוא אלים ושכבר איים עליך בעבר ועדיין??? וזה מקובל עליך.... 2. אתה אומר שממילא אתה לא מעונין בה מבחינה רומנטית אז למה אתה נכנס להם לחיים? אתה נראה לי גורם להם סיכסוכים ומריבות כל הסיפור לא טוב להם, לא לך (מסתבר) שווה לך לסכסך כדי שתשיג לך ידידה? אני לא מבין

@@

New member
וסל בוקר טוב ../images/Emo122.gif

קראתי את כל מה שכתבת, ות´אמת מצב לא נעים מה שקורה לך. ראשית תתלונן במשטרה על המכות והאיומים, אם הוא עשה את זה פעם אחת מה ימנע ממנו שוב לעשות את זה. (נורא מפחיד) שנית תעזוב את הבחורה, ידידות לא חסר, במשך הזמן אתה תרכוש לך כמה וכמה, אבל עד אז תתפוס ממנה מרחק, מה אתה צריך להכניס את עצמך לכל הבלאגן הזה ובייחוד שזה לא על רקע רומנטי. אני מקווה שהכל יסתדר עבורך. ודרך אגב, אתה מוזמן למפגש ב- 23/5 שיהיה לך יום נפלא
ריקושט

mariana

New member
היי ריקושט

בוקר טוב לך את לא רואה שהוסל הזה סתם מנפח שטויות? עלק הוא יעשה הכל כדי שהיא תיהיה ידידה שלו הוא בטח רוצה יותר מזה הוא פשוט לא אומר. אז תפסיקי להאמין לכל השטויות הללו. אז מה שלומך נשמה שלי אני מרגישה על הפנים ובאתי לעבוד בכל זאת. אתמול הלכתי עם איראל להירשם לאיזה מכללה ואני מאור רוצה להתחיל ללמוד אבל כאשר שמעתי את המחיר נפלתי על הריצפה. הם רוצים 30 אלף שקל בשנה. מה אבא שלי רוטשילד????? אריאל אמר לו אנחנו נחשוב על זה וניתקשר אליך. אחרי שהוא יצא החוצה הוא אמר לי "מרין אם את רוצה ללמוד תלמדי אני אשתדל לעזור לך מבחינה כספית, אני מעדיף שאת תלמדי ויצא ממך משהו מאשר שאני סתם אגיע ללימודים ואבזבז את הכסף. אז את הכסף שלי אני אשקיע עלייך" איזה חמוד אמרתי לו תודה יפה אבל אני לא צריכה שום עזרה. ואגב הוא גם לא יכול ללמוד כי הוא פתח עסק אז הוא מחוייב לעסק שנה אז הוא צריך לסיים את ההיתחייבות ואז אולי ללמוד. איזה באסה כמה כסף הם רוצים מימני ואני מתה ללמוד. אז מה את אומרת? מה חדש? אתמול היה משהו? אוהבתתתתתתתת מרין

@@

New member
למה כ"כ יקר ????.

נשמה שלי, בוקר נפלא, מאוד יקר, בגלל שזה בית ספר פרטי אז הם מרשים לעצמם, אבל אני לא חושבת שתוכלי לעמוד בזה, טוב תמשיכי לחפש, לא חסרים בתי ספר גבוהים. לגבי וסל, מה ז"א הוא מסלף הכל? משמע משקר???? ואיך שכאב לי הלב עליו, אני ו
הטוב שלי. אוה
ת
ריקושט

mariana

New member
שמתי לב שיש לך לב יותר מדי טוב

לא יודעת אם הוא משקר אבל תקראי את ההתחלה זה נראה לי שקר. אני לא הייתי מפרידה בין בני זוג כדי להפוך מישהו לידיד שלי. ההפך אם אני רוצה שהוא יהיה ידיד שלי הייתי נותנת הכל כדי שזה יצליח ביניהם ולא להרוס. ועלק הלך מכות בגלל בחורה! איפה את חיה? ולא ראית איזה קטילה הביאה לו ג´ס? ובקשר לבית הספר הכל כזה יקר וזה המקום היחיד שמתאים לי מבחינת הדרך כי הכל כל כך רחוק וחוץ מזה איןגם את הלימודים הללו. אני מקווה שהלב לבייב יתן לי את המלגה. אתמול מזה נהניתי. את זוכרת על מה דיברנו בטלפון בסוף זה כמעט יצא לפועל, אם את לא זוכרת אני ארענן לך את הזיכרון. נו ספרי לי כבר אם היה משהו עם יוני? יאללה לשפוך אוהבת

@@

New member
טוב נו, איזה נאיבית אני

עזבי את וסל, אין לי כוח בשבילו. אז אתמול היית באירוע? סבבה נהנת? לגבי יוני, עודכנת למעלה אוהבת אותך ריקושט

ronen1981

New member
מה מיוחד במכללה הספציפית הזאת?

שאת רוצה ללמוד בה כשהיא כל כך יקרה? מה רע באוניברסיטה שעולה הרבה פחות ולרוב התואר יותר נחשב? האם את רוצה ללמוד מסלול יחודי שקיים רק במכללה הזאת? אני אישית לומד בטכניון והעלות היא כ10000 ש"ח לשנה שכ"ל וזה שזה זול לא אומר שזה פחות טוב, במקרה המדובר התואר שלי בטכניון נחשב למסלול הכי איכותי בארץ ביחס למסלול מקביל במכללות או אוניברסטאות אחרות ובעשרת הטובים בעולם כך שאם משהו יקר יותר לא בהכרח הוא טוב יותר ולהפך...

mariana

New member
היי רונן

מה המצב? מה מיוחד במכללה זאת? לא יוחד בה. אני יודעת שאוניברסיטה עולה לי 12 אלף אבל הבעייה שאני לא עומדת בקריטריונים של אוניברסיטה כי אין לי פסיכו´ ואין לי ציון גבוה במתמטיקה. אז במככלה הם יותר באים לקראתי. וחוץ מזה כשאני שומעת אוניברסיטה אני מקבלת התקף. זה נשמע לי כמו בית חרושת לציונים. וחוץ מזה עכשיו מארגנים לי מלגה שאחרי המלגה תעלה לי הלימודים חצי מחיר. וזהו מקווה שיהיה בסדר. אוהבת מרין

ronen1981

New member
הכל כרגיל וזה לא רע בהכרח :)

אז למה שלא תעשי פסיכומטרי ותשפרי את הבגרות במתימטיקה ? (העלות של כל הסיפור יהיה רחוק מהחסכון הכספי גם אם נניח וכן תקבלי את המלגה למשך כל תקופת לימודיך במכללה אל מול עלות חסרת התחשבות כלכלית או מלגה באוניברסיטה) כמו כן אפשרי תרחיש שנניח וכן תקבלי מלגה ותתחילי ללמוד ואח"כ לא תקבלי מלגה מהיכן תגיסי את ה30000 ש"ח ? אז מה תפסיקי חלילה ללמוד בשל כך.... וזאת מבלי להתחשב בעובדה שבכל זאת אוניברסיטה יותר נחשבת ממכלה בד"כ וזה מאוד משמעותי בעת שמחפסים עבודה בשוק התחרותי של ימינו. ולגבי דאגה לציונים גם במכללה תצטרכי לדאוג ולא בהכרח פחות. שכן שוב פעם בגלל הבדלים ביוקרה יתכן ובוגר אוניברסיטה בתחומך יזכה להעדפה גם אם צינים נמוכים יותר מאילו שלך יהיו . וזה אומר יותר לחץ שעליך להוציא ציונים גבוהים. ומלגות אפשר לנסות לקבל גם כשלומדים באוניברסיטה ואפשר לעשות חונכות פר"ח ואז שכר הלימוד עוד יותר נמוך.... מכל מקרה מקווה שלא הלחצתי אותך אני רק מנסה לתת עוד זוית ראיה שאולי לא ראית בעצמך.... רונן.

mariana

New member
היי רונן

אני מודה לך על זה שאתה מנסה לעזור לי. אבל התואר שאני מקבלת זה לא מהמכללה אלה מהאוניברסיטה עצמה. אני ביררתי הכל. ואם אני צריכה לעשות את הפסיכו´ זה יעלה לי חמש אלף עוד להשלים את הבגרות במתמטיקה יעלה לי עוד 4 אלף כמעט 10 ועוד השכר של אוניברסיטה שזה 10 זה כבר 20. אז עדיף לי ללמוד במכללה ששם יש לי את המלגה וזה כמעט בטוח ונותנים לי את המלגה ל3 שנים כלומר כל שנה 13 אלף שקל. מקסימום אם לא נותנים לי את המלגה אז אני דוחה את הלימודים בשנה ואני אשתדל להיתקבל לאוניברסיטה. תודה שוב

ronen1981

New member
שיהיה

המספרים והחשבון לא הכי נראים לי הגיוניים אבל מה שנראה לך לנכון תעשי בלבד שתשקלי את כל האופציות..... רונן. ואין בעד מה.

ליאור 30

New member
יש לי רק מילה אחת להגיד לך וסל

ותסלח לי לך תתאבדדדדדדדדדדדדדדדד בגלל שנראה שכל מה שאתה מספר כאן זה מצוץ מהאצבע

s0uljacker

New member
אני בהלם ממכם

אתם לא פה לשפוט אם הוא משקר או לא מה גם שזה לא ממש משנה אין ספק שהבן אדם עם בעיות. לך תתאבד? לך לפסיכיאטר? זאת לא דרך לדבר אל אף אחד ובטח לא לבן אדם שרק מחפש מישהו שיקשיב לו יום טוב

GALI02

New member
אני נוטה להסכים איתך

נראה לי שעדיף במקרה כזה, כשיש ספק אם הבן אדם דובר אמת או לא, פשוט לא לענות. כי תמיד יש סיכוי אפילו קטן שהוא עלול להיפגע מהדברים.

למעלה