עיזרו לי לעזור לה

אליקו30

New member
עיזרו לי לעזור לה

אוףףףףףףףףףףף איזה חיים קשים הרגע דיברתי עם בחורה שעבדה איתי בעבודה הקודמת (שנינו עבדנו באותו מקום כ 9 שנים עד שפוטרנו עקב סגירת המחלקה ) בחורה מקסימה מוכשרת במיוחד יש לה המון קסם אישי אז איך לעזזל כבר חצי שנה שהיא לא מוצאת עבודה ????? כואב לי הלב עלייה כי יש לה 3 ילדים וקשה לפרנס עם משכורת אחת (כאמור אין יותר תשלומי אבטלה אחרי חצי שנה ) אז אם מישהו יודע על משרה פנויה בתור : מלחימה ,מבקרת איכות לאלקטרוניקה , מזכירה (בלי הרבה אנגלית) (במקום העבודה הקודם היא הייתה רשמת ) צרו איתי קשר בתיבה האישית ואני אעביר לה את ההצעות אם יהיו בעזרת השם ותודה מראש לכל מי שעוזר אלי

אוי , זה באמת כואב הלב .

9 שנים ? זה המון זמן . מאיזה איזור היא בארץ ? בלשכת התעסוקה הממשלתית לא יכולים לעזור ?

../images/Emo45.gif הלוואי ויכולתי לעזור.....

אם אשמע משהו בתחום הזה איידע אותך.... לצערי צריכה למצוא עזרה קודם לקרובים אלי. ../images/Emo24.gif ושיהיה לה ../images/Emo50.gif

מכירה עוד מישהו כזה ../images/Emo99.gif

בסופו של עניין יהיה בסדר! לכולם !!!!!!! ../images/Emo57.gif

m i t a l y

New member
גם אני מחפשת עבודה

כבר חודשיים וחצי. אני מנויה על שני אתרים: Alljobs ו- Jobnet מאוד מבינה את הקושי של לחיות ממשכורת אחת... ולמרות זאת, אני מנסה לשמור על אופטימיות.

../images/Emo45.gif כל הכבוד..גם בעלי מובטל מזה כמה חודשים

טובים! הקושי עצום!!!!!!!!!!! (קשה אפילו לתאר כמה קשה....) כמה שחוסכים עדיין אין כלום....אבל למדתי שפעם אנחנו למטה ופעם אנחנו למעלה.... מתפללת כל יום לטוב...לבריאות ובשורות טובות. ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

למעלה