עיזרו לי להחליט

kadend

New member
עיזרו לי להחליט../images/Emo73.gif

שלום וחג שמח לכל גולשי הפורום. אני חולה על טיולי שטח, אבל יש לי בעיה. יש לי מאזדה לאנטיס שנתיים על הכביש מחיר=78000 שקל. תמליצו לי מה כדאי לעשות, האם כדאי לי ליקנות במקומה ג´יפ חדש לשטח או ג´יפ יד שניה? ועל איזה ג´יפ אתם ממליצים במחיר סביר. או משהו עד המחיר הזה. תודה מראש וחג שמח......................

teen17

New member
במחיר הזה תוכל לקנות רק ג´יפ משומש

והייתי ממליץ לך על הפאג´רו דיזל או על הפראדו הארוך (שנתונים 96 ומעלה).

א ב י ק

New member
פראדו ופג´ארו דיזל...

הרבה יותר יקרים מהסכום שהוא מציג. ואם הוא כבר ימצא בסכום הזה ככל הנראה תהיה לו השקעה גדולה בקרוב.

א ב י ק

New member
המלצה לקניית רכב 4X4...

הסכום שיש לך הוא אכן בעיתי בקניית רכב שטח חדש. אבל הנה המלצתי לך: בימים אילו יוצאים טנדרים טויוטה הילקס למכרזים מטעם חברת חשמל. לך לראות את הרכבים המוצעים (מומלץ עם אדם מבין) תן הצעה לרכב שנראה לכם ההצעות נעות באזור ה 20 עד 30 אלף ש"ח. אם הצעתך תתקבל הרי שיש לך עוד 30 אלף להשתולל על הרכב (וזה הרבה מאוד) ולהרים אחלה רכב שטח. מצורפת תמונה של הילקס שעלה 45 אלף ש"ח הכוללים: קניית הרכב, הגבהות, מיגונים, מנוע משופץ עם טורבו, 4 צמיגי שטח, 4 ג´נטים ועוד כל מיני תוספות קטנות. כמו כן תוכל לראות את ביצועי הרכב אצלי באתר בסרטוני הווידאו. בהצלחה

kadend

New member
אחלה של הצעה אביק.../images/Emo45.gif

אחלה של הצעה . האם חברת החשמל מפרסמת מתי המכרז? היכן היא מפרסמת?

teen17

New member
הוא רושם שלא ניתן להיכנס לאתר שלך

למה? תבדוק ותחזיר תשובה.

א ב י ק

New member
הצעות מכרזים...

ברח´ הברזל שברמת החייל נמצא מגרש הרכב של חב´ החשמל עד כמה שזכור לי פתוח שם כל יום מ- 10 בבוקר עד- 12. כמו כן ניתן לבדוק עם מרכז המכרזים של חב´ החשמל בחיפה או באתר מכרזים. אני לא זוכר את הפרטים המדוייקים אבל 10 דקות ברשת ואני בטוח שתמצאו. המלצה נסו דרך www.google.co.il בהצלחה

א ב י ק

New member
הסרבר של tripod ב...

שיפוצים ולכן בלילות קשה להכנס. אבל בהודעה כתוב תוך כמה זמן יחזור הסרבר לפעילות.

ד פ

New member
עזרה

לפי דעתי כדי לך לקנות ג´יפ יד שניה כי חבל לבזבז כסף על ג´יפ חדש אם אתה מעוניין לקרוע את השטח תמצא לך פג´רו ישנה אבל אל תשכח היא לוקחת המון דלק תחפש דיזל. אם אתה מחפש משהו קטן וקומפקטי לך על הסוזוקי ג´ימיני הוא גם קטן ונוח וגם לא אוכל דלק תיפטר מהמאזדה תאמין לי חרא של אוטו

-רוני-

New member
טוב אז ברור שאין תקציב לחדש

לגבי מסחרי אני לא יודע אם זה אקטואלי לגביך אך ישנה בעיה במסחריים שהיא עלויות ביטוח וטסט ביטוח חובה -3500 ש"ח טסט -2750 ש"ח מקיף 6200 ש"ח אז בנושא זה אני לא מסכים עם חברי בפורום (זה כידאי בתנאי שאתה עצמאי) מצד שני תבדוק את האפשרות לטארנו שהוא איפו שהוא בתקציב

HENN

New member
שטח

גבר, חבל על הכסף ועל השריטות שיהיו לך על גי´פ חדש, רק יד שניה. תהנה

-רוני-

New member
ישנה עוד אפשרות,

היום פגשתי במכתש רמון שני חברה שאת הניסיון שלהם הם צוברים ולומדים על ג´יפ שהם שוכרים מחברת השכרה היה להם דיסקברי נו גם זות דרך,,,,,

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gif זאת אופצייה דיי יקרה.

להשכיר דיסקברי ליום עולה בערך 130$ - 190$ תלוי בכמה ימים לוקחים. בנוסף יש להשאיר עירבון בצורת כרטיס אשראי - כלומר לוקחים לך אישור של בערך 1500$ "שמישתחררים" רק כעבור חודש. וחוץ מזה ברגע שהרכב חוזר חזרה לחברת ההשכרה אוטומטית שולחים את הרכב למוסך לבדיקת מרכב תחתון. ותמיד מוצאים משהו לא תקין (היית בשטח לא??) ואז מחייבים את הכרטיס. הייתי אומר שעדיף כבר ליקנות גי´פ משלך...לא?? שלומי.א

למעלה