עיזרו לי להבין

shulywolters

New member
עיזרו לי להבין

אם המלחמה נמצאת בפתח ואם טילים אראנים ועיראקים יכולים להגיע למרכז הארץ ובכלל כולנו יושבים על חבית של נפץ מדוע לעזאזל לא מכינים אותנו למלחמה מדוע אין האזרחים מתכוננים למלחמה, אגירת מזון הכנת המקלטים וכל דבר אחר האם מחכים לטיל הראשון שיהרוג כמה מאות אזרחים או שמה שום דבר כבר לא יעזור במלחמה הזאת.

אלי.

New member
קל ופשוט:

היחס בין היכולת הצבאית המוכחת של אירן (ודומיה) לחסל את ישראל, ובין הביצוע של זה - זהה בדיוק ליחס שבין היכולת הצבאית המוכחת של ישראל לחסל את הרשות הפלשתינאית ואת הטרור הפלשתיני, ובין הביצוע של זה. אם היינו חיים רק על היכולות הצבאיות של אוייבנו, היינו חיים כבר כמה עשרות שנים במקלטים תת-קרקעיים.

shulywolters

New member
אם כך אני עכשיו עוד יותר

מודאגת שהרי ניראה לי ששרון הולך על חיסול עראפת בקרוב

אלי.

New member
כאן ההקבלה שעשיתי כבר לא תופסת ...

בסה``כ רציתי להצביע על ההבדל בין מצב תיאורטי ובין מצב מעשי - מול היכולת שלהם יש יכולת שלנו, ומול הכוונות שלהם יש כוננויות שלנו - מאזן אימה שמחזיק יפה מאד במשך עשרות שנים (וכבר דשנו כאן בפורום בסכר אסואן, ובעוד כמה נקודות תורפה ערביות).

אריסטו

New member
את היסטרית מדי

למה להפחיד אומה שלמה? לא מגיע לנו לחיות בשלווה ובכוננות ראויה ללא היסטריה?כל מה שכתוב בעיתון צריך להוריד אותנו מתחת לאדמה? וחוץ מזה כל כתיבה מהסוג הזה משמשת לאנשי השמאל הבזויים כנשק לעשות השואות ודימויים לפלסטינים

אבו-דני

New member
שולי נבהלתן .או שמה שיקשוק מאירן

שלוי נבהלתי שלום, את נמצאת במדינה שיכולה למחוק את כל !!!! אבל כל !!! המזרח התיכון ורק באמצעים קונוונציונלים...יש לך חיל אויר גדול וחזק מכל !!!! חילות האויר הערביים גם יחד.. את משולה ללוחם קונג-פו מהולל עם חגורות שחורות מפה עד להודעה חדשה שנבהל מבעיטה של ילד בן שלוש... ואיך כל זה קורה...כי את הכי עשירה מכולם... עם הטכנולוגיה הכי טובה או בין הטובות בעולם.. אה איך שכחתי?.. איך?... איך? ויש לך את הרב כדורי שיתן קמיעות ופולסא ד-נורא לכל אוייבי צה`ל הקרבי שלך האבו......שמצווה עלייך לרדת ל30 כפיפות שמיכה מיד

שרוף

New member
שולי שוב פעם החברה מחטיאים

את המטרה בשאלותיך. הם מתיחסים לכוחה הצבאי של ישראל. שאין חולקים שהוא הצבא החזק ביותר במזרח התיכון. אבל השאלה האמיתית היא לא צה``ל אלא הממסד הפוליטי בישראל.האם הממסד הפוליטי בישראל ערוך לעמוד על המציאות המתפתחת במזרח התיכון ולתת תשובות צבאיות לאיומים אפשריים או לא.בינתיים הממסד הוכיח עצמו כגרוע בשני מישורים במישור המדיני צבר הממסד שלנו רק כישלונות במגעו עם האוייב ובמישור הבטחוני כנל. ראי את תבוסת או בריחת הצבא שלנו מפני 500 לוחמי חזבאללה בזמן הנסיגה בלבנון.

למעלה