עיוות חדש !! שבת שלום לכולם . [=
N N o l o g o New member 10/9/05 #4 הם הופיעו יחד בניצנים שנה שעברה. וגם, חמי והיא חברים טובים, וחמי חבר טוב של ירמי..=)
ז זה לא אותו דבר New member 10/9/05 #5 ../images/Emo54.gifדרך אגב תסתכלי למטה מצאתי לך קשר בין שלמה ארצי לירמי
ש שושה קפלן New member 10/9/05 #6 כל הכבוד ../images/Emo70.gif אלה הקשרים שאני רוצה לראות פה !! חחח תתאמצו קצת חבר'ס .. יאללה . עוד עיוות :
כל הכבוד ../images/Emo70.gif אלה הקשרים שאני רוצה לראות פה !! חחח תתאמצו קצת חבר'ס .. יאללה . עוד עיוות :
ש שושה קפלן New member 10/9/05 #8 טוב ... חח זה היה קל ! אפשר לזהות את הראסטיה על הראש שלו ממרחקים . מישהו מוצא קשר שלו לירמי
ז זה לא אותו דבר New member 10/9/05 #10 ../images/Emo54.gifאהמ עידן רייכל היה הנגן של עברי לידר עברי לידר אירח את אסף אמדורסקי בהופעה פרימיירה של "זה לא אותו דבר" אסף אמדורסקי חבר ב"תערובת אסקוט" שבא גם חבר ירמי קפלן הכל מתחבר
../images/Emo54.gifאהמ עידן רייכל היה הנגן של עברי לידר עברי לידר אירח את אסף אמדורסקי בהופעה פרימיירה של "זה לא אותו דבר" אסף אמדורסקי חבר ב"תערובת אסקוט" שבא גם חבר ירמי קפלן הכל מתחבר
ש שושה קפלן New member 10/9/05 #11 [= יפה .. העיוות הבא : מחר אם למישהו יש חוקים חדשים לפינה אני אשמח לקבל הצעות . יש לי רעיון . אבל לא משהו ... תנסו להיות מקוריים .
[= יפה .. העיוות הבא : מחר אם למישהו יש חוקים חדשים לפינה אני אשמח לקבל הצעות . יש לי רעיון . אבל לא משהו ... תנסו להיות מקוריים .