עיוות וצביעות

atidih1

New member
עיוות וצביעות

הפורום והנושאים שעולים בו, מקפלים בתוכם את כל מה שעומדים מאחוריהם. מילות הכותרת ובעיקר הראשונה, לדעתי כמובן. שכן, כל מה שמעוות הוא ה"אמא" של הרעות החולות - היעדר נורמות התנהגות, חינוך, במה וכך הרשימה ארוכה מכאן ועד הודעה חדשה. לכן "קל" להתמודד (לפחות בכתיבה) עם בעיות עולות שבהן גם "מככבים" הפשע והאלימות. כל ההקדמה הזו עלתה במוחי והיוותה טריגר להעלות את הדברים, לאחר שבשבועות האחרונים והיום, קראתי ב"ידיעות" מאמרים מפרי עטם של הזמר שלמה ארצי. הסופרים עמוס עוז וא.ב.יהושוע. אומרים עליהם שהם גדולים ואכן יש להם קהל מעריצים גדול. (אגב, אני מתוודה, לא בעיניי כי איני משומעם או קוראם כי יש לי עולם אחר משלי). אז עם כל הכבוד, הללו זכאים כמו כל בן-אנוש תחת כיפת השמים לבמה ואכן היא לא מקפחת אותם, אבל. וכאן באה המילה השנייה של הכותרת וכאמור הטריגר שלי לכתוב. ומה ביחס לשאר כמו הח"מ שכתיבתם לא מציאה גדולה אבל גם להם יש מה לומר, מה גם שהם עוברים את הנעשה כאן כ"עמך" אז אולי יש להם הרבה מה לומר, קורה. אותו "ידיעות" וכמוהו עיתונים אחרים שהם "הפה של הציבור" וכיו"ב אמירות בומבסטיות, ממשיכים בצביעותם כאילו רק הנ"ל ושכמותם יש להם מה לומר ואני יודע על מה שאני כותב. לסיכום, לא רק מילות הכותרת משקפות נאמנה את המצב ואפילו יותר מכך: כך מתנהלים העניינים ולהזכיר, כולנו בביצה אחת גדולה ומזוהמת והדברים שציינתי הם חלק מהם. עתידי המנחם

atidih1

New member
סליחה שוב תיקון קל

בשורה הראשונה צריך להיות כתוב:"...את כל מה שעומדים מאחורי מילות הכותרת ..."

למעלה