S shasha14 New member 10/10/03 #1 עיוותי ג'קי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אוקיי סתם כי היה לי משעמם עשיתי לג'קי כל מיני דברים..... חחח לא שאני שונאת אותה, להפך אני מתה עליה אז קבלו.... אם את רוצים אתם גם יכולים להמשיך אותי זו ג'קי הצורה הנורמלית....
עיוותי ג'קי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אוקיי סתם כי היה לי משעמם עשיתי לג'קי כל מיני דברים..... חחח לא שאני שונאת אותה, להפך אני מתה עליה אז קבלו.... אם את רוצים אתם גם יכולים להמשיך אותי זו ג'קי הצורה הנורמלית....
S shasha14 New member 10/10/03 #17 ../images/Emo41.gif זהו...מה דעתכם?../images/Emo15.gif ואתם יכולים להמשיך.....
A Amber4Ever New member 10/10/03 #18 יאאאאא איזה שאווה../images/Emo56.gif הראשונים ככה נראית כאילו היא מכשפה אהבתי מאוד את השלישי מימין..
M mya 6 New member 10/10/03 #19 אוף.... אני לא יכולה לראות את התמונות....... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
R RoRi1 New member 12/10/03 #22 עם איזה תוכנה את עושה את התמונות? וזה יצא לך ממש יפה, בעיקר התמונות שנראות כאילו צבעו אותם עם צבעי מים
עם איזה תוכנה את עושה את התמונות? וזה יצא לך ממש יפה, בעיקר התמונות שנראות כאילו צבעו אותם עם צבעי מים