אני אוהב אותך נסיכה
ס סער טובי New member 5/8/05 #25 איזה זין עכשיו אי אפשר להגיד משהו בסגנון של "מה כבר אתה יכול לעשות בקשר לזה?! לחסום אותנו?!" :/ הפעם אני מסכים ב-100% עם כולם - תפוזונע P: חח סתם למרות שבטח הודעות שלי יעלמו באופן מסתורי מהפורום
איזה זין עכשיו אי אפשר להגיד משהו בסגנון של "מה כבר אתה יכול לעשות בקשר לזה?! לחסום אותנו?!" :/ הפעם אני מסכים ב-100% עם כולם - תפוזונע P: חח סתם למרות שבטח הודעות שלי יעלמו באופן מסתורי מהפורום
R RapeShit New member 6/8/05 #41 היי אני המצאתי ת'בלעכס :< איך לעזאזל כל העולם כבר משתמש בזה?! זה אני המצאתי באייסי עם שירלי! אני :< נגמר לי העצבים
היי אני המצאתי ת'בלעכס :< איך לעזאזל כל העולם כבר משתמש בזה?! זה אני המצאתי באייסי עם שירלי! אני :< נגמר לי העצבים
D DanieLushka New member 6/8/05 #42 חח לא אתה לא.. אני משתמשת בזה כבר בערך שנה, ולא חלמתי על להשתתף בפורומים בתפוז לפני שנה.. P: פשוט תמיד הייתי אומרת, בלע ואיכס.. אז פשוט התחלתי להגיד בלעכס.
חח לא אתה לא.. אני משתמשת בזה כבר בערך שנה, ולא חלמתי על להשתתף בפורומים בתפוז לפני שנה.. P: פשוט תמיד הייתי אומרת, בלע ואיכס.. אז פשוט התחלתי להגיד בלעכס.
2 2LIRONOS7 New member 7/8/05 #44 ואני התחלתי עם זה עוד מהעריסה די להתלהב... כל אחד חושב שהתהילה מגיעה לו. השאלה היא מי הדביק את כולם בזה...
ואני התחלתי עם זה עוד מהעריסה די להתלהב... כל אחד חושב שהתהילה מגיעה לו. השאלה היא מי הדביק את כולם בזה...