עידן חדש!
-שליטה על מכשירים בעזרת המוח

yaakii

New member
עידן חדש!../images/Emo160.gif-שליטה על מכשירים בעזרת המוח

כאן. "הניסוי מהווה פריצת דרך בתחום הפעלת מכשירים על ידי המח, ויסייע בעתיד לפיתוחן של מערכות שישמשו פגועי עמוד שדרה, שאינם יכולים לעשות שימוש בידיהם. " זה הכל? (בלי להעליב..) זה הרבה יותר-זה עידן מחשבים חדש.. לא צריך ללחוץ יותר. רק לחשוב. זה מתקרב לתלפטיה? חשבתי על משהו ממש מצחיק..(בעייתי):נניח שייפתחו מכשירים כאלה-שבאמת אפשר לשלוט עליהם בצורה מוחית, זה לא ייצור בעיות? : בזמן שאני הולך ברחוב כשהפלאפון שלי בכיס ומישהו עובר לידי וממש מתחשק לו להתקשר לחבר שלו. הוא ישלח פקודה מוחית לפלאפון שלי שיחייג אל חבר שלו..
מעניין אם ניתן להגדיר שהמחשבות של איש א' ישפיעו ושהמחשבות של איש ב' לא...

Snir2121

New member
יפה! ../images/Emo13.gif

הבעיה שכתבת היא רלוונטית רק כשיהיה משהו אלחוטי ("יש לנסות ולמצוא דרך להפעיל את המערכת בצורה אלחוטית"), ואני מאמין שיהיה איזה משהו שיתן ייחוד לאותות ומכשירים מסויימים.

tweeg

New member
נראה לי

בשביל אלחוטי אתה פשוט מרכיב בלו טופ' או משהו מקביל על הציוד ובבלו טופ' זה כבר יעשה את הסינון לבד(ip וכו')

yaakii

New member
../images/Emo45.gif רעיון..

מצד שני: מי אמר שניתן להעביר מחשבות בבלו טופ'..? ואם התכוונת שהמכשיר הקטן שמורכב על הגוף שלי יתרגם את המחשבות שלי לפעולות-לא בטוח שזה אפשרי-ייתכן שמובר בטכנולוגיה שדורשת כמות עיבוד גדולה ולא תוכל להיכנס לתוך מכשיר פיצקי על האוזן שלי..

tweeg

New member
לא כ"כ

אם יש לך כבר מכשיר שמעביר מגלי מוח למידע בינארי אז אין שום סיבה לא לעשות את זה על הראש עצמו,ואז לשדר את המידע הבינארי בבלו טופ' הרוחב פס של הבלוטופ' נראה לי יספיק,אם אתה מתכוון המכשיר שמתרגם את המידע אז אפשר להעביר את המידע בצורה יותר גולמית נראה לי והמחשב כבר יפענח נגיד להעביר את המידע בצורת גלים,ואז המחשב עצמו יבצע את העיבוד של מה הגלים אומרים

למעלה