עידן חדש מגיע לבר אילן - תמר בר-און

עידן חדש מגיע לבר אילן - תמר בר-און

חברים יקרים, תא שינוי אמיתי חוזר למרוץ ובגדול :) אנו שמחים להציג בפניכם את הצלע השלישית לנבחרת מנצחת: תמר בר-און הסגנית החדשה של תא שינוי אמיתי סטודנטית תואר שני בפקולטה למשפטים. בת 26. גדלה ולמדה בירושלים. * חברה בשדולת הנשים לקידום מעמד האישה. * מורה לשעבר ליהדות, מתמטיקה ופסיכומטרי. * עוזרת לח"כ אורית זוארץ בהצעות חוק מטעם שדולת הנשים. * שירות לאומי בביהמ"ש העליון. "כבחורה דתייה רואה אני את הצורך למצוא את הקשר והאחדות בין דתיים ללא-דתייםבקמפוס הייחודי שלנו בבר-אילן. מטרתי הינה שמירה על הצביון הייחודי באוניברסיטה, בדגש על אחדות בין דתיים לחילונים ומניעת פילוגים בכל קצוות הקמפוס תוך שילוב פעילויות הפונות הן אל הציבור הדתי והן אל הציבור הלא-דתי. בנוסף ארצה לפעול למעורבות חברתית, ערכים, עידוד הקשר עם המסורת היהודית בקרב כלל ציבור הסטודנטים, פיתוח ימי עיון במדרשות ופיתוח רווחת המעונות וכלל האוניברסיטה. ברצוני לשנות ולהביא לעידן חדש באוניברסיטה, טוב, ערכי, מתקדם ויעיל יותר". פרטים נוספים ניתן למצוא באתר שלנו. יום נפלא,

zarkawi

New member
מזכירה לי את ביבי נתניהו

גם הוא נראה טוב ויודע לדבר ובתכל'ס זה מה שקנה את הבוחרים שלו שהם לרוב אוכלוסיות חלשות ונחשלות החיות על מגדלים באוויר. הם בחרו בו והוא דפק אותם פעם אחת ודופק אותם פעם נוספת, אבל הם בשלהם ממשיכים לצעוק - ביבי!! ביבי!!. רבותי - למרות שאנחנו כבר שנה שלישית וכל הבחירות האלה לא ממש מזיזות לנו, אני ממליץן לא לבזבז זמן וכוח על הצבעה לאגודת הסטודנטים כי המטרה שלהם היא עצמם בלבד ולא אף אחד אחר מה גם שבוודאי אין להם שום כוח להזיז דבר באוניברסיטה (אלא אם אתם מחשיבים פחי אשפה מסוג צפרדע כ-"דבר").

MadHuGo

New member
אני פשוט הייתי נותן לה... :)

סחטיין סוף סוף מתחשבים קצת בגברים בקמפוס... אמנם דתייה, אבל גם יפה וגם אופה זה כבר משהוא שלא רואים כל יום.. אני בא להצביע רק בשבילה :) (מקווה שהיא תהיה באיזור של הבחירות)

למעלה