עידן הסקרים

Le Fay

New member
../images/Emo50.gifלא מוזר בכלל. פסיכים אם לא

לוקחים אותך!

הלילה הזה כולו מרור../images/Emo5.gif

הדבר הנחמד היחיד בליל הסדר זה התיעוד המופלא של תוצאת השתכרותם של כמה מחז"ל: "במצרים לקו 6547834583 מכות, ועל הים לקו 32745926376782635 מכות." אלק ארבע כוסות ... אולי של אבסנט.

הרב

New member
מיכל - במבה זה חמץ גמור

ויש איסור חמור מדאורייתא לאכול זאת בפסח.

מיכל25אב

New member
במבה-כבוד הרב-

זה קטניות-ואני שנשואה באושר לאחד מאחיינו הספרדים אתענג על אכילת קטניות בפסח. ובבקשה אל תפסוק לי הלכות בלי שביקשתי...אני עושה מספיק עברות גם ככה...

rigoletto111

New member
מצא למי להיטפל, האידיוט...

וגם כן אין לו מושג בהלכה.... אם הייתי עדיין דתי הייתי שואל אותך אם יש לך בעל ספרדי גם בשבילי ... בכל מקרה עשית עסק טוב. אימרו במבטא אשכנזי: "התחתני עם שווארצע, ואל תסתפקי במצה"

הרב

New member
לגברת מיכל25

כרי תמיד ששערי תשובה ודמעה לא ננעלו. אם את מתחרטת חרטה גמורה על מה שעשית, מקבלת לעתיד ומקיימת, הקב``ה יהפוך את כל העבירות הללו לזכויות. אם תשבי לבד ותסבירי לעצמך את העניין - שעשית דברים שאת לא מאמינה שיש להם תיקון ותביני שלא רק שהם ימחקו לך, אלא גם יהפכו לזכויות לא יהיה לך ספק בקשר לחזרה בתשובה ועם הרבה הרבה תפילה וכח תגיעי לתשובה שלימה ואהבת השם. זה דבר עצום ועילאי שאף שופט בשר ודם לא יכול לעשות דבר כזה. אני מחזיק לך אצבעות. אני מציע לך בהתחלה לשמור שבת קודש כהלכתא ולהיזהר חס וחלילה בחילול שבת מכל סוג שהוא.

מיכל25אב

New member
ושוב תודה כבוד הרב

"פעם אנשים היו דואגים לעולם הזה של חבריהם ולעולם הבא שלהם-היום זה ההפך..." (תודה קוצץ על המשפט) תודה כבוד הרב, לא ברור לי מה אתה מנסה לעשות פה,אבל אל תבזבז את זמנך עלי-אני שומרת מצוות ואוהבת את הקב"ה. תן לי לדאוג לעולם הבא שלי בעצמי.(ואם כל העברות שלי יהפכו לי לזכויות-אני כבר מסודרת...)

אני היחיד ממשפחתי שאומר אמת

כשאומרים בהגדה "שבכל הלילות אנו אוכלים חמץ ומצה, הלילה הזה כולו מצה". שאר בני משפחתי אוכלים רק מצה, גם בשאר הלילות של פסח...

Le Fay

New member
חס ושלום! מה אני, בעונש? מנצלת את

מזג האוויר לקורבן פסח - בר-בי-קיו צלעות טלה בחוץ.

Le Fay

New member
לא נורא, חכו לשבועות וכולנו נשמין!

פשטידות ועוגות גבינה זה יאמממממי!

crfv

New member
יש לי מתכון נפלא ללחמניות פסח

כשרות כמובן, לא לקפוץ, אבל שוות ניסוי וטעימה.

למעלה