עידן הסקרים

R a c h e

New member
ל- LE FAY

שמעת? קראת? את חייבת לאכול
בליל הסדר, ברור?

Le Fay

New member
עדיין לא ברור. יש בעיה, אימצתי ראיה

סלקטיבית, וחלק מההודעות בפורום נעשות לי שקופות לגמרי. כיוון שזה מאפשר לי לחזור ולהנות מההודעות של ברוריה2, שלך, של יוני ויינגרטן, בן הרב, ריזזו, אתאיסט, ריגולטו111, חייקה, כופר, אוי וי איז מיר, חילוני, סיטרא, לילית, אלוהימית, הנסיך והנסיכות וכמובן דער משכיל - לא נראה לי שעומדת לשפר את איכויות הקריאה שלי.

Le Fay

New member
../images/Emo25.gifושכחתי למנות את קימבאל1 וספל

ואת שומרת שנורא חסרה לי ועוד שני תריסרים

Kimbal1

New member
רגע, לא הבנתי....

ואם היא בכל זאת תאכל פיתות אז מה יקרה?

Le Fay

New member
אל תדאג, לא אוכלת פיתות בפסח. זה

לא הולך טוב עם הקוקי סאן ז'אק והלובסטר.

Kimbal1

New member
מצה - אם אין ברירה

למשל ברחוב כשאין אפשרות להשיג חמץ ואני רעב

רק מצה , ומצה של רחיים של יד

מצה שמורה דער משכיל שומר קלה כבחמורה בחג המצות וכל המרבה הרי זה משובח

MAYA20

New member
זה לא שאני קיצונית

זה שכולם קצת במרכז היום... או שסתם פיטרו אותי מעבודה לפסח, רבתי עם השותפות שלי, עוד מעט נגמר לי הכסף ונשרטתי בגלל החתול המעפן!!!

Kimbal1

New member
גם אותך פיטרו לכבוד החג????

אתמול הבוס אומר לי: "קימבאל, כנס למשרד שלי אני רוצה לדבר איתך לכמה דקות..." ישר חשבתי "אוווף עוד פעם הטרדה מינית....
" אבל לצערי זה היה יותר גרוע. האמת, הדבר הראשון שעבר לי בראש היה "יש! מחר לא צריך לקום בחמש" אבל עכשיו אני די בבאסה.

rigoletto111

New member
../images/Emo54.gifלמה קשה להשיג רעל חתולים???

יותר מאשר רעל עכברים? ממש לא בצדק....

Le Fay

New member
כי חתולים, בניגוד לאנשים וכלבים, לא

מתלהבים כל כך מאכילת רעל? חוצמיזה לא צריך להרעיל, רק לשמור מרחק כשהם מתחפרים בפינה הקבועה שלהם בארון (על ערימת החולצות הלבנות שיצאו מהכביסה).

אני והשביתה שלי... ../images/Emo91.gif

מה זה הגזענות הזאת נגד אוכל כשר לפסח? אתם לא שמים ביום יום שלכם מרור בסלט? אם לא, אתם מפסידים וחבל! קיימים האנשים (בעולם נידח ווירטואלי) המעריצים את פסח במידה כזאת שמקיימים אותו במשך כל ימות השנה וכבר עכשיו אוכלים קרקרים (אופס, מצה) ואפילו נהנים מכך. ובהקשר לסקר - אני לכשעצמי שובתת - לא אוכלת לא חמץ ולא מצה. ומלאת סיפוק מהמחאה הקטנה שלי. . .

MAYA20

New member
גזענות לגבי אוכל??????????

מה זה גזענות כלפי אוכל?????? כלומר, מילא שאנחנו חותכים אותו, קוטפים אותו, בוחשים אותו, לשים אותו, משחקים איתו, (לפעמים הורגים אותו) קוצצים אותו, אוכלים אותו!!! מקיאים אותו, ומפרישים אותו בצורות מביכות. אבל גזענות? עד כאן! חלילה לנו מלהפלות אוכל רק בשל מוצאו האתני. <אני מתביישת שאני בכלל קראתי כאלה הודעות גזעניות.>

Le Fay

New member
תגידי, את יכולה לדחות חיפושי עבודה

בשבוע-שבועיים? פשוט כייף לקרוא אותך כאן...

MAYA20

New member
מקרה מוזר

ובדיוק היום התקשרו אלי ממקום ששלחתי להם קורות חיים לפני שבועיים. אבל אל חשש הראיון רק בשבוע הבא ואולי לא אקבל אותה.

למעלה