עידכנתי את הפורום

תשובה בקשר לדוד שמש

מיוזיק דוד(שמש) הינו אדם רואה ובלתי נראה, משהו מאוד מוזר אדם בן 29 שרוצה כנראה שנדע על קיומו .... אז לך דוד (שמש) שבת שלום תנוח הרבה כי אתה עושה "המון" למען הפורום... נחומי יישר כוח בהצלחה אתה גדול מי ייתן ויהיו רבים כמוך ישרים ,צנועים ונותנים המון מעצמם למען הפורום בניגוד ל...

music dude

New member
הדוד שמש כאן

סתם ליידע הכללי אני זה שהבאתי את הפורום לרמת חשיפה כה גבוהה אני זה שהביא את הפורום לתפוז וחשף אותו לרבים כ"כ ואנ זה שהעלה את הרעיון של האירוח של עמיר בפורום ועשה הרבה כדי שיבוצע נחום מקושר לעמיר והוא הפעיל בפורום, וטוב שכך. חבל שהוא לא בחר לנכון לכתוב את כל זה, אבל לא נורא. באמת , סתם לידע הכללי. שבת שלום

Nahoum

New member
עידכנתי את הפורום

עידכנתי את הפורום בגלריות שלו, והוספתי סקר לפורום. את כל אלו תוכלו למצור בסרגל הכחול כאן למעלה (איפה שרשום "גלריות", "סקרים" וכ'ו..) תהנו :) נחום.

Nahoum

New member
לחברי הפורום (לאיילת במיוחד)

אין לכתוב על התאריך ה11/9 על גבי הפורום, שכן הכל בגדר "הפתעה". אם תוכלי, תכתבי את תגובתך שוב, בלי החלק של ה11/9. אין לדבר עליו כלל על גבי הפורום - כי הכל יהרס, שבוע טוב, נחום.

1מ ש ה

New member
שבוע טוב לכולם....

נחום סחתיין על ה-DELETE, אהבתי.......
ואיילת סחתיקה על התיקון המהיר....
שיהיה לכולכם שבוע טוב,

סתם ליידע כללי

לאחרונה הייתי מעורבת הרבה בכל מה שקשור לעניין הפורום ותענה לי בכינות על השאלות הבאות אתה הבאת את הפורום לחשיפה גבוהה? אתה?איך?הלכת וחילקת כרטיסיות אחרי כל הופעה? אני קוראת אותך להסבר! אתה זה שהבאת אותו לתפוז אבל רק באישורו של נחום.ואם לא אתה אז היה מישהו אחר היה מביא את הפורום של האתר לתפוז. ואם אתה לא זוכר אז אני זוכרת איך נחום היה פצצת אטום בימים ההם של הסידורים כמעט כמו שהוא בשבת בלי הסיגריוץ תענה לי ואני אשמח לשמוע סתם ליידע כללי

music dude

New member
צודקת 100%

הבעיה היא שאני לא עוסק בטפיחות שכם לעצמי מבחינתי זה הנאה נטו, ולא מריבות ותככים ותפיסות מקום - אני לא בנוי לזה שבוע טוב

לדוד שמש היקר

אתה לא עוסק בטפיחות שכם לעצמך ברור (אני הבאתי את הפורום / אני הבאתי את עמיר) בכלל לא. מה שכן אתה גם לא עוסק בניהול הפורום כמו שצריך ואפילו בכלל

אי י ל ת

New member
music dude שלום

טוב לשמוע את קולך, וחבל שהוא מגיע אחרי ביקורת כלפיך. ב- 3-4 פעמים שקראתי תגובות שלך כאן, חשבתי לעצמי שאתה נשמע אחלה, וחבל שלא שומעים כאן את קולך יותר. אומנם נחום מקושר ויש לו תשובות לשאלות ואינפורמציה, אבל אני מניחה שאם אתה מנהל את הפורום הזה, זה בגלל שאתה אוהב את המוסיקה של עמיר - אז למה שלא תשתתף איתנו כאן בדיונים לפעמים? אני מתנצלת, בשם החברים, על דברים שנאמרו כאן ומן הסתם לא נעמו לאוזניך. בוא תפתח איתנו דף חדש!!! כל טוב והרבה ברכה, איילת

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif עידכון בפורום

עידכנתי את פינת המאמרים בסרגל של הפורום. נכנסו לשם שתי מאמרים על ההופעות. שתיים מהם של חברות מהפורום ליטל וזוהרה . אם גם לכם יש רשמים של ההופעה, מאמר שכתבם וכ'ו כתבו כאן בפורום ואולי זה יכינס לפינת המאמרים. אם כבר כתבתם, שלחו לי במייל קישור להודעה שלכם. שבוע טוב, קריאה מהנה
, נחום.

Nahoum

New member
למי שלא יודע,

הסרגל של הפורום זהו השורה הכחולה למעלה, מעל "הוספת הודעה". (בקיצור, הסרגל שעליו מופיעם הקישורים הבאים: • ראשי • ChatTV • קישורים • מאמרים • סקר מה אתה חושב על הפורום של אתר המעריצים לעמיר? • גלריות • לוח אירועים • קבצים • טאגליינס • תפוזONו(0) • RSS ) שבוע טוב, נחום.

ס פ י ר2

New member
שימו לבב!!!

הינה זאת דוגמה למנהל למופת! תיראו מה הוא עושה פה.. אני יכולה להבין משו music dude? מה הקטע שלך?? מה אתה אומר שאתה הבאת את הפורום לרמת חשיפה כה גבוהה?! אני יכולה להבין משו? אתה לא עשית כאן כלום! בישבילו ואני בטוחה שגם בישביל כולם! נחום הוא האחד.. תיראו מה הוא עושה למען הפורום שלנו.. music dude חבל מאוד שאתה אפילו לא תורם לניהול הפורום...! אתה רשום כמנהל ואנחנו אפילו עד עכשיו לא ידענו על קימוך. לא הבנו מי אתה בכלל... לא רושם הודעות, לא עושה כלום אבל- כלום! למען הפורום.. וזה לא שאני חדשה כאן.. אני נימצא כאן יותר מחודש ימים.. וחבל מאוד.. באמת חבל... טוב שלום לכולם שיהיה המשך שבוע טוב לכולם!...

איילת מתוקה

אין אבל באמת שאין על מה להתנצל ואני אומרת זאת ממקור מוסמך מהצד של "מאחורי הקלעים" אז תאמיני לי בואי נעזוב את זה ככה .... היה טוב וטוב שנגמר המבין יבין....

1סאלי1

New member
לדוד שמש....

אני כבר מעל חודש משתתפת בפורום הזה ועד היום לא ידעתי בכלל על קיומך... מדי פעם הייתי רואה את ההודעות שלך (המעטות) והיית מזהה אותם כי הן מסתיימות באיזושהי סיומת לא מובנת (התחלתי בזיהו שירים....) מי אתה בכלל? בשבילי נחום תמיד היה המנהל ובזכותו אני עדיין כאן.... ואני חושבת שאני לא היחידה שמרגישה כך, חברים אני צודקת???
נ.ב. שאתה כותב "אני זה שהבאתי את הפורום לרמת חשיפה כה גבוהה" למה אתה מתכוון בדיוק?

GILAT4

New member
../images/Emo91.gif

שלום לכולם!! אני עוקבת אחרי הפורום הזה זמן רב, אני חושבת שזה מקסים שאנשים יכולים לבוא פה לידי ביטוי ולחלוק עם שאר החברים בפורום את ההרגשות שלהם ואת המחשבות שלהם... אבל לדעתי, מאוד מגעיל ולא בוגר כל הקטע הזה שמנסים להמליך מלך או שמתלכלכים אחד על השני... מישהו פה שוכח מה המטרה של הפורום הזה ומה הנושא שלו... אני חושבת שזה ממש מגעיל ולא ראוי. אני מאמינה שכל אחד עושה את המאמצים שהוא יכול להצלחת הפורום גם נחום וגם דודו ולא צריך להתוכח מי תורם יותר ומי מקדיש יותר מזמנו וכו'... זה סתם ילדותי וממש מוריד את החשק...! אז לכל אלו שהם חלק מזה- תפסיקו עם זה!! ושיהיה לכולנו שבוע טוב וללא כוחות שליליים...

Nahoum

New member
../images/Emo51.gif לך..

זה מראה שאכפת לך ממה שהולך כאן..
.

למעלה