**עידכוני "Teen Choice Awards"
**

mor kutcher

New member
**עידכוני "Teen Choice Awards"../images/Emo70.gif**

וול וול וול... צילומי טקס הטין צ'ויס התקיימו לפני יומיים, ולמרות שלא טופר, לא מילה ולא הסדרה קטפו אף פרס- אשטון קטף בשביל כולם!!! אשטון שלנו זכה ב-3 פרסים, 2 מהם בזכות תכנית המתיחות שאי אפשר לא לאהוב-פאנק'ד- תכנית הריאליטי: פאנק'ד
כוכב תכנית הריאליטי: אשטון קוצ'ר, פאנק'ד
ואישיות הטלוויזיה של השנה: אשטון קוצ'ר
הטקס ישודר(-רק-
) בארה"ב, מחר בערב. ווילמר וחברתו הטרייה-לינדזי לוהאן, נכחו גם כן באירוע-אך לחוד.
ואם כבר דיברנו על הזוג המלכותי שלנו, שמועות חדשות מתרוצצות, ואומרות שלינדזי ווילמר...בדרך לחתונה
אני לא יודעת עוד פרטים, וזה רק שמועות, אז נצטרך לחכות ולראות...... בינתיים-הם הכי חמודים שיש
תמונה עדכנית תגיע מיד....
אשטון באחד מרגעי הניצחון

mor kutcher

New member
לינדזי ווילמר בטקס...

התמונה היחידה שהם נראו יחד. לטקס עצמו הם הגיעו בנפרד...

וואלה? קוצ'ר ממש לא נראה כמו עצמו

משונה ומה הקטע עם הגלשן? בעע.. בחיים אני לא אבין אותו. וואו, ווילמאר צריך להיפטר מהכובע המוזר הזה
לומשנה. הם זוג ממש ממש חמוד!!! תגידי מור, את רואה מכושפות במקרה? (P3)

I lOvE cAkE

New member
טופר בשבילי לוקח את כל הפרסים!!!

אני הצבעתי לו פעם אחת... והוא זכה בשבילי בה-כ-ל!!! והוא היה נראה לי באיזה 2 מועמדויות וגם לזכות בדייט עם טד המילטון בשבילי זכה בה-כ-ל!!! הקיצר זה לא זה לא זה לא נורא... בלי להעליב פה אף אחד... טופר שחקן הרבה יותר טוב מאשטון... (דעה אישית, אנשים אל תתנפלו עלי עכשיו... זה מה שאני חושבת!)

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifאהההה../images/Emo99.gif

אני הצבעתי לו
איזה מושלםםםםםםםם
בטוח שלא ישדרו את זה בארץ?
חבל...

mor kutcher

New member
תשובות:

1.הגלשן הוא הפרס עצמו בטקס-אשטון לא הביא אותו איתו... 2.נופ, לצערי ולצערנו זה בטוח שהטקס לא ישודר, כמו שהוא לא שודר שנים קודמות... 3.אשטון וטופר מנצלים כל הפסקה בין העונות כדי להסתפר...חח 3.טופר שחקן מעולה באמת, שאין כמוהו- אבל אל נא תזלזלו באכויות המשחק של אשטון!

I lOvE cAkE

New member
האתר של התוצאות : ../images/Emo80.gif../images/Emo78.gif

http://www.teenpeople.com/teenpeople/web/2003/teenchoice/

למעלה