עידכוני נפילות:

Alfa156 GTA

New member
עידכוני נפילות:

בואו רק נזכיר שהכלי שהבאתי אותו היה כמעט ללא נגיעות על ידי האדמה... טוב אז אתמול, אני וכמה חברים יצאנו לטיול השטח הראשון שלי. וכל הזמן אמרתי לעצמי הנה, עכשיו אני הולך ליפול, הם לקחו אותי לדברים שבערך פי 10 מהרמה שלי, ומה ? - תנחשו. לא תנחשו שוב , לא נפלתי. אבל פה מתחיל הסיפור, היה קטע קטן של כ10 ק"מ שהחלפתי עם חבר שלי, הוא לקח את הDR שלי אני לקחתי את הPOLARIS סקרמבלר 400 שלו. ועכשיו תנחשו שלישית, הוא נפל !!!!! נפל עם הבייבי שלי !!!! כמובן ישר התחילו להשפך כל מיני שמנים/דלקים ממנו, הרמתי אותו וניגשתי לבדוק את הנזק... הנזק: 1.ידית קלאץ שבורה - לגמרי! (איך חוזרים הביתה ???). 2.מגן ידית הצ´רביס שמאל שבור - לגמרי. 3.ידית ספוג (של הגז) נקרעה. 4.שריטות על הפלסטיקה צד שמאל. 5.ומשהו שהפחיד אותי קצת - שריטה עמוקה במנוע. 6.רגלית הילוכים - שוב רופפת קצת. 7.משום מה ידית ברקס לא זזה - כאילו נעולה, אבל היא לא. אלוהים !! רק קניתי אותו, וכבר נזק ועוד לא אני עשיתי!! למה? - למה אני יכול לנסוע רגוע על כלים שלא שלי, והוא לא ?? סיכמנו שהוא משלם לי את הנזק, אבל הנזק הנפשי ? השישבת שנהרס לי ? היום ראשון במוסך ? למה ? האלפא.

Easy_Rider

New member
מגיע לך. נקודה. תתחיל לחשוב למה.

OK, לא מגיע לך כמובן
, אבל זו אשמתך בסופו של דבר.

STIVENZ 426

New member
אבל..

לא נותנים אופנוע שלך, למישהו אחר לנסיעה ארוכה. ואם נתת- זבש"ך. אני- לא הייתי נותן.. סטיב אחח.. החיים היפים..

Alfa156 GTA

New member
מישהו יכול לתת לי הסבר על

איך מלחימים את השריטות במנוע? האלפא

זה כולה שריטות

תפסיק להתרגש כל עוד לא פורץ משם שמן זו סתם צלקת תתרגל!

R750-Girl

New member
יש שלושה אנשים בעולם

שיקבלו את טוויטי 1 - אבי 2 - טל שביט 3 - MEXMEX לא בהכרח בסדר הנתון. וזהו. אף אחד אחר.

Alfa156 GTA

New member
השריטות זה הדבר שהכי כואב לי

עזוב את השריטות בפלסטיקה, זה במנוע !!!! ניתן לתיקון ?? האלפא

Easy_Rider

New member
אתה יכול להחליף את המכסה.

בשביל מה ??? זה עולה הון תועפות ... גם ככה בשטח נופלים. אם אין שום נזילה - אלו רק שריטות. עזוב את זה, לא שווה את ההשקעה.

R750-Girl

New member
שזה הדבר היחיד שגרם לך להפסיק לשאול

מה אני לובשת כרגע

alophind

New member
שומו שמיים , אלוהים אדירים...

את חייבת להפסיק , זה כבר הטרדה , אנשים עוד יחשבו שאני באמת שואל אותך שאלות כאלה כל הזמן... דיי... אמא´לה.... מיזרי 2....

R750-Girl

New member
כן, הא?

בדיוק כמו שלא שאלתי אותי איפה אבי עכשיו ואם בא לי לצאת לסיבוב עם האופנוע...

alophind

New member
אני אסיים את זה כאן כי זה לא יאה

לפורום , קבלי במסר אישי קישור לפורום ביטחון עצמי.

choochee

New member
לדעתי ...

זה בסדר גמור שחברים מחליפים ביניהם אופנועים יא-קמצנים ! אופנוע זה לא אישה-זה מכונה ותמיד כיף לנסות איך נוסע כלי של חברים. הוא משלם על הכל אז מה הביעה ? נזק נפשי ? נכון זה מבעס אבל יום אחד תיפול עם הקוואזוקי XR YZF של חבר ותתקן לו את הנזק. העיקר אתה שלם?

Alfa156 GTA

New member
יש פה משהו.

אבל אני למדי לקח. לא נותן יותר לאף אחד!!! (אף על פי שאני לא יתנגד לסיבוב על איזה כלי אחר...) האלפא

קמצנות - רכבת אקספרס לגיהינום

"נקרע הספוג של הידית..." "נשברה ידית הקלאצ´..." "שרטת עמוקה במנוע" אכן נזקים קורעי לב, מה ? לא נחשב בכלל!!! הכל כולל הכל פחות ממאה שקל. מה שנשבר\נקרע תדביק, וכולה ידית קלאצ´. יותר טוב שהחבר שלך לא נפגע. כפי שנאמר - "שכל - אין".

למעלה