ר רונה גימל 1 New member 24/5/11 #13 ../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif (הפירוש: פיפטי פיפטי...)
מ משפחתונית New member 24/5/11 #16 ../images/Emo45.gifותמיד עדיף לי בימי חמישי!! אז מפגש בצפון?? איזה כייף אני באה למרות שקצת לחוץ לי -אבל אם זה ביום חמישי -אין בעיה!!
../images/Emo45.gifותמיד עדיף לי בימי חמישי!! אז מפגש בצפון?? איזה כייף אני באה למרות שקצת לחוץ לי -אבל אם זה ביום חמישי -אין בעיה!!
ר רונה גימל 1 New member 24/5/11 #21 הלוואי והייתי... בניגוד לכמה אנשים שאני מכירה מקרוב, אני יכולה למנות את כל חסרונותי בלי להשמיט אף אחד מהם. גם למעלותי אני מודעת. יש אנשים שחיים בהכחשה מוחלטת. אני לא (וזוהי מעלה וחסרון גם יחד...)
הלוואי והייתי... בניגוד לכמה אנשים שאני מכירה מקרוב, אני יכולה למנות את כל חסרונותי בלי להשמיט אף אחד מהם. גם למעלותי אני מודעת. יש אנשים שחיים בהכחשה מוחלטת. אני לא (וזוהי מעלה וחסרון גם יחד...)
ד דקר29 New member 25/5/11 #30 אני בת ../images/Emo13.gif ומבחינתי מתי ששמחה תחליט.. אני מוכנה לארח מתי שרק תרצו
H haya505 New member 26/5/11 #37 לדקר סליחה חשבתי שאת בן אים הפגישה אצלך לא חשוב לי מתי רק תדיעו לי יום שעה וכתובת ואני אבוא להתראותתתתת
לדקר סליחה חשבתי שאת בן אים הפגישה אצלך לא חשוב לי מתי רק תדיעו לי יום שעה וכתובת ואני אבוא להתראותתתתת