2.6 סבבה וגם 30.6 סבבה
י יפיתי11 New member 25/5/11 #34 אפשר לדעת היכן יתקיים המפגש הצפון הי שמחה היכן יתקיים המפגש בצפון ומתי ? תודה
ש שמחה37 New member 25/5/11 #35 מפגש בצפון היה אופציה ואני מניחה שבאוגוסט בע"ה אחרי שאעבור דירה נעשה אצלי בבית מפגש צפוני שיהיה כמובן פתוח גם למרכזיים ולדרומיים. חוץ מזה דברי איתי אם אסע מהצפון ואחזור באותו לילה את יכולה בכיף להצטרף אלי. חוץ מזה מה שלומך גברת? שמחה
מפגש בצפון היה אופציה ואני מניחה שבאוגוסט בע"ה אחרי שאעבור דירה נעשה אצלי בבית מפגש צפוני שיהיה כמובן פתוח גם למרכזיים ולדרומיים. חוץ מזה דברי איתי אם אסע מהצפון ואחזור באותו לילה את יכולה בכיף להצטרף אלי. חוץ מזה מה שלומך גברת? שמחה
י יפיתי11 New member 26/5/11 #38 הי שמחהלה שלומי הרבה יותר טוב תודה על ההתעניינות אתמול אפילו סגרתי את הטבעת..... לצערי אני לא חובבת נסיעות ליליות לכן אאלץ לוותר על המפגש תודה על ההצעה
הי שמחהלה שלומי הרבה יותר טוב תודה על ההתעניינות אתמול אפילו סגרתי את הטבעת..... לצערי אני לא חובבת נסיעות ליליות לכן אאלץ לוותר על המפגש תודה על ההצעה
ש שמנת מתוקה מתוקה New member 27/5/11 #44 אני רוצה להגיע.... יש מישהו/י מאזור השפלה שאוכל להצטרף אליו/ה אשמח מאדדדד