עידכוני השבוע!

דסדס

New member
עידכוני השבוע!

אז ככה... שבוע הזוי...! ביום ראשון היה לנו טייול ענף, אופס סליחה! לא טיול- סיור מפקדים (שכלל כמובן פקידות ונהגים)! היה פשוט כיף! אין כמו לראות כמה בנים שנותנים להם רכב 4*4 של הצבא... ודיונת חול ענקית.... רק חבל שהאוכל יצא בסופו של דבר "אוכל מוקפץ" בתוספת חול.... אבל לא נורא קונים אוכל חדש על חשבון המפקד! גילתי שהמפקד שלי (סגן אלוף) נוהג לנבוח על כלבים.... ויותר ממוכן להתגלל בדיונה.... היה מצחיק!! יום שני ושלישי היו לנו סיורים בשיטחי אש... או במילים אחרות: טיולי ג'יפים!... במהלך הטיולים האלו גיליתי איך בוחרים את המקום הכי טוב לאכול! בוחרים את הנקודה הכי הכי גבוהה בשטח.... עולים עם ההאמר או עם הסופה (סוגי רכבים) ברייס את העליה... עד איפה שהאוטו נעצר ואי אפשר להתקדם יותר.... מרימים אמברקס, ואוכלים שם צוהוריים!! יום רביעי השלמתי שעות שינה ו"למדתי"..... יום חמישי הייתי סבלית במשרה חלקית.... ועכשיו אני פה!!! קוראת ומשועשעת מטבילות האש שאתם עושים לחדשים!!! איך איך אני מתגעגעת! עוד דברים מעניינים אולי יתפרסמו בהמשך.... בינתיים, מתגעגעת האדס נ.ב. הודעה לגבי אילת תתפרסם בניפרד!
 

דסדס

New member
../images/Emo41.gifאילת

כמובן שהצבא לא יכול להרשות לעצמו להשאיר תוכניות שלי כמו שצריך.... אז בשבועות במקום שאני אצא שלשוש כמו בתיכנון המקורי... הודיעו לי שאני סוגרת את השבת... כלומר יוצאת שלישי רביעי, וחמישי חוזרת לבסיס לסוף שבוע של שמירות.... ניסיתי להזיז... אבל למה שמישהו ירצה להתחלף איתי?!? קיצור... כניראה כרגע שאני מצליחה לשנות את זה שאני סוגרת את שבועות (שלישי רביעי וחמישי) ויוצאת חמשוש.... אז אין מצב שאני יכולה לארגן את הירידה לאילת... לא בטוח בכלל שאני אוכל לרדת לאילת.... אז אם עדיין מתחשק לאנשים הם מוזמנים לנסות... אני מורידה מעצמי את האחריות! זה כזה מבאס שאני לא מסוגלת לארגן כלום! וגם אין לי גישה לאינטרנט (ודרך פלאפון אני מעדיפה להתאבד מאשר לגלוש) אז אין לי דרך כ"כ לארגן במהלך השבוע!.... עד אני מתחילה להנות חייבים לדפוק לי את ההנאה!
 

מתבוללת

New member
אוףףףףףףףףףףףף כמה חבל....../images/Emo2.gif

ואני כבר בניתי על אילת,
אבל מה זתומרת - מישהו ירים תכפפה אני מקווה .דסדס אל תבריזי לי. אני מוכרחה ליסוע לאילת, פשוט מוכרחההההההההההההההההה.
אז מי בכל זאת מגיע??? יאללה תתחילו לשרשר כי אנלא מתכוונת להישאר בירושלים בחג הזה שמעתם????????????????
 

uri80

New member
אני מתכוון להגיע לאילת../images/Emo45.gif

עוד לא יודע בדיוק באיזה ימים בשבוע הבא אבל עד שסוף סוף יש חופש (יותר מדי נדיר בימינו),דרוש קצת ים ושמש ליד, כדי לנצל את זה כמו שצריך.
 

goylem

New member
אורי

שתכייף הכי הכי שאפשר ואל תשכח למסור ד"ש לאלמוגים.
 

goylem

New member
שמח שטוב לך

רק תיזהרי לא להיסחף עם ה4*4 את עוד עלולה לשכוח מהגעגועים לטנק...
 

דסדס

New member
אין מצב....

שום 4*4 יתעלה על ההרגשה של נהיגה ב60 טון או ההרגשה של ליטעון פגז 105 מ"מ....
 
למעלה