עידכונים

עידכונים

אנחנו מצטערים שאין הופעות קבועות כרגע, ההופעה בפטיפון תחזור בתאריך באמצע נובמבר, בקרוב עידכונים, וחוץ ממנה אנחנו מתחילים לסגור עכשיו עוד הופעות, לגבי שאר חלקי הארץ למי שמתעניין, הופעות ברחבי הארץ יתחילו כשהאלבום יצא, שזה בחודש דצמבר, קצת לפני חנוכה כנראה, קוראים לו "חומרים רטובים" ואנחנו מקווים תוך 3-4 שבועות לצאת עם סינגל ראשון, ושבועיים אחר כך גם קליפ, כדאי לחכות ובינתיים אל תנטשו את הפורום, תמשיכו לכתוב, זה נורא כיף לראות שאתם כותבים. תודה, רענן.

punker182

New member
כן.

אנחנו יודעים שקצת משעמם כי לא קורה כלום כרגע עם ביט 69. אבל בקרוב יקרה הרבה דברים. אחרי הסינגל יצא הכל יתחיל לתקתק. אל תנטשו. תשארו. תודה

ShiraBJ

New member
../images/Emo24.gifאני לא יכולה לחכות../images/Emo70.gif

אל תדאגו.. אנחנו לא נוטשים אין לנו לאן ללכת בכל מקרה חחחחח... יאללה בואו לחולוןןן.. מממממממממ קחו את הזמן... העיקר שבסוף יהיו הופעות.. דיסק!!! ההעהאעהאהעה ****האפייי*** ***פיית שיניים מתוקה מדי.עושה חורים****

../images/Emo220.gif=/

נחכה... יש למה=/ ארר זה לא כמו בצפר=/ ארר אבל זה לא פייר! להופעות שיהיו אני במאה אחוז לא יבוא...במיוחד לא בקצב הזה של מה שהולך איתי ועם ההורים שלי... וסתם לידע כללי מחר אני לא מאמינה שאני יגיב...רוב הסיכויים...=/

קנפי

New member
:}

ברור שנישאר! אנחנו פה רק בשביל להישאר XD בהצלחה או משו עם הדיסק החדש :)

עוד עידכון../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif

תפסתי בעלות על רענן
.

kimdelciclon

New member
תופיעו כבר אחים

תשמעו אתם חייבים להופיע כבררררררר כל הופעה שתדעו תעדכנו אותנווו

kimdelciclon

New member
בוחן ארוךךךךךךךךך

שעת התחלה:23:19 שיר שמתנגן ברקע: כלום מחקתי את הכל כי אני דפוק ספר קצת על עצמך: כמו כולם מחשבה שעוברת בראש: למה אני עושה את השאלון ההזוי הזה מה עשית היום? מאיפה אני זוכר מה תעשה מחר? אם אני אזכור אני יגעד חשק ל...: סקס....... כמו כולם מה המידה שלך בנעליים? 41 נראה לי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? תנחשו איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? פשוט תחפשו חזק מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? את הבוחן הזה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? את הבוחן הזה מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? שיעור חופשי מה המקצוע השנוא עלייך? שיעור לא חופשי איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נכשלתי רק במקצוע אחד!!!! עיר/ים אהובות:הכל אותו חרא מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מערכת תופיםםםםם איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים נראה לי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שנגמר לי הכח להיות ער מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 נראה לי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? כימיה כמה קיבלת בו? 55 יש לך חברים מחוץ לכיתה? בפעם האחרונה שבדקתי היו ומחוץ לשכבה? כנ"ל ומבית ספר אחר? גם ומהעיר אחרת?די כבר! אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק כשהם מדברים איתי קודם היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן לאף אחד לא אכפת מתי פעם אחרונה שבכית? תאמת אני לא בטוח מדוע?........ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? פה ושם מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי אלא אם כן הייתי שיכור ואני לא זוכר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אין לי אימיול כי מחקתי אותו כי אני טיפש למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כזה אני כנראה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ילד נוראייייי ולחבק? ילדה כוסיתתת ולנשק? ילדה עוד יותר כוסיתתת ולספר לו משהו מהלב? זה אני אומר לכולם כשמשעמם יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? סירה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מי שתבוא תתקבל בברכה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לא יודע שם מיוחד לבת? עהכדלעחיגכשועךש מאכל אהוב: בשר מאכל שנוא: קקי דבר אחרון שאכלת: בורקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא ממש ניתקתי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורות אתה לומד ביום שישי? לאאאאאאאאאא מה הספר האחרון שקראת? משו בכיתה ז אהבת? תאמת כן מוזררררר מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריבים 2 אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עצמי על מה דיברת איתו? על השאלון הזה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אח שלי נראה לי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע מה הדבר האחרון שקנית? גרביים כמה הוא עלה? לא יודע ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פאלפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אין לי פאלפון מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי פאלפון מה ממש בא לך לאכול עכשיו? עוד בורקס יש לך עדשות/ משקפיים? לאאאאא עשית ישור שיניים? כןןןןן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה למה הלכת לשם? לסופר איך קוראים לאמא שלך? סנדרה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בין 1 ל100 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?בין 2 ל200 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין מועדף בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 6 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שרירי בטן סקסים (על תחשבו שאת דפוק)אבל אין מה לכתוב בשאלה כזאת חחחח ובפנימיות? מאיפה אני יודעעעעעע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא חרא חבר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם איזה סרסור למה? כי הוא מזיין מלאא כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?כמה שאישתי תסכים ועוד כמה מנשים אחרות מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תפוז מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יורם כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?.......... מתי זה היה?זה לא היה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא בטוח מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ימח שימך מה עושה לך טוב? להרביץ לאנשים קטנים ומפגרים מה מעצבן אותך? ילדים קטנים ומפגרים מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לספק כל אישה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מערכת תופייים מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ממרחים שאף אחד לא נוגע בהם כבר 5 שנים מה היית לוקח לאי בודד? סירה המלצה לסרט: מותר סרט פורנו? הג'ינסים התפורים עלי תוכנית טלוויזיה? מותר תוכנית פורנו? חשיפה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש לך אחלה כלי איך את/ה מתגבר על באסה? מרביץ למשו איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הדיבור איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב יש לי יום הולדת איזה חג אהוב עליך? פסח מצות שליטה!!!! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור!!! חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודע מה זה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה?ברור מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אם היא כוסית למה לא מהי אהבה בשבילך? כשתיהיה לי אני יגיד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תקללו אותי ונבדוק אם אני יבכה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כוסיות מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן מקומות בילוי מועדפים: חוף את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין לי אהבה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? מה זה אומר? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ברור את/ה בחור/ה קנאי/ת? אם למישהו יש משו ממש יפה אז למה לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נבלה ימח שימך אני שונא אותך בואי אני יעשה לך שמח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כשצריך החיים טובים לדעתך? לא החיים בזבל! לבוש:חולצה ומכנסיים ותחתונים איפור: לאאא מאכל אהוב: לא שאלתם את זה כבר פעמיים? שתייה אהובה: עדיף אלכוהול זה הכי מצחיק להקה אהובה: כל להקות הרוק סרט אהוב: גם את זה כבר שאלו! גלידה: שוקולד עיר בעולם: ולנסיה ארץ: סין אחלה ארץ מסנג'ר: [email protected] דברו איתי עם בא לכם איסיקיו: לא ממש פעיל מה תעשה כשתסיים את השאלון? ישחק במחש+ב שיר ברקע: איןןןןןןן שעת סיום:23:42 שברתי שיא?

../images/Emo220.gifשרשור זה ההודעות...

עזוב סיפור... פשוט לא שירשרת למקום הנכון(נו אממ שלחת הודעה למקום הלא נכון)

למעלה