תגידי את גולשת מהעבודה?
י *יפעת* New member 19/8/01 #23 לא. אני סטודנטית ורק לפני שבועיים סיימתי את תקופת המבחנים. אני מתחילה לעבוד ביום רביעי אבל לא יהיה לי שם אינטרנט.
לא. אני סטודנטית ורק לפני שבועיים סיימתי את תקופת המבחנים. אני מתחילה לעבוד ביום רביעי אבל לא יהיה לי שם אינטרנט.
י *יפעת* New member 19/8/01 #24 ולא עניתי בכלל על השאלה... תסלח לי, פשוט עבר עלי יום מזעזע ואני ממש לא מרוכזת. ולשאלתך - אני גולשת מהבית.
ולא עניתי בכלל על השאלה... תסלח לי, פשוט עבר עלי יום מזעזע ואני ממש לא מרוכזת. ולשאלתך - אני גולשת מהבית.
א איך יוצאים מזה? New member 19/8/01 #25 אז קודם כל כולי תקווה כי יומך ימשיך יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו. אני אעלה שוב לרשת בשעות הערב המאוחרות. קחי הכל בEASY ביי
אז קודם כל כולי תקווה כי יומך ימשיך יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו. אני אעלה שוב לרשת בשעות הערב המאוחרות. קחי הכל בEASY ביי
י *יפעת* New member 20/8/01 #27 היי, איך יוצאים מזה? ../images/Emo42.gif שם ארוך!! פתחתי חשבון (או איך שקוראים לזה...) הכתובת היא: [email protected] אני עוד לא יודעת ממש איך משתמשים בזה אבל אני מקבלת עזרה מאחי אז תשלח משהו... יום נעים ומקסים...
היי, איך יוצאים מזה? ../images/Emo42.gif שם ארוך!! פתחתי חשבון (או איך שקוראים לזה...) הכתובת היא: [email protected] אני עוד לא יודעת ממש איך משתמשים בזה אבל אני מקבלת עזרה מאחי אז תשלח משהו... יום נעים ומקסים...
ד דונה פלור New member 19/8/01 #8 לא למהר לבטוח זה הכל האמון ביניהם כבר נסדק והיא הייתה הראשונה לעשות זאת, כמובן בהנחה שהוא לא עקב אחריה. כדאי היה לו לבדוק לעומק זה מסריח
לא למהר לבטוח זה הכל האמון ביניהם כבר נסדק והיא הייתה הראשונה לעשות זאת, כמובן בהנחה שהוא לא עקב אחריה. כדאי היה לו לבדוק לעומק זה מסריח