עידכונים.....

this is me then

New member
שמועה....

לא יודע אם עובדים עלי.... אבל לפי מה שאמרו לי ג'ניפר תבוא לארץ בעוד כחודש.... בהתחלה ילדה מהכיתה שלי אמרה לי ולא האמנתי ועשכיו עוד חבר שלי אמר לי את זה!!! אמן וזה נכון1!!!!

J To The Lo

New member
אין מצב...

גם אם כן,אחרי שני הפיגועים של אתמול בכלל אין סיכוי והיום יש יום הולדת לחברה שלי עדן אתם יכולים לשרשר מזל"טים? כי שלחתי אותה להיכנס היום לפורום אז.. מזל-טוב יפה שלי
Te Amo

NoWords

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif

Lopezit

New member
מהההההההההההההההההההההה

אני לא נושמתתתתתתתתתתתתתת הצילוווווווווווווווווווווווו ג'ניפר באה לארץ???????????????????????? מהההההההההההההההההההההההה הלוואיייייייייייייייייייייי יהההההההההההההההההההההההההההה

this is me then

New member
עידכונים.....

*הדוברים של ג'ניפר ובן אפלק שינו את דעתם ובסוף תמונות מהחתונה של ג'ניפר ובן לא יימכרו.... ותאסר כניסה של צלמי פפארצ'י לאתר החתונה.... זאת כנראה בעקבות כל הסיפור על החשפניות שבן בילה איתן את הלילה... השמועות האלו הצליחו להמאיס על ג'ניפר ובן את צלמי הפפארצ'י! *כנראה שהבלאגן עם בן והחשפניות כבר חלף.. לפני כמה שבועות הם הודיעו שהחתונה שלא התבטלה ובן נתן ראיון בעיתון שבוא הוא אומר שג'ניפר היא "אהבת חייו" והוא שיבח שם את הבישול שלה, את המשחק שלה, את האופי שלה... הנה הכתבה המלאה. *ג'ניפר הקליטה לפני כשנה דואט עם הסולן של להקת u2 כנראה שהדואט ייצא לאחר שהסינגל החדש של ג'ן baby i love you ייצא מהמצעדים(בעוד כמה חודשים). השיר צפוי ליהיות הצלחה אדירה וכנראה שהוא יהיה חלק מגרסת בונוס שתצא לthis is me... then. *הבושם החדש של ג'ניפר "still" ייצא למכירה כנראה בעוד כמה שבועות תחת הסלוגן "בעין הסערה, אני עדין ג'ניפר לופז". כבר שוחרר הפוסטר השני של הבושם(מצורף להודעה) *והעדכון האחרון שהוא יותר שמועה הוא שיש שמועות שג'ניפר תגיע לארץ... בעוד כחודש, והיא תופיע בהיכל התרבות בתל אביב. כנראה שמדובר בשמועות בלבד ואם היה סיכוי קלשו אחרי הפיגועים אתמול גם הוא ייתבטל....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדוחים את החתונה../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

לפי E online של ישראל, ג'ן ובן דוחים את החתונה בגלל התקשורת! כנסו לכתבה!!!

אמרו משו על החתונה בradio 2

אבל לא ממש הבנתי מה אמרו כי להוא שדיבר היה מבטא בריטי כבד מאודדדדדדדדדדדדדדד בעעעעעע תחנת רדיו משעממתתתתתתתתתת

חזרו על זה הרגע עוד פעם...

משו על דחייה ותקשורת, נראה לי אותו דבר כמו שכתוב בE

U p

New member
מזל טוב לך!!!

או למי שזה לא יהיה...מה אני יעשה? אמרו לי לשרשר מזל טוב!!! מזל טוב!!

this is me then

New member
סקר חדש....

תוצאות הסקר הקודם: האם את/ה מאמין לשמועות על בן אפלק והחשפנית
כן
,תמיד ידעתי שהוא חרא, עכשיו כולם יודעים. 11 מצביעים אין לי דיעה בנושא... מה שהולך ביניהם זה לא ענייני. 11 מצביעים ממש לא
בן לא יעז לבגוד בג`ן, הוא אוהב אותה יותר מדי... 6 מצביעים. סה"כ:28 מצביעים. ויש סקר חדש!!! לכו להצביע

למעלה