עידכונים

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
עידכונים

לפני יומיים הייתה המסיבה שלי, היה מקסים. הגן היה מאורגן יפה, הכנתי תארוכה של כל ילד עם עבודות ותמונות. הכנתי תפאורה מאוד נחמדה עם הציור של פלוטו (כל המסיבה הייתה על פלוטו) ולילדים ולצוות חולצות עם ציורו של פלוטו. הילדים הקטנטנים שיתפו פעולה בצורה מדהימה, כוווווווולם השתתפו, לא האמנתי... קיבלתי המון תגובות טובות מהורים סבים וכו' שמחה שעבר בשלום!

טלגל

New member
קרינה איזה יופי לך, שלי ביום שני,

שיגיע ויעבור כבר. את מתכונת לפלוטו הכלב מקיבוץ מגידו או פלוטו של דיסני?

krn

New member
של קיבוץ מגידו כמובן

הרי גם אני ממגידו בהצלחה גם לך במסיבה!

krn איזה יופי שעברת את המסיבה בכיף

אני עושה מסיבת יצירה בהתחלת חודש אוגוסט בראשון לחודש ובו אנחנו ניצור את השעון שראיתם בתמונה.

krn

New member
נורה, את עובדת כל הקיץ?

יש לי בגן המון גחילי קרטון כמו של נייר טואלט, אבל רצת יותר ארוכים וקשיחים ממש. יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתם, חוץ מלתת להם לחצר גרוטאות? אני בעד דברים שיכולים לשמש למשהו או לקשט את הגן. אני לא אוהבת לתת לילדים הביתה עבודות שאני יודעת שמיד ילכו לפח.

יך שאני נעלבת כשאני רואה שהורים

משליכים את העבודות של הילדים עוד לפני שהגיעו הביתה.אבל יש לציין שבשנים האחרונות אני רק שומעת מההורים שהם אוספים ושומרים את העבודות.(אז כנראה שהם באמת מיוחדות) איזה אמא אחת השנה אמרה לי כמה פעמים נורה איזה רעיונות יפים יש לך ואני בגאוה של טווס מזכירה שאני נמציאת בפורום הנפלא הזה ומשם אני מוצאת כל מיני רעיונות +הרעיונות שלי אז האמא אומרת לי אז אנחנו בבית סובלים כמובן שהיא אומרת בצחוק.כי הילדים לא נונתים להם לזרוק. אני עשיתי שנה שעברה עם גלילים ארוכים כמו של מפות של מהנדסים סוסים לילדים קישתנט את הגלילים ומסול או חומר גומי כזה שאין לי מושג את שמו הכנתי ראשים של סוסים ואז הצמדתי לגליל וכל השכונה שמעה שנורה הכינה סוסים לילדים
טוב לעניינו את יכולה להכין מוביל מהגלילים לתת לילדים לצבוע בגואש בצבעים חזקים ולהוסיף דיבקיות זוהרות או כאלה עם עיגולים (קניתי עכשיו לסוף שנה הם טיפה יותר יקרים אבל שווה) הגליל זה הבסיס ומתוכו להוציא כל מיני אובייקטים למוביל. 2.אני רק בקטע לילדים: להכין בובות מהגליל 3.משקפות 4.יש לי חוברת של משחקי גרוטאות שאפשר להכין לבד אם תשלחי לי מס' פקס אני אוכל לשלוח לך כמה רעיונות

שכחתי לציין שאני מחכה כבר לחופש ואנ

י מסיימת לעבוד ב8/8 וסופרת את הימים שנים עברו הייתי עושה קייטנות וכמעט בלי חופש ואז הייתי מגיעה להתחלת השנה עם הלשון בחוץ ובלי חשק ואז קיבלתי אומץ לפני שנתיים ואמרתי שאני לא עושה קייטנות אני רוצה 3 שבועות חופש (נכון ההורים קיטרו קצת אבל היה לי חשוב אני ) ואני שמחה שהגעתי להחלטה הזאת והשנה היא עוד יותר כייפית כי יובל איתי

TCDS1234

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

אגב אין לי מה להוסיף . פשוט כך אני מרגישה באילו המילים והשנה זו השנה הראשונה שאני לא עובדת בקייטנה.התעייפתי אני חייבת חופש.אגב את עצמאית או שכירה . כי לעצמאית יותר קל להחליט . שכירה עושים לך פרצופים . כמובן הבוסים שלך ואני מדברת רק לגבי גנים פרטיים. שיהיה לך חופש נעים עם יובל המקסימה.

אני עצמאית ובוסית לעצמי../images/Emo6.gif ואני מבר

כת את בעלי על כך הוא פתח לי את העסק ובכך סגר את האופציות לעבוד בשביל אחרים ולסבול

rochalee

New member
../images/Emo14.gif

מאד מבינה את הכעס, התסכול והאכזבה מזלזול הורים בעבודות הילדים ך למדתי במהלך השנים כי ילדים לומדים מתוך תגובות הוריהם את הצורך להציג עבודות בבית. (ילדים שעבודותיהם לא זוכות להתיחסות מעדיפים להשאירם במגרות,) בניסיונותינו ל"דחוף" את ערימת הציורים לידי ההורים היא זו שמובילה אותם להשליכם לפח. כלומר אין בידנו לשנות את התנהגות אותם הורים מאידך אל לנו לשכוח ש"יצירות" הילדים הן לעיתים התנסויות שעיקרן בתהליך ולא בתוצר לכן צריך לשמור על פרופורציה ולא לכעוס מידי. העיקר שנדע אנחנו לתת את החיזוק וההיחסות להתנסויותיהם של העוללים ולזכור להציגם בגן. ובכל זאת, טיפ! אני נוהגת לשמור עבודות ילדים המשקפות תהליך שנתי בציור, בצבע לח ובמצרפים . את התהליכים אני עורכת בסופשנה כך שיוגשו לילדים וייצגו את התהליכים השונים של רכישת המיומנויות השונות. קבצים ערוכים בצורה מכובדת זוכים להתיחסות אחרת ונשמרים לאורך זמן.

TCDS1234

New member
../images/Emo92.gifגלילי קרטון קשיחים

אפשר להשיג את הגלילים במשרד להעתקות שמש .אפשר לחתוך את הגלילים לגובה של 20 ס"מ ,לעטוף בטפט צבעוני חלק לתת לילדים להדביק מדבקות או שאפשר לעשות חיתוכים בטפט .להדביק את הגליל על פלטת עץ . והנה לך מתקן לעפרונות מאוד יפה. אגב אני השתמשתי בשני סוגי גלילים האחד רחב. והשני יותר צר. האחד גבוה והשני נמוך ואת משטח העץ הילדים צבעו ויצא מדהים יש לי בגן מתקן שימושי וכל ילד קיבל בשנה שעברה אחד כזה. אם את מעוניינת לראות אני אצלם ביום ראשון את המתקן ואשלח לך לראות .

למעלה