עידכונים...

עידכונים...

היום הגר עברה אבחון התפתחותי. כאן זה עובד אחרת מאשר הארץ ורופא הילדים עוקב אחריהם ורק אם יש משהו חריג שנראה לו הוא מפנה למין אגודה שמטפלת באבחון וטיפול. אז זה אבחון שני לאחר האבחון הראשון שהתבצע בגיל חודשיים פלוס (עשרה ימים מתוקן) ועשו אותו בהמלצת הרופא בפגייה. את האבחון השני אני ביקשתי כי עד לפני חודש הגר היתה מניחה את הראש רק לצד אחד כשהיא שכבה על הבטן וגם לא התהפכה בכלל. אז כמו שאתם יודעים מלפני כשבועיים-שלושה היא כבר מתהפכת וגם מוכנה להניח את הראש לשני הצדדים- אך בכל אופן הן באו (את האבחון עושים בבית של הילד- איזה כייף!!). הן אמרו כי היא לא צריכה טיפול בשלב זה (יש!), שתקשורתית והתנהגותית הכל כמצופה (למעט החזקה של הבקבוק בשעת האוכל) שמוטורית היא מתאימה לגיל חצי שנה (הגר בת 7.5 חודשים כרו' 5.5 מתוקן). ובכלל הן אמרו שהם לא רואים אצלה סימני פגות (יש יש יש!!) אז נרגעתי לי קצת

../images/Emo65.gifכיפק להגר....הי הי הי../images/Emo13.gif

כל הכבוד להגר המתוקה שמוכיחה מעל לכל ספק שהעניינים הולכים ומשתפרים. תמיד כף לשמוע דברים טובים שכאלו. ואזה מגניב הקטע שהם באים הביתה לביקורת ולא צריך להיטרטר עד אליהם, תארי את ימי החורף הקרים והגשומים וצריף לעטוף את הילד במליון שכבות...בקיצור אהבתי את הרעיון שבאים עד הבית.
ות להגרוש' גלי כל שנבקש לו יהי...

ayelet i

New member
יש יש יש!

איזה יופי של עדכונים! ובאת נהדר שהם מגיעים אליכם הביתה. מעבר לעובדה שהרבה יותר נח אני מניחה שהרבה יותר נכון לבחון את הילד בסביבה בה הוא מרגיש נח! שרק ימשיך בדיוק ככה!

למעלה