עידכונים -

כרוביד

New member
עידכונים -

עברתי את בדיקת מי השפיר ביום שני, ואת התוצאות קיבלתי ביום חמישי בצהריים - עברו עלי שלושה וחצי ימים של הדחקה מוחלטת, באמת התפעלתי ממה שהנפש מסוגלת לעשות. ו -

יצא שלילי!! היא לא נדבקה!!!
טפוטפוטפו

כ"כ הכנתי את עצמי לזה שהיא נדבקה ואני אצטרך לעבור הפסקת הריון בשבוע מתקדם, שאפילו התחלתי לשכנע את עצמי שאולי אפילו עדיף, שזה לא עיתוי טוב מבחינת שחר, צריך לעבוד איתו קשה עכשיו ואולי זה יביא לנסיגה ובלה בלה בלה.
פרצתי בכזה בכי בלתי נשלט כשקיבלתי את התוצאה שבעלי המסכן היה בטוח שקיבלנו את התוצאה המבאסת... עד שהצלחתי לנשום בין הדמעות ולהסביר לו ששלילי זה מה שרצינו הוא כמעט חטף התקף לב... ואז גם הבנתי שמה שבאמת רציתי זה שהכל יהיה בסדר. עם שני הילדים שלי..

אז עכשיו אני מעכלת ש - א - אני בכלל בהריון, ב - יש לנו בת, ג - מתחילות להזדחל חרדות מלידה מוקדמת כמובן...

מעבר לזה, עברנו את האבחון בהתפתחות הילד עם שושקו. בקצרה אסכם לכם שלא היו הפתעות גדולות - הוא לא שיתף פעולה מי יודע מה בחלק האבחוני ועם קלינאית התקשורת בחלק המשחקי הרבה יותר. הומלץ לנו על ריפוי בעיסוק, טיפול רגשי וכמובן קלינאית תקשורת. המסקנות היו שמפגש אחד לא מספיק כדי לתת אבחנה וצריך תהליך של אבחון טיפולי או טיפול אבחוני או וואטאבר. הן אמרו שיש "סירבול תקשורתי" ו"איכויות תקשורת חסרות" ובקיצור לא חידשו דבר.
מי שכן חידש לי זו הפסיכולוגית ההתפתחותית שאנחנו הולכים אליה עם שחר ואיתה פתחתי את הענין סופית בפגישה אחת שהיתה לי איתה לבד. שאלתי אותה - "למה פשוט לא אומרים לנו לכאן או לכאן?" והיא אמרה "כי הוא גבולי. ויש נסיבות משפחתיות שיכולות להסביר את המצב (הורים מופנמים, מזג שקט ופאסיבי, זה שהוא לייט בלומר ועוד דברים שאני לא זוכרת) ועד שלא עושים שנה של התערבות אין מה לתת אבחנה". אז שאלתי אותה אם היו בטיפול שלה ילדים שהיו במצב של שחר ויצאו מהגבולי אלינו והיא אמרה "בוודאי, היו לי ילדים עם יכולות יותר נמוכות משל שחר שהפניתי למרכז מילמן (מרכז לטיפול בילדים על הספקטרום) שיצאו משם אחרי שנה וזהו". אמרתי לה שאני שמחה שהיא לא הפנתה אותנו למרכז מילמן והיא אמרה "כי הוא לא שם". והמשפט הזה מחזיק אותי כל הזמן.
אמרתי לה שמה שאני הכי צריכה עכשיו זה תקווה. שברגע שיש לי תקווה אני מתייחסת אליו כאל ילד רגיל, וכשאני מתייחסת אליו ככה, הוא הרבה יותר מגיב, מדבר, משתף, מבסוט.
האמת שגם היא וגם הקלינאית תקשורת, בלי שאבקש, נותנות לנו הרבה תקווה. בשלושת החודשים שאנחנו בטיפול אצלן, שחר התקדם פלאים, גם מבחינה מילולית וגם מבחינה תקשורתית. הן כל הזמן מתפעלות מאיך שהוא התקדם, נראה לי שהוא גם עושה להן הרגשה טובה עם עצמן כמטפלות, שהן באמת עוזרות. וזה באמת עוזר..

אז זהו בינתיים. החרדות, כפי שמכיר כל אדם חרדתי, לא באמת עוזבות, ותמיד מוצאות דרכים נוספות להציק. הקיום שלנו מלא באפשרויות מסוכנות ומפחידות, ומי שעבר לידה מוקדמת קיבל הוכחה לכך, ופעם אחת זה מספיק כדי שאח"כ כל הסטטיסטיקות הרעות נראות מאד מוחשיות.
אבל אי אפשר לתת לסכנה להכתיב לך את החיים, לא כל הזמן בכל אופן..
אז אני מקווה שהנפש שלי תמשיך לעשות עבודה בהדחקות מחד ותקווה מאידך.. וויש מי לאק

איזה עדכון משמח!!!!!

איזה יופי שלא הקשבת לאף אחד. איזה יופי שיש בת. איזה יופי העדכון של שושקו.
מאחלת הריון תיקון. שבוע 40 עם זירוז. תשתדלי להניח את החרדות בצד עד כמה שאפשר ותשמרי על עצמך.

פיקוס123

New member
יקרתי

אחרי שהורדת לי אבן מן הלב והשקטנה בסדר ותסבירי לה שלא יוצאים לפני שבוע 38-7.... טוב שלא התעלפתם על המקום.... החמוד השובב שלי נמצא כבר שנה ומשהו בטיפול אצל קלנאית תקשורת ויש ממש התקדמות יפה. וגם מקבל פיזוטרפיה ויש לנו תור לאיבחון ברפוי בעיסוק. וכן נורא קשה לגרום לילדים לשתף פעולה בזמן האבחון.... או בכלל לשתף פעולה עם הקלנאית תקשורת. ואני לא רואה הרבה הבדל בין השובב שלי לילדים אחרים. יש מקומות שצריך לעבוד איתו, ואני יודעת שיש עוד ילדים שנולדו בזמן והולכים לקלנאית תקשורת ורפוי בעיסוק ופזיוטרפיה. כי אף אחד לא נולד מושלם!! החמודים שלנו עוד יראו מאיפה משתין הפג.....

עשיתי לי את השבוע!!!!
לשחר המלך!!

טפו טפו, איזה חדשות נהדרות על ההריון!

כיף שיש בדיקה שיכולה לספק תוצאות חד משמעיות (להבדיל למשל מבדיקות אולטרסאונד, שכל מומחה מפענח אותן קצת אחרת...).
לגבי שחר - מקווה שיתקדם יפה ויפתיע את כולם. עצם זה שאתם "לא שם" באמת מדגיש כמה המצב טוב
. תזכירי לי בן כמה הוא?

yayash80

New member
ברכות!!!

איזה שבוע את? נראה לי שאנחנו ממש צמודות.
אני שבוע 25.
שיהיה לשתינו הריון עגול ורגוע!

tamlav1

New member
יופי יופי. שמחה שדברים מסתדרים.

לגבי שחר, נראה שגם שם דברים מסתדרים.
אני יודעת שהמחשבה שהוא על הספקטרום מפחידה. אז קודם כל הוא עוד קטן ועם כל מה שהוא ואתם עברתם נראה לי שאין סיבה לדאגה.

אבל גם אם נניח שבסוף זאת תהיה ההבחנה זה ממש ממש לא סוף העולם.
אם תסתכלי על הגברים תגלי שרבים מהם "על הספקטרום" (בקצה המתפקד כמובן).
ואני לא אומרת את זה סתם כבדיחה אלא כאמת.
הרבה אנשים על הספקטרום בכלל לא מאובחנים וחיים עם זה מצויין.
היום יש מודעות ויכולת טיפול, נראה מה יקרה עם בנינו עוד 20 שנה.....

אבל שוב, את עוד רחוקה מהגדרות ואבחונים.
תהני ממנו ומהריון ארוך ארוך....

hope30

New member
יקירתי

אני גאה בך!
איזו דרך מופלאה את עושה בהתמודדות עם החרדות שלך.
זהו, הסתכלת לכל הפחדים בלבן של העיניים,
עשית מי שפיר
עשית אבחון עם שחר
ושאלת את השאלה שמעכירה את חייך כבר הרבה זמן
וכל התשובות שקיבלת הן מצויינות
אולי שושקו הוא לייט בלומר אבל אני בטוחה שכשהוא יפרח זה יהיה בגדול
נשיקות והמשך רגוע ושקט
לנשום עמוק
עוד שניה הכל מסתדר
אוהבת

הופ

tym10

New member
איזה יופי! עכשיו אפשר לומר מזל טוב!

מסר לכרובידונת- 40 שבועות! לא פחות!

שמחה מאוד מאוד מאוד לקרוא

ומאחלת לכם בדיוק בדיוק את מה שאת מבקשת ומאחלת לעצמכם. פשוט תמשיכו בטוב!!

שבוע 24

New member
כרוביד יקרה! תודה על העדכון הזה!

חיכיתי לו הרבה זמן. שימחת אותי מאוד. מקווה ומתפלל שהמשך ההריון יהיה רגוע יותר וארוךךךךךךך .
וכל הכבוד לשחר, שימשיך כך נסיך!

אורטל OSE

New member
לקח לי זמן להגיב כי יצאתי לחפש את

הפולניה שבי

ידעתי! אמרתי לך! אני גאון!

בקיצור, בשורות נהדרות ואני כאן בוכה איתך מהתרגשות.
כ"כ תודה על העדכון, על הבשורה, על השמחה.

ועל שחר, נו, גם ידעתי. התפוח לא נפל רחוק מהעץ, זה ברור.

אני כאן מחייכת בטמטום למחשב. מה נהיה ממני???

נשיקות ושוב תודה!

למעלה