עידכונים...

• פותח הנושא F A Q
  • פורסם בתאריך

F A Q

New member
עידכונים...

היי כולם! גם אני חזרתי אתמול ולא ספקתי לכתוב ממש משהו... אז גם אני הייתי בטיול בצפון - "מסע חוף והעפלה" - טיול לא מי יודע מה, הולכים ברגל מראש הנקרה עד קיסריה(שזה לא ממש מעט!). בקיצור, רציתי לדעת מה קורה בפורום! אז שכל אחד מהאחראים על המשחקים יגיבו להודעה הזאת בבקשה ויסבירו מה חדש עם המשחק שלהם - יותם - מה המשימה הבאה ב"היכשפות"? עד מתי צריך לבצע אותה? מתי הפגישה הבאה? מה קורה אחרי הפגישה הבאה? ... סייבר - מה עם המשחק תפקידים? עד מתי מגישים לך דמויות? מתי המשחק מתחיל? מי משחק? סם - מה עם המשחק שלך? מתי מתחילים אותו? מה בדיוק עושים? נ.ב. סליחה שאני נודניק, אבל אני רוצה לדעת הכול...

SaberTooth

New member
../images/Emo26.gif

משחק התפקידים יתיל ביום שני. מחר ישלח לאורות הלבנים מסר עם בני החסות שלהם.

Woogyman

New member
יהיה אפשר להצטרף למשחק באמצע?

אני רוצה לראות קודם איך זה הולך. אני לא הולך להיות אור לבן או מכשף טוב, אז אני לא צריך חסות וכד´.

nadiwainer

New member
בקשר לזהות שלי....

כשכתבתי שאני מכשף נייטרלי....התכונתי מכשפה ממין זכר. ....רק כדי למנוע אי הבנות מצערות שיכולות להרוס את המשחק.......

F A Q

New member
../images/Emo9.gifתודה!

ועכשיו שלא פתאום יתחילו להגיד "היי" או "ברוכים הבאים" מתוך רחמים בבקשה...

F A Q

New member
קפיץ קפוץ!

עכשיו קופצת!(כמו עכשיו שורקת! - המבין יבין)

ofirush

New member
לא קשור...........

רציתי לנצל את השירשור... מצאתי תמונה של פיבי, וזאת התמונה היחידה שאני חושבת שהיא מהממת... לוב יו אוול...........

Woogyman

New member
זה לא קובץ של תמונה.

קובץ של תמונה מסתיים רק בgif, bmp או jpg (לפחות הקבצים שנקלטים בפורום). לקבצים שאת שמת יש סיומת מוזרה אחרת...

Woogyman

New member
אבל למה את לא בודקת את הסיומת של

הקבצים? אמרתי לך מה הסיומות של התמונות. תבדקי את הסיומת ואל תעלי את זה אם היא לא אחת מאלה שרשמתי...

ofirush

New member
נו........

אני בודקת והן בסדר!!!!! זה בעיה עם התמונה ה......@#?$$! זה מה שזה כתב לי: C:\WINDOWS\שולחן עבודה\פיבי מדהימה......jpg

למעלה