עידכונים...

בנדה1

New member
עידכונים...

ובכן, התיק גמור (למעט בדיקת צהבת C שלי שאני עושה מחר) ועולה היום באמצעות שליח לירושלים, את תוצאות הבדיקה אני אעביר ישירות לאביבה. היום בבוקר הגעתי לקופ"ח לאסוף את בדיקת צהבת C שנאמר לי שבצעתי ויש תוצאות וזה ימתין לי אצל הפקידה. הגעתי, כמובן שלא היתה הבדיקה והאחות איננה והרגשתי כ"כ חסרת אונים והדמעות עמדו לי בעיניים. פעם ראשונה שכמעט התחלתי לבכות. בטח זה יקרה עוד הרבה אבל זו הפעם הראשונה שכמעט נשברתי לחלוטין. טוב עכשיו זה כבר עבר . זה פשוט מטורף מה שאנחנו עוברים.

א י נ ס

New member
גיבורה שלי../images/Emo24.gif

בנדוש, את מתקדמת בצעדי ענק, והכל, אבל הכל קטן עלייך. אז בכית קצת, (כמעט) זה לא נורא. אבל מהר חזרת להיות זקופה, אני בטוחה. מתוקה, את המודל שלי. אם אין את לי, מי לי? נשיקות, אני

בנדה, מאחלת לך הצלחה בוועדה,../images/Emo57.gif

והצלחה עוד יותר גדולה "בהפריה"

מירבי*

New member
בנדה יקירתי...לפעמים זה נראה כאילו

לא מפסיקים לבחון אותנו..מתי נשבר? כמה כח עוד יש לנו..זוכרת את זה היטב, אפע"פ שאצלנו הדברים הלכו מהר יותר, גם אצלנו היו תקלות ועיכובים מעצבנים שכולם נבעו מהעובדה שאנשים אחרים לא עושים את עבודתם ברצינות הראויה במקרה שלנו. אף אחד לא ישבור אותך בנדה, האמיני לי, כשתחזיקי את הילד שלך בידיים לא תזכרי שהיו בכלל ימים כאלה.. בהצלחה

בנדה יקרה ../images/Emo39.gif

קודם כל תמיד שמחה לשמוע עדכונים מצך, שמחה לשמוע שהתיק כמעט גמור ! איזה מעצבנים הקופ"ח שלך, לא פלא שהרגשת ככה. מקווה בשבילך שזהו המכשול האחרון בדרך אל האושר... מותר גם מידי פעם להישבר קצת, והופ - לחזור "לעניינים". את בעצמך אמרת שעכשיו זה כבר עבר. מסכימה איתך - פשוט מטורף מה שאנחנו עוברים. מאחלת לך המשך חלק וקל עד כמה שאפשר.

שורצמן

New member
בנדה היי!!!

מטורף מטורף מטורף העולם!!!!!!!!!!! זה מזכיר לי שגם לי חסרה איזו בדיקה (כלמידיה) וכשבצעתי אותה הרופא שם אותה במבחנה לא נכונה , ולכל תוצאה חיכינו חודש !!! בסוף בבית החולים הרופא שלנו אמר שבכלל לא צריך לעשות אותה כיוון שעשינו את כל הבדיקות האפשריות ואם היה לי משהו כבר היו רואים.... לבדיקה הזו חיכינו משהו כמו חודשיים....ובסוף היא לא היתה הכרחית.... הכי חשוב זה להמשיך הכי "חזק" שאפשר...להכנס בקירות...ולהזיז הרים זו הדרך!!!! חזקי ואמצי בייי סיגל

oritush5

New member
תחזיקי מעמד, גיבורה!!

מותר לבכות כמה שרוצים, מתוקה, את לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד!! מחזיקה לך אצבעות,
אוריתוש

למעלה