עידכונים..:)

hilary4ever

New member
איזה חצופים!

בפנאי פלוס התפרסמה ביקורת על האלבום אוסף של היל בסט אוף.. תקשיבו..: "האוסף החדש של הילארי דאף לא מחדש כלום. BEST OF הוא אלבום האוסף השני של הילארי דאף בשלוש השנים האחרונות, אבל להגדיר את השירים כלהיטים , זה מוגזם. דאף מעולם לא הגיעה לטופ 20 בארצות הברית. הכי גבוה היה למקום ה-24 עם ויז לאב. עם זאת הסינגל הזה , וגם סטרנג'ר , שניהם מאלבום האולפן האחרון שלה, היו במקום הראשון במצעד הדאנס האמריקאי. זה הכיוון: מזמרת פופ בתולית, שהקריירה שלה נבנתה מסביב לסדרת הטלוויזיה ליזי מקגוויר , לדיוות קלאבים. בכל אופן היא משתדלת בעזרת ההפקה של ראיין טדר מוואן ריפבליק ודפש מוד עם דגימה מתוך פרסונל ג'יזס שלהם בריץ' אאוט , טראק חדש באוסף. שינוי התדמית מתבטא גם בקליפ לשיר, שבו היא מתנהגת כמו מדונה בתקופת הקינק שלה. דווקא השיר החדש השני באוסף , הולידיי (לא קאוור למדונה) , שדאף כתבה לאחר שנפרדה מהחבר , ג'ון מאדן מלהקת גוד שרלוט, הוא פופ - דאנס נעים. מכירות אלבומי האולפן שלה יורדים בטור גיאומטרי, בהתאם לקריירה שלה כשחקנית: הראשון , בשיא הצלחתה , מקום ראשון ו3.7 מייליון עותקים בארה"ב , השניים שאחריו, שני ושלישי בהתאמה , ובאמצע כאמור האוסף הקודם , שדווקא מכר לא רע. עכשיו , אוסף שני, 12 "להיטים" , ארבע מהם, החדשים ביותר , גם ברמיקסים. בקיצור האלבום למעריצים בלבד. אם נותרו." השורה האחרונה הכי עצבנה.. הלו?! גמ אנחנו פה?! ונתנו
לאלבום. ובצד שמו את התמונה הזו => ולמטה בריבוע עוד יש מעריצים? דאף. לקוח מ"פנאי פלוס" גיליון 1019 , תאריכים 4.3-26.2.09 , ע"מ 74.

Aliska7

New member
וואי וואי וואי אם אני אמצא מי כתב את זה...

ממש חוצפה!!! מה זה הדבר הזה?! אם זה כל מה שהם יכולים לכתוב על המושלמת הזאת, אז שפשוט לא יכתבו כלום!!!!!

נוייההה

New member
יש אפשרותתת לשלוח להם מכתבים ?

אם כן אני אשמח לשלוח ! קודםם כל יש לה 2 אלבומייםם שזכווו לפלטטיינההה ! יש לה מליוניי מעריציים והםם פשוט לא מביניםם כלוםם ! חכוו אני עוד אשיג ת'כתובתתת שלהםםם ואאככנסס באאממאאמממאאא שלההםם במככתתב !!

נוייההה

New member
אני אשלח

תגידו איך לפני שאני שולחת : בכתבה שהתפרסה לאחרונה על זמרת הפופ והשחקנית הצעירה הילארי דאף טענתם שהקריירה שלה כושלת ושהמכירות של הדיסקים שלה יורדות ושהיא נשארה ללא מעריצים. קודם כל אנו מעוניינים לידע אתכם שטעיתם, אם הייתם עושים חיפוש מעמיק הייתם מגלים שלהילארי יש אלבומי פלטינה שלהופעות שלה ברחבי העולם מגיעים למעלה מ-5,000 אנשים והיא מובילה בעוד המון מצעדים במקומות הראשונים, עוד משהו שהייתם צריכים לברר עליו זה למה יצא לה אלבום האוסף ה-2 והסיבה לזה היא לאחר ריבים עם חברת ההפקות הילארי החליטה לעזוב את החברה וכאמור זמר אשר עוזב את החברה חייב לספק לה דיסק אחרון וזהו אלבום האוסף דה בסט אוף. ועוד משהו , זה שמפורסם לא עובר את ה-20 הראשונים במצעד אחד לא אומר שהוא אינו מוכשר. ובניגוד למה שכתבתם הילארי רק מתפתחת עם השנים,משחקנית לזמרת פופ למעצבת קו אופנה אישי ועכשיו היא גם מעצבת קולקציה ל-DKNY אנחנו בתור קהילה די גדולה של מעריצים מאוד נפגענו מהכתבה הזאת והיא גם מטעה אנשים אחרים וכן להילארי דאף תמיד היו ותמיד יהיו מעריצים!

hilary4ever

New member
הקראתי לחברתי והיא הציעה להוסיף כמה דברים..

אז ככה: אבל רק אם זה ימצא חן בעייניכן תוסיפו..! אנחנו קודם כל מעריצים מושבעים של הילארי דאף והיא לא מאבדת מעריצים. להגיד לזמר שהוא כושל זוהי ביקורת חריפה שלא מגיעה לה. הדיסק שלה מיועד לכולם ולא רק למעריצים בלבד כמו שאתם חושבים. ואפשר להוסיף עוד..:)..

נוייההה

New member
סבבה

אבל בואו נשלח להם כמה אימיילים מכמה אנשים שיבינו שיש לה מעריצים

hilary4ever

New member
לא צריך..

אפשר פשוט לשלוח ולהגיד שזה מטעם הפורום של הילארי דאף בתפוז ולשים כתובת.. לא ככה?

Aliska7

New member
אוווו איזה מגניב (:)

מתי כבר יוצא הסרט?! אני לא יכולה לחכות :)

למעלה