עידכונים

מריה111

New member
עידכונים

הילארי יצאה ב10.8 לאיזה מקום שנראה לי עושים שם ציפורניים או משהו כזה..היא ניראית טוב למרות שהשפתיים שלה חסרות צבע....

מריה111

New member
הילארי כמעט ניתקלת בג'ואל וניקול

זה מה שהיה כתוב ''לא רק שהילארי צריכה לראות את האקס שלה עם חברתו ההריונית בטלויזיה אתמול הילארי כמעט נפגשה איתם פנים מול פנים עם ג'ואל והבייבימאמא הקטנה שלו(זה מה שהיה כתוב לא אני המצאתי ת'בייבימאמא חחח). הילארי התייצבה אתמול בסלון הציפורניים בידיוק שעה לאחר שניקול וג'ואל עזבו. אפילו שהילארי ניראית כאילו היא עברה האלה אנחנו יכולים לתאר שזה היה יכול להיות די מכאיב לראות אישה שעברה אל הבחור שלה'' חח מזל שהם לא נפגשו אני מתארת לעצמי את המצב.....

מריה111

New member
האירוע של איסוף אוכל לנזקקים

יש פה רק תמונה אחת אבל זה מה שמצאתי לא רשום שום דבר מענין בכתבה היא ניראית דיי טוב בתמונה

s h a h a r 1 4

New member
בושם חדש!!!

בחודשים הבאים אמור לצאת הבושם החדש שלה הוא קצת יותר עדין מהבושם הקודם.... אני ממש מקווה שהוא יגיע לישראל!!!

מריה111

New member
מגניב

נקווה שהבקבוק יהיה יותר לצעירות וכנ'''ל הריח כי הויט לוב קצת חזק והבקבוק די מוזר. למרות שהוא יפה...............

מריה111

New member
את יכולה לשים קישור

מאיפה קראת את זה... בא לי לראות גם אז את יכולה לשים??
חחח

s h a h a r 1 4

New member
הנה

הקטע שהיא מדברת על הבושם החדש... The fragrance, I’m getting ready to have the spring scent come out, which is a little more floral. And it’s called Wrapped With Love, and it’s a version of With Love that has different notes in it. It’s not as heavy as With Love, because With Love came out in the fall-wintertime. This is a little more flowery. It’s lighter, and it has a different bottle. It’s really cute. We don’t have an exact date for when it’ll come out, but within the next few months, it’ll be in stores. והנה קישור לכל הראיון איתה: http://blogs.westword.com/backbeat/2007/08/hilary_duff_tries_to_maintain.php

מריה111

New member
חבל שלא שמת את זה בעידכונים

אפרת את יכולה להעביר את זה לעדכונים?

היי זאותי ליהי לילוש באנגלית

אני ממחשב אחר וזה השדם של חברה שלי חפיף היא מרשה ויש מצב שיש לי אותו בקרוב היה חח אבל לא בטוח כי הוא לא יצא כי חברים מח"ול שלנו בהים והיא אמרה שהיא קנתה לי את הבושם החדש של הילארי הלוואי והיא התקוונה לזה אבל לא נירא לי חח ה\עם לא היה לי 2 שלה חח ועוד שתהם מח,ול חח

s h a h a r 1 4

New member
אין מצב שזה זה

כי הבושם שאני מדברת עליו יוצא רק עוד כמה חודשים... אז היא קנתה את with love

מריה111

New member
מסכימה איתך חלקת

כשה רק שמים אותו הוא ממש ממש ממש ממש ממש מסריח וכבר אבל אחרי כמה דקות אחרי שהוא קצת נכנס לעור הוא הרבה יותר נעים

למעלה