עידכונים ....

עידכונים ....

קחו כמה עדכונים ככה על הבוקר אם בוקר מצויין לכולם !!! קודם כל אני מתחיל לעבוד בשעה טובה עוד כמה ימיים !!! *-עם צאת אלבומה החדש "בתוך הלב" הצטרפה זהבה בן לסוללת הכוכבים המיוצגים על ידי משרד ההפקות "טאלנט" יחד איתה הצטרף ירון אילן לצד אומנים כמו: אייל גולן דידי הררי, עדן הראל, דץ ודצה ועוד ... *-להקת "כוכב עולה" חוגגת אלבום חדש, "עלאש", ובו שתי דואטים. האחד עם שריף לשיר מתהלך ברוח, שהלחן שלו הוא למעשה פסקול הטרילוגיה הקלאסית של סרטי "הסנדק" בעיבוד מזרחי ובטקסט עברי-ערבי, שנכתב על ידי דני שושן ההפתעה היותר גדולה באלבום היא הדואט השני עם אריאל זילבר ללהיט של האחרון, "החברה להגנת הטבע"... *-הצמד דורון מירן, ונוטיס קוצר הצלחה גדולה לאחר שנים של השתכשכות בביצת המועדונים, סוף סוף הצליח מירן לצאת במופע נהדר לוועדי עובדים וימי כיף. מירן ונוטיס עובדים על אלבום חדש. נוטיס מצידו תפס את מקומו של שלומי סרנגה במועדון "על גל"... *-הזמר קובי פרץ עובד במרץ על אלבומו החדש. אבי גואטה מפיק האלבום, כבר סידר לוח זמנים ומה נשאר עכשיו זה להמתין בסבלנות, כי זה שווה... *- אבי דן הזמר הוותיק שעמד ממש לפני צאת אלבום חדש הכולל דואט עם, זהבה בן "מאז שאנו יחד" נעצר וממתין למשפט בחשד לפריצה לבניין מגורים. חברת "אן.אם.סי" רכשה את המאסטר מתוך כוונה להשתמש בו בעתיד... ועדיין אני לא מפסיק לשמוע שירים ולא ממש מדובר במזרחית אני חושב שהמסיבה פשוט שיגעה אותי וכל הבחורות שהיו שם עוד יותר וכנראה שנפלתי לרשת של ידידה שלי ואני מרגיש שאני ממש מאוהב בה ... שיהיה לכולם יום מצויין !!!

vipor

New member
אחי זה עידכונים ישנים טיפה

חוץ מאבי דן שנכנס לכלא הכול ישן...........

למעלה