עידכונים

infatuation

New member
עידכונים../images/Emo70.gif

השבוע העבודה המוצגת בעמוד הראשי של הפורום היא של לא אחר מאשר אסף 212
קיבלתי הצעה מאוד מעניינת לפעילות בפורום, דרך לנצל את כל המדיות שבהן חברי הפורום עובדים! יועלה לפורום רישום ע"י אחד מאתנו, את הרישום חברי הפורום יצבעו, יציירו מחדש, יפסלו, בקיצור יעשו מחדש במדיה שלהם, בטכניקה שבה הם עובדים. ניתן לזה חודש, כדי שמי שעובד יהיה לו זמן ויש טכניקות שדורשות יותר זמן מהאחרות. בסופו של החודש כולנו נציג את התוצאות ויהיה מעניין לראות איך כל טכניקה וכל אמן לקח והציג את אותו הרישום. כל העבודות יועלו לגלריה מיוחדת
אז מה דעתכם?

shanoky

New member
לא עדיף....

במקום שמישהו יעלה רישום אז שתעלי איזה שיר או קטע קצר סיפור קצר חלק מהתנך שיר אימרה משפט משהו?... ואז כל אחד יקח את זה לכיוון שלו??...

art minded

New member
אני בעד הרעיון של שאנוקי!

בהחלט רעיון מצויין וגם מפרה את החשיבה של כולנו! אהבתי

infatuation

New member
זה יטריד אותנו מאוחר יותר

כשנשמע שיש באמת למה לטרוח. כי בזמן האחרון זה לא נראה שיש למה לטרוח פה...

nirc2

New member
אני מסכים עם שני

הרעיון שלה באמת מוצלח! אבל יש לי רק בקשה אחת קטנה... תמנעו כל סוג של תחרותיות כאן. (ז'תומרת, לא לבחור את "ציור השבוע" מתוך השרשור הנ"ל) לי אישית אין שום בעיה עם תחרויות מסוג זה, אבל אני בטוח שזה סתם יגרום לריבים מיותרים.

infatuation

New member
אוקי אז נעשה לפי הרעיון של שני

ולא, זו לא תחרות, תהיה גלריה לכל העבודות שיועלו בנושא

danzi5

New member
מכיוון שאני הייתי איש הקשר הראשי

שהעביר את הרעיון שלאזניי בת חן (לא יכול לחשוף את שמו של הוגה הרעיון) אני נאלץ להישאר אמין ולתמוך ברעיון הראשון, אני חושב שהרעיון ששני הציעה נחמד, אבל סתמי וכמו כן רעיון שעשו אותו כבר אלף ויותר פעמים! הרעיון הראשון נועד כדי לראות את הכישרונות השונים של הפורום (ויש לנו הרבה כאלה) כשכולם עובדים בדיוק על אותו הציור וככה יהיה קל ומעניין (לדעתי) בהרבה ללמוד על הטכניקות השונות ולהכיר יותר לעומק את האנשים שהצטרפו לאחרונה... וניר, זו בגידה!!!

shanoky

New member
אני נוטה ל לא להסכים לחלוטין...

ולא זה כי אני סתם תומכת ברעיון שלי אלא כי הייתה סיבה ללמה העלתי אותו וללמה אני לא בעד הרעיון הראשון... אני חושבת שהרעיון הראשון הוא סתם כדי להראות מי יכול לצבוע בתוך הקווים יותר טוב בצורה יותר אסטתית.... אין כאן שום דבר אמנותי אלא אומנות לשמה בסהך הכל מלאכה של לצבוע. באותה רמה אפשר לקחת ספר צביעה של דיסני ולראות מי צובע בפנים יותר טוב... אני גם חושבת שכך בכלל לא תראה כישרונות של אנשים וזה רק יהפך לכמו שניר אמר לתחרות ושוב :"מי צובע הכי טוב בתוך הקווים" או מי מפסל את הדמות הזו הכי טוב.... הרי אאמנות זה לא רק טכניקה זה גם רעיון...

danzi5

New member
לא מותק...את לא הבנת את הרעיון!

כל הקטע כאן זה שכל אחד מהאומנים המוכשרים שלנו, לוקח את הציור לעולם שלו! כלומר הוא נשאר אך ורק על בסיס הנתונים הכלליים, כמובן שאם מישהו רוצה לעשות רפרודוקציה של אחד על אחד או 'חוברת צביעה' כפי שהגדרת את זה, הוא מוזמן, אבל ברגע שכל אחד ייקח את אותו הציור לעולם שלו אז מכל הבחינות זה יהיה פשוט נהדר להשאב פנימה אל התוצאה הסופית!

shanoky

New member
מממ...אז כנראה שבאמת לא הבנתי

ועדיין לא... כלומר... אם ישימו למשל רישום ש scalla העלה.... אז האם אתה למשל תיקח אותו בתור נושא?... פרצוף של בחורה?... ותצייר פרצוף אחר לגמריי של בחורה אחרת לגמריי או האם תחרוט את הציור הזה?.. ואם א היא התשובה שלך אז האם לא עדיף פשוט לכתוב הנושא הוא פרצוף של בחורה....?... ואולי עדיין לא הבנתי את הרעיון....

danzi5

New member
../images/Emo46.gifאת עוד פעם מתחילה?!?

שני טיפת הגיון! הציור של אורי אמנם מדהים ביופיו אבל אני בטוח שבחירת הציור/רישום תעשה בקפידה ובכובד ראש, ויותר תתאים כמובן לכל הנושא! ואגב, כן, אם זה היה הציור אז ועוד איך הייתי מצייר וחורט אותה בסגנון שלי, למרות שיהיה קשה להרשים יותר מהרושם שהעבודה כמו שהיא הותירה... אפשר לקחת איזשהו רישום פשוט שאפילו מישהו מהפורום צייר, או לחילופין איזה ציור מפורסם כזה שכולם מכירים ולזרום כבר משם!

shanoky

New member
מתחילה עם מה?...

"תתאים לכל הנושא" - איזה נושא?... ואגב "כן, אם זה היה הציור אז ועוד איך הייתי מצייר וחורט אותה בסגנון שלי," אז איך אתה קורא לזה אם לא לצייר בתוך הקווים... מכיוון שאני בטוחה שזה מה שאתה תעשה... אסף יצייר את זה במחשב אירן בטח תצייר את זה בשמן וכן הלאה וכן הלאה... לזה בדיוק אני קוראת לצבוע בתוך בקווים....

danzi5

New member
ומה כל החדשים יעשו?

את לא מכירה את כל הסגנונות, וחוץ מזה מעולם עוד לא התנסנו כולנו על עבודה אחת, אני חושב שיהיה מאוד מעניין לראות את ההבדלים שבאווירה ובטכניקה בין ציור לציור (וחס וכרפס לא בקטע של תחרות!!!) את לא יכולה להגיד שזה לא מסקרן שני! אגב, תיקון קטן, אסף לא מצייר במחשב! אסף מצייר ביד ורק לאחרונה התחיל לצבוע את ציוריו במחשב!!! עכשיו שימי לב לזה שאת אפילו לא היית סגורה על הטכניקה של אסף שהוא מאוד וותיק בפורום...את מבינה עכשיו לאן אני חותר? עקרונית אין טעם להתנצח ולהתווכח, אם לא אהבת את הרעיון (בנאלית שכמותך
) אז לא, בת חן תלך ע"פ תוצאת הרוב, וגם אם הרעיון הזה יצא לפועל (למרות שלא נראה לי...יבשים שכמותכם!) אז פשוט על תציירי!!! ובעצם למה שלא נעשה חודש ככה וחודש ככה, חודש ת'רעיון המגניב (שאני מייצג את בעליו המקוריים) וחודש את ההצעה שלך, הא? מה את אומרת? (מיוחס לכולם)

למעלה