עידכונים

יניבל1

New member
טוב הבדיחה היתה מצחיקה אבל מיצתה את עצמה

תסירו את האדום מסיו

themominit

New member
לי אישית אין בעיה עם סיו

אבל ברוב המוחלט של הפורומים, משתמש שמאדימים אותו אמור להיות מומחה- זאת אומרת שאם מישהו חדש בא לפורום ושואל שאלה, אז אם האדום ענה לו, הוא יודע שהתשובה מבוססת ונכונה. האדמה לא אמורה להיות פרס למשתמש הכי פעיל בפורום. אבך אם פה זה אחרת אז סבבה...

idanoosh17

New member
פה האדום זה המשקיע והפעיל!

אין סיבה להוריד ממנה את האדום!

היא גם פעילה וגם מומחית

על פי השאלונים שהיא מחברת כאן,ובכלל על פי המעורבות שלה, היא די מומחית בנושא הפורום.

themominit

New member
ושוב פעם- אין לי שום בעיה עם זה שסיו אדומה...

כי זה כבר נעשה, ובאמת שהיא ממש באמת פעילה ו"מזיזה" את הפורום כשצריך ואני ממש מעריכה את זה...
אבל להיות מומחה זה לא אומר לכתוב הרבה שאלונים או להיות מעורב...אם נתייחס לנושא של הפורום הזה לדעתי מי שאדום אמור להבין ולהכיר טוב את המשחק האמריקאי ... אבל זאת רק דעתי

קודם כל,אדום זה לא תמיד מומחה.

בהרבה פורומים אדום זה מישהו פעיל במיוחד שתורם הרבה לפורום.וחוץ מזה זה פורום "הישרדות הישראלית" אז מי שאדום אמור להבין רק במשחק הישראלי,ובכלל לא צריך להכיר את האמריקאי.

themominit

New member
אם אתה אומרת../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני לא מסכימה, אבל מפה זה רק עניין של דעה. בכל זאת, אני ממש לא חושבת שצריך להעיר כאלה הערות כמו שעשו למעלה, זה מיותר וטיפשי בעיני (ההערה על סיו).

l סיו l

New member
אוקי,אני לא ארד לרמה הלא נעימה שלך...

אני הואדמתי מהשיקולים של המנהלים,אם כל כך מפריע לכם שאני אדומה תפנו אליהם.

deathly hallows

New member
זה כל כך לא יפה

איזה בן אדם צריך להיות כדי לכתוב דבר כזה? קנאי! רק לידיעתך- סיו תורמת המון לפורום, משפרת את האווירה ואהובה כמעט על כל גולשי הפורום (חוץ מכאלה כמוך)= תראה בסקרי גולשים המדברים בעד עצמם. תתבייש לך!

למעלה