אבל ברוב המוחלט של הפורומים, משתמש שמאדימים אותו אמור להיות מומחה- זאת אומרת שאם מישהו חדש בא לפורום ושואל שאלה, אז אם האדום ענה לו, הוא יודע שהתשובה מבוססת ונכונה. האדמה לא אמורה להיות פרס למשתמש הכי פעיל בפורום. אבך אם פה זה אחרת אז סבבה...
כי זה כבר נעשה, ובאמת שהיא ממש באמת פעילה ו"מזיזה" את הפורום כשצריך ואני ממש מעריכה את זה...
אבל להיות מומחה זה לא אומר לכתוב הרבה שאלונים או להיות מעורב...אם נתייחס לנושא של הפורום הזה לדעתי מי שאדום אמור להבין ולהכיר טוב את המשחק האמריקאי ... אבל זאת רק דעתי
בהרבה פורומים אדום זה מישהו פעיל במיוחד שתורם הרבה לפורום.וחוץ מזה זה פורום "הישרדות הישראלית" אז מי שאדום אמור להבין רק במשחק הישראלי,ובכלל לא צריך להכיר את האמריקאי.
בכל מקרה אני לא מסכימה, אבל מפה זה רק עניין של דעה. בכל זאת, אני ממש לא חושבת שצריך להעיר כאלה הערות כמו שעשו למעלה, זה מיותר וטיפשי בעיני (ההערה על סיו).
איזה בן אדם צריך להיות כדי לכתוב דבר כזה? קנאי! רק לידיעתך- סיו תורמת המון לפורום, משפרת את האווירה ואהובה כמעט על כל גולשי הפורום (חוץ מכאלה כמוך)= תראה בסקרי גולשים המדברים בעד עצמם. תתבייש לך!