עידכונים
:)

Kawaii Me

New member
עידכונים../images/Emo70.gif :) ../images/Emo29.gif

הקרדיט לא ר ג ו ר ן© 1 ב5.6.05 יא בארצות הברית הסרט Kingdom of Heaven האפוס הענק והעתיר תקציב בבימויו של רידלי סקוט(הנוסע השמיני,גלדיאטור). וגם ליאם ניסן(מלחמת הכוכבים:אימת הפאנטום,רשימת שינדלר,קינסי) ישחק שם. 2. בהמשך השנה צפוי גם לצאת הסרט Heaven (אין תאריך עדיין) ויחד עם זואי סאלנדה ששיחקה בשושדי הקאריבים וגם בטרמינל בשנים החולפות. 3. ב29.7.05 צפוי לעלות על המסכים בארה"ב הסרט אליזבתטאון: עם קריסטיאן דונסט(ספיידרמן,שמש ניצחית) סוזן סרנדון(תלמה ולואיז,מופע הקולנוע של רוקי),אלק בולדווין(פרל הרבור,הטייס,קולר:להרגיש את וגאס),וג'סיקה בייל(בלייד טריניטי,סלולר,המנסרים מטקסס"הדור הבא). ב7.7.06 צפוי הפרוייקט האחרון שכרגע ידוע שאורלנדו צפוי לקחת בו חלק נכון לעכשיו והוא לא אחר מאשר סרט ההמשך ללהיט ההיסטרי שודדי הקאריבים קללת הפנינה השחורה. עם ג'וני דפ(המספריים של אדוארד,סליפי הולו) וקיירה קינסלי(שחקי אותה כמו בקהאם,המלך ארתור). בהפקתו של ג'רי ברוקהיימר. זהו
אז לאורלי שלנו מצפה הרבה D: בהצלחה לו!

Galadriel 3000

New member
*קיירה נייטלי *קירסטין דאנסט ../images/Emo11.gif

ואחלה. רק חבל שזה בארה"ב... כל הזמן אמרו ששודדי הקאריבים (הראשון) יצא בשמונה ביולי ובסוף הוא יצא... מתי?

VIVIAN3

New member
וואו תודע!!!../images/Emo140.gif

והשם משפחה של קיירה זה נייטלי ולא קינסלי

Kawaii Me

New member
סליחה על הטעות ../images/Emo29.gif

לא אני חיברתי את התוכן
ולא שמתי לב. למי אכפת איך קוראים לה היא סתם מגעילה

Kawaii Me

New member
../images/Emo43.gifונה../images/Emo46.gif לא שלח את מה ../images/Emo29.gif

שאמרתי >< אמרתי שאני מצטערת על הטעויות בשמות אבל לא אני חיברתי את תוכן ההודעה. ואין בעד מה

Kawaii Me

New member
../images/Emo12.gif אז הוא באמת תפוזונה ../images/Emo29.gif

כי הוא כן שלח בסוף
*להתעלם*

למעלה