עידכונים

ELVIS SHOW IN NORWAY

הלהקה של אלביס - The TCB Band, ממשיכה להופיע בנורוגיה (למה דווקה שם, בואו לארץ הקודש)
JANUARY 2004 - ELVIS SHOW IN NORWAY April 10th 2004 in Askimhallen Norway: The TCB Band (Burton, Scheff, Tutt and Hardin), Sweet Inspirations (Griffin, Smith and Brown) and Al Dvorin in Concert.

מעריצי אלביס תורמים ליומטוב

אז לכל מי שרצה לדעת עוד פרטים: הרעיון הוא לתרום סכום בסביבות 100 שקל (כל אחד) אנחנו רוצים להגיע לסכום יפה שיראה שמועדון המעריצים הוא רציני. אם אתם מעוניינים לתרום סמנו
מתחת להודעה זאת ולקבלת פרטים נוספים פנו אליי במסרים. מי שכבר יודע בטוח שהוא/היא תורם/ת להשאיר לי במסר כמה רוצים לתרום ואני כבר אהיה אתכם בקשר. מי שרוצה ליצור איתי קשר טלפוני, את מספר הטלפון שלי אפשר למצוא בלוח המודעות בפרסום של מועדון המעריצים.

החדשים של אלביס ב 2004

מתוך עידכון האתר ElvisNews ולהלן : March 23 - Ultimate Gospel (BMG); April 20 - Follow That Dream DVD (MGM); June 21 - '68 Comeback DVD set (EPE) June 21 - Aloha From Hawaii DVD set (EPE) June 21 - Sun Sessions (BMG); October 26 - 3 DVD box set (???); November 9 -Elvis Anthology-2 DVD Set (EPE ???) הודעה מפתיעה או שלא ממש עד כמה אלביס פרסלי מוכר בעולם בקצב מטורף 26 שנים אחרי. האלבום Elvis 30 #1 Hits שיצא בשנת 2002 מכר 9 מיליון עותקים מאז שיצא לעומת זאת מייקל ג'קסון מלך הפופ באלבום המצליח ביותר שלו משנת 1982 Triler - מותחן, מכר 52 מיליון עותקים במשך 22 שנים. מה שזה אומר שמיליון ושלוש מאות אלף עותקים בשנה לאלבום "מותחן" של ג'קסון. תראו איזה אפסורד, ממחזרים שירים של אלביס כבר 50 שנה עם עשרות מיליוני השמעות שמוכר יותר ממלך הפופ עם אלבום מהפכני ומקורי. יש לכם הסבר לזה
נתן לרכוש את האלבום הפלטניום Elvis 30 #1 Hits Platinum Collectors Frame ששוחרר ב 25/01/04
אמיר

Bugracer

New member
זהו אחד האלבומים היותר נדירים

של אלויס , ישנם 4 ...ויש לי את כולם. תהנו
אופיר

יש מתעניינים נוספים?

אם עד למוצ"ש לא תהיה היענות מצד חברי הפורום רעיון התרומה בשם מועדון המעריצים ירד מהפרק.

למעלה