עידכונים

I am a freak

New member
עידכונים../images/Emo26.gif

חתימה טובה לכל באי הפורום- ליהודים ולא יהודים, לאלה שמאמינים באלוהים ואלה שלא, לאלו שצמים כדי להכות על חטא ולאלו שהחליטו שזה לא חלק מהם- בהצלחה בשנה החדשה ובכל אשר תפנו.
טיול שנתי- בימים שלישי רביעי וחמישי אני יוצא לטיול שנתי. ינון יבקר כאן ביום שלישי וביום חמישי כדי לסדר למחוק ואפילו לחסום במקרה הצורך- אנא שימרו על פורום נקי ובבקשה- אל תכתבו דברים שאני הייתי מוחק. צום קל (למי שצם) ושבת שלום לכם, הפריק.

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifכולם להיכנס../images/Emo70.gif|!../images/Emo36.gif

תודה חמודה, אני אשתדל לשמור. ועכשיו, לכולם- כנסו לכאן וקראו הכול (כל מה שכתוב בצד ימין)
תודה רבה.

קרנוש21

New member
סולחת ומבקשת סליחה

על הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ומי שצם צום קל

Nizzan Cohen

New member
גמאניוצאלטיולשנתי ! ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

אה ! כי אנחנו באותו חדר :-q

../images/Emo12.gifיום כיפור....../images/Emo5.gif

אז שיהיה צום קל לכל מי שצם!!! וגם למי שלא!!!! P= אמממ סלחתי אם פגעתי במישהו! (למרות שלא נראה לי שהספקתי לפגוע באנשים פה..) שוש וניצן! תהנו בטיול!!!!
ו... אני בדילמה! אבל זה לפעם אחרת.... =) ביי אנשים! יום טוב!

אמממ =\ חחחח

"..סלחתי אם פגעתי במישהו...." משפט חכם... =\ סליחה אם פגעתי במישהו! * זהו... והדילמה היא... ב11-13.11 יש לי טיול שנתי... ותמיד תמיד אחרי טיול שנתי אני נכנסת לבית חולים.. זה כבר רגיל אבל הקטע שאני נשארת מאושפזת שבוע.. והיומולדת שלי היא ב15.11 זאת אומרת יומיים אחרי הטיו... אם אנ ייצא.. אני יהיה בבית חולים ביומולדת שלי... אז.. לצאת או לא?

אמממ... כישרון של אסטמה... =\

כיייי לא משנה מה אני עושה... אם אני חוזרת הביתה צרודה.. זה משפיע על הקנה נשימה שלי... *לא יודעת מה הקשר* בכל זאת.. זה מה שקורה.... וזא אני נכנסת לבי"ח... ונשארת שבוע... מכיתה ו'...בטיול השנתי הראשון...ואין מצב שאנילא חוזרת צרודה כי.... ככה זה! =\

I am a freak

New member
זה לא באמת משנה....

זה לא משנה אם אנחנו בכיתה שונה.... אבל, כנראה שבטיול אנחנו נהייה הרבה ביחד וזה מה שחשוב
שבוע טוב וגמר חתימה טובה, ינון שומר כאן- לא לעשות בלאגן.

למעלה