עידכונים

נוייההה

New member
וואאיי

זהה כ"כ מוזר לי לראות את הילארי ככה כאילו אני מבינה את רצונה להתבגר אבל היא עשתה את זה בבום חק מידי והשאירה אותי עם פה פעור מוזר לי לראות את הילארי כ"ילדה רעה" בעיקר בקליפ הזה מרגיש ללי כאילו זאת לא הילארי כאילו זאת סתם אחת שדומה להה דדדיייי זה מחרפן אותיי שתחזורר לעצצממההה

AvivoOosh

New member
את באמת צודקת...

הילארי נראה לי נסחפה אם כל הקטע של "להתבגר",כי היא רסמי רק בת 21... אני לא מצפה שתישאר הילארי מwake up,אבל השינוי היה גדול מידי,ופוזות כמו למצוץ אצבע בכזו חושניות כאילו יש על זה שוקולד,זה לא הכי מתאים,לא לה ולא בכללי... הקליפ הסך הכל יפה,אבל יותר מידי הגזימה...

נוייההה

New member
חחח נכון היא צודקת שהיא

רוצה לצאת מילדתת ליזי ולהתבגרר וכמו שאת אמרת היא באמת די נסחפה... היא הלכה קצת רחוק מידי ואני מקווה שהיא לא תוציא קליפים כאלהה שוב כי זה באמת מוזרר... ולא רק שהיא מוצצת אמצע היא גם נמרחת על עצמה בצורה מטרידה וזאת פשוט לא היא.. מה היה לה רע בתקופת הקליפים של ווית' לאב וסטרינג'ר ?! XD

0verpr0tected

New member
לדעתי.. P:

היא דווקא לא ממש נסחפה. נכון, שזה לגמריי שונה ממה שהילארי עשתה עד עכשיו ואפשר להגיד שזה בא לנו בבום! אבל אני לא חושבת שהיא נסחפה או משהו, כאילו..בקשר לקליפ..תחשבו על זה שאם נגיד הקליפ הזה היה של איזו זמרת אחרת [נגיד..בריטני, ביונסה, קיטי פרי וכו'] הוא לא היה נראה לכן מוגזם או נסחף כ"כ כי רגילים לראות אותן עושות/יוצרות קליפים כאלה עם חושניות, וסקס[בצורה כלשהי כמובן]. ואותו דבר עם הילארי, אבל פשוט צריך להתרגל לזה. והסצנה הזאת שהיא מוצצת את האצבע- הייתי אומרת שזה קצת מוזר פשוט זה הכל. וזה לא ממש נכון להגיד שזה לא מתאים לה כי פשוט אנשים לא רגילים לראות אותה יוצרת דברים ברמה הזאת, ויש עלייה מעין "סטיגמה" של הילדה הטובה וזה ממש לא צריך להיות ככה.

נוייההה

New member
אבל..../images/Emo3.gif

ה"סטיגמה" הזאת של הילדה הטובה זה דווקא מה שגורם לרוב האנשים(לפחות ככה אני חושבת) לאהוב אותה, [כי היא אישה כ"כ מצליחה(5-5-5) ומפורסמת אבל היא עדיין נשארת עם 2 רגליים על הקרעקע והיא לא מדרדרת ולא כל עניין התהילה וההצלחה עולה לה לראש וזה די מה שנותן לה את התדמית של הילדה הטובה..ככה לפחות אני מרגישה יכול להיות שכל מה שאני אומרת זה לא נכון..] ותכלס גם "דיגניטי" היה מין שינוי בשבילה כי היא רצתה לצאת מילדת ליזי ולעבור לקהל מעריצים מבוגר יותר וזה מה שהיא עשתה והצליחה.. ובאמת שאני לא מבינה מה היא מנסה להראות בקליפ של ריצ' האוט כי דוגרי היא הייתה יכולה לעשות קליפ פחות "זנותי" ויותר הילארי .. ושוב זה לפחות מה שאני חושבת ואולי אני טועהלגבי השאר
...)

0verpr0tected

New member
אבל... ../images/Emo3.gif.

זה שהיא עושה שינוי כזה, משנה את קהל המעריצים שלה, ועושה דברים בוגרים יותר לא אומר שעכשיו היא מתדרדרת וכל עניין התהילה וההצלחה עולה לה לראש. אני חושבת שהשינוי הזה היה הכרחי כי אם היא עדיין הייתה נשארת עם התדמית של הילדה הטובה היא לא הייתה כ"כ מצליחה. וגם הגיע הזמן, כמה אפשר להיות ה'ילדה הטובה'. והיא לא הצליחה רק בגלל התדמית של הילדה הטובה, היא הצליחה בגלל החומר הטוב שיצרה בלי שום קשר לתדמית. אבל נכון, כמובן שלתדמית יש חלק, ואולי זה מה שגרם ליותר אנשים להתחבר אלייה כי קהל היעד שלה היה ילדים/נוער ויותר קל להצליח מול קהל כזה. ואני חושבת ש"דיגניטי"- הוא היה פשוט שינוי טוב, ומעולה ואני ממש אהבתי אותו. אבל הוא היה שינוי קטן מדי והילארי רצתה יותר [ככל הנראה]. "כי דוגרי היא הייתה יכולה לעשות קליפ פחות "זנותי" ויותר הילארי" היא עשתה קליפ יותר הילארי כי זאת הילארי, זאת הילארי החדשה.

נוייההה

New member
אבל......./images/Emo3.gif

את יודעת זה לא הילארי כזה... ויהיה ממש קשה להתרגלל לשינוייי המשמעותי הזה.. ולא שאמרתי שהילארי מתחילה להידרדר (חס וחלילה טפו טפו טפו חסר לה להדרדר..) זה פשוט שהיא עושה את השינוי הזה מהרר מידי ותחשבי שאם היא מתיחלה עם הקליפים בסגנון הזה יכול להיות שהיא גם תאבד את הקהל הצעיר שלה... בבקקקייצווררררר,,,,, מה שאני מנסה להגיד בסכ"ה זה שהילארי מסובכת להבנה
חחחחח אבל אני מתה עלייה לא משנה כמה היא תשתנה

0verpr0tected

New member
תמונות פפרצי מ- 4/11

תמונות פפרצי של הילארי מ-4/11 בדרך לפגישה במלון "Avalon" בבורלי הילס. הילארי לובשת מדבקה שמראה שהיא כבר הצביעה בבחירות באותו יום.

0verpr0tected

New member
../images/Emo41.gifולאחר מכן שופינג בלוס אנג'לס../images/Emo41.gif

לאחר הפגישה של הילארי במלון בבורלי הילס הילארי הלכה לעשות קצת קניות..[כרגילXD].

למעלה