עידכונים

0verpr0tected

New member
עטיפת הסינגל Reach Out

העטיפה של הסינגל ריץ אאוט באיכות גרועה P: הסינגל מכיל : Reach Out 4.15 Reach Out Richard VissIon Remix 6.16

הילארי מדברת על האלבום החדש../images/Emo70.gif

הילארי דאף מדברת על אלבום חדש, יותר אדג'יר [קיצוני יותר? קשה להסביר בעברית] החל מהחודש הבא. הילארי דאף הייתה רק בת שנתיים כשדפש מוד שיחררו את "פרסונל ג'יזס", אבל זה לא עצר בעדה לבנות שיר חדש משלה - ריצ' אאוט - ממנו. השיר מצורף לאלבום הלהיטים שהגיע לחנויות בשבוע שעבר. RO מסמפל את שירם של דפש מוד, כך היא אומרת לחדשות MTV, "זה שונה עבורי. זה קצת דאנסי, ויש ראפר שממש נותן לשיר אווירה מרעננת וחדשה". בנוסף לריצ' אאוט, לאדף יש שיר חדש נוסף שנקרא "Holiday", אשר עבדה עליו עם רייאן טדר מOneRepublic. היא מתארת את השיר כשיר ממש אישי. דאף לא נותנת למעריצייה רק אלבום להיטים - בקרוב הזמרת/שחקנית תחזור לסטודיו להקליט חומר חדש. "אני הולך לעבוד על האלבום בעוד שבועיים", ומוסיפה כי יכול להיות שהאלבום הבא יושפע במוזיקת רוק. מקור: http://www.mtv.com/news/articles/1599450/20081116/duff_hilary.jhtml (יכול להיות שכבר כתבו על זה פה)

תודה רבה על כל העדכונים!

כייף לחזור אחרי תקופה שבקושי יש בה אוויר לנשימה... ''Holiday'' שיר מדהים בעיניי...
כייף לקרוא שהיא מתייחסת אליו כשיר אישי. גם לדעתי 'מתחבא' בו הרבה יותר מסר מכל שיר רגיל של היל... ראו שהיה בו משהו 'טעון' שהיה לה חשוב לומר. ולגבי האלבום החדש? אין יותר מאושרת ממני ... כ''כ מחכה לזה כבר... מעניין תחת 'שרביט הניצוח' של איזו חברת תקליטים זה הולך לקרות... ולגבי זה שהוא יהיה אלבום רוקיסטי ...? שוב, אין יותר מאושרת ממני ... אני כבר לא יכולה לחכות למשהו חדש מהיל ... מדהימונת . ואני בטוחה שהיא שוב תפתיע בענק , כי אין לי ספק שעוד לא ראינו כל מה שיש לה לתת . רק עוד קצת סבלנות... גם אלבום חדש וגם סרטים... כמה אושר. שיהיה לה המון המון בהצלחה !

Aliska7

New member
וואו :)

אני מה זה מחכה ! ואם זה יהיה משו רוקיסטי-יייאייי DDD: גו היל ^^

hilary4ever

New member
יו!

איזה כיף שהיא תתחיל לעבוד על אלבום חדש.. זה עושה אותי כל - כך מאושרת.. וד"א תודה על העידכונים..

למעלה